Şimdi Ara

pıc ustaları yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar pıc işinde yeni sayılırım note pad te yazdığım programı mcs ile bas dosyasına çevirip compıl et dediğim zaman en altta hata raporu çıkıyor bu raporda fatal of memory yazıyo bu neden kaynaklanıyor olabilir .benim yazdığım program yanlış olabilir diye denenmiş çalışan bas dosyasını açıyorum compiler yaptığım zaman gene aynısı oluyor.daha yeni başlamışken bu işlere hemen soğutucak beni bu işlemler.pıoc ustalarından isteğim bana detaylı bir şekilde anlatıp buraya yazbilirlermi.herkese başarılar.

• 8 okuyan var bi cvp atan yok mu yardım etmek bu kadarmı zor arkadaşlar
  • kimse yardım etmeden kendi başıma sorunu çözebildim gerçekten zor oldu ama düşünerek bulabildim nette yazılan yazılar çözümler ve önerilerle hiç bir alakası yok
  • mpasm programıyla yap ben onla hex e çevirip atıyorum onda hatarda yazıor daha düzgün
  • neden işini zorlaştırıp note pad kullanıyosunki bir sürü kaliteli programlar var hata satırını gösteren, help menüsünde örnek kodları olan falan...mesela ben proton metal programını kullanıyorum bu programla kodları basic dilinde yazıp hex e çevirebiliyorsun winpic 800 ile de pic e kodları yükleyebilirsin
  • bilmiyorum arkadaşım anladığım bir şey değil ama bilen biri cevap yazdıysa öğrenelim diye bakmıştım...
  • Pic basic pro veya pic c kullanmanı tavsiye ederim. Notepad de yazılan programı derleyipte pice yüklemek bana göre zahmetli ve hata ayıklama yapması zor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FPGA Hakkında yardım
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: samed2005

Pic basic pro veya pic c kullanmanı tavsiye ederim. Notepad de yazılan programı derleyipte pice yüklemek bana göre zahmetli ve hata ayıklama yapması zor

Basic diliyle yazacaksan bence Pic basic Proton+ kullan.Derleyicisinin kullanımı bence çok rahat.Ayrıca bazı ek donanımlar için özel komutlar bulunmakta.Bu da donanımın kullanımını çok basitleştirmekte.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.