Şimdi Ara

piccoz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

yedek bataryası nı nerden buluruz

• www.ebay.com

Birde forumumuzda "Radyo Kontrollü Model Araçlar / Radio Control RC" bölümü var. O bölümden daha çok yardım alabilirsiniz.
  • yedek batarya derken?
  • teşekkürler

ydek bataryadan kastım, benim helicopter şarj tutmuyor artık hemen bitiyor bataryasının değişmesi geekiyor o sebepten sormuştum
  • Yedek bataryası dediğin olayı ben şahsen mp3 çalar tamiri yapan yerlerden temin etmiştim zamanında. Söküp götürürsen daha rahat yardımcı olurlar. Hafif olanını almaya özen göster ki kalkışta sorun yaşamayasın.
  • bende 3.7 Volt LiPo var bahsettiğiniz şey bu mu?..Heli modeli nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Echoes -- 18 Ekim 2010; 1:27:43 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O kargo Amerika içi olabilir dikkat edin derim
  • yok worldwide yazıyor tüm dünya yani
    hem satıldığı yer america değil honkong

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skip_60 -- 18 Ekim 2010; 1:30:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: skip_60

yok worldwide yazıyor tüm dünya yani
    hem satıldığı yer america değil honkong

Hmm..Hayırlı olsun o zaman.Heli modeli nedir?
  • Satıcı Hong Kong dan gönderim yapacak. Free shipping ibaresi var ve kargo/posta ücreti yok. Piyasası nedir bilmiyorum ama bu şekilde alınabilir. Daha geçenlerde 10 dolara trex 500 için kuyruk pallerinden aldım 5 takım. Aynı şekilde free shipping idi sorunsuz geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rds

Satıcı Hong Kong dan gönderim yapacak. Free shipping ibaresi var ve kargo/posta ücreti yok. Piyasası nedir bilmiyorum ama bu şekilde alınabilir. Daha geçenlerde 10 dolara trex 500 için kuyruk pallerinden aldım 5 takım. Aynı şekilde free shipping idi sorunsuz geldi.

trex 500

Aman hacı narin helidir.Kırma...Benim de bi E-Sky Lama v4 alma hayalim var.Param olunca alırım inş.Senin heli harbiden babaymış

piccoz

• En narin şekilde davranmaya çalışıyorum. İki kırım yaşadım ama çok üzmedi beni. Bende onu üzmüyorum. :)) En kısa zamanda almanı temenni ederim. Büyük keyif şu modelcilik.
  • quote:

En narin şekilde davranmaya çalışıyorum. İki kırım yaşadım ama çok üzmedi beni. Bende onu üzmüyorum. :)) En kısa zamanda almanı temenni ederim. Büyük keyif şu modelcilik.

rc model gerçekten en iyi hobilerden..2 tane model uçak var onlarla yetiniyorum.Ama her uçuşta kırım yaşıyorum..Heli en iyisi kesinlikle.Kırım uçaktan çok çok daha az oluyore-Sky Lama v4 ü kafaya koydum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThunderVolt

quote:

En narin şekilde davranmaya çalışıyorum. İki kırım yaşadım ama çok üzmedi beni. Bende onu üzmüyorum. :)) En kısa zamanda almanı temenni ederim. Büyük keyif şu modelcilik.

rc model gerçekten en iyi hobilerden..2 tane model uçak var onlarla yetiniyorum.Ama her uçuşta kırım yaşıyorum..Heli en iyisi kesinlikle.Kırım uçaktan çok çok daha az oluyore-Sky Lama v4 ü kafaya koydum

Kırımın en fazla olduğu modellerden birisidir helikopter neden mi ? Uçaktan "çok çok daha az" kırım olduğu sözüne kesinlikle katılmıyorum çünkü herhangi bir problemde uçağın motoru durursa ve çalışmazsa planör gibi süzdürüp indirme olayı vardır. Helikopter kullanmak diğer modelleri kullanmaktan çok daha zordur ve modelciliğin son noktası olarak bilinir, en basidinden elinin sürekli kumandada ve gözününde sürekli helikopterin üzerinde olması gerekir. Havadayken bir an gaz vermezsen yada bir anlık dalgınlık sonucu olduğu yere çakılır daha pek çok şey sayabilirim, ama uçakta bu olaylar yoktur.

• bende olması lazım piccoz batarya. bahsettiği gibi lipo 300 mah. ama nerelerde bilmiyorum, evi talan etmem lazım o parçaları bulabilmek için. extradan pervaneleri de mevcuttu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.