Şimdi Ara

pick ekranında çıkan kavgaları önlemek için bir fikir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • WoW oynayanınız varsa bilirler. dg lerde raid lerde aşırı trollük yapan oylama ile direk gruptan atılabiliyor. LoL de bu oyun esnasında imkansız bir şey ama en azından pick ekranında lane kavgasına girenler, tollük yapanlar, pick sırasına saygı göstermeyenler için güzel bir uygulama olabilir. tollük yapan için oylama açılır 3 veya 4 kişi evet derse direk o kişi pick ekranından atılır. birincedi 15 dk 2. de 30 dk oyuna girememe gibi bir ceza sistemi de işletilebilir. diğerleri de tekrar sıraya düşer.

bunu ayarlamak zor olmasa gerek. ayrıca çoğu tartışma pick ekranında başladığından bunlarında önüne geçilmiş olur.

not: 4 pre veya 3 pre ranked girilmediğinden en fazla 2 pre olduğundan her türlü derecelide pick tartışması sona erer. tartışma olsa bile en azından oyun içinde daha beteri olmadan olay önlenebilir. habire 4 pre olunca ne olacak gibi yazmayın artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ACF8F4F94 -- 23 Ağustos 2014; 13:58:14 >

• Güzel fikir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normalde olmaz ama
    4 pre gg

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 preyiz dedigimizi almazsan kick.

• beyler trollük yapmayın ya. 4 pre girildiği yerde zaten kavga çıkmaz. tek olan ya direk çıkar ya da ona ne jkalırsa alır. ayrıca ben bunu dereceli maçlar için düşündüm. derecelide 2 den faazla zaten giremiyon
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeyikSebastian

4 preyiz dedigimizi almazsan kick.

• Ulan adamlar takım kurucu yaptılar o kavgaları önlemek için sırf

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kardeş dereceli de diyoruz. bizim derdim,iz dereceli maçlarda. nornal oyunlarda çok önemsemem ben. ama en azından dereceli maçlarda aartık bir önlem alınması şart. özellikle gold altında adamalr pick ekranından başlıyolar kavgaya oyun içi trolleme mi dersin feed leme mi dersin afk kalmamı dersin devam ediyor. nefretlik bir durum ya.

misal adam mid diyor. diğeri mid salın taşırım diyor. öbürü tekrar pick bende salmam diyor. sonra mid or feed salma bilmem ne. oyunda görüşürüz. feedlemezsem ne olum. feedlemezsen adam değilsin. veya daha küfürlü sözler. eee orda 2 seçeneğin var. ya çıkacaksın cezayı sen yiyeceksin. yada oyuna girip 20 de sur vereceksin. hele sıralama maçın ise şansına küs. üst lig başka bir sıralamaya kalıyor.
  • MİD BENDE

D
    BNM
    BAKIN
    FEEDLERİM
    BIRKMAZSANIZ
    SUS LAN
    BENDE DEDİM
  • aynen 4 pre bu uygulamayı bitiren olay

• jrbatu kullanıcısına yanıt
    işte dediğim uygulama olsa

MİD BENDE

D
    BNM
    BAKIN
    FEEDLERİM
    BIRKMAZSANIZ
    SUS LAN
    BENDE DEDİM

öylemiiiii. aç oylamayı hadi bb :)
  • Mantikli bence ranked a da 4 pre girmiyor ya.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmm2515

beyler trollük yapmayın ya. 4 pre girildiği yerde zaten kavga çıkmaz. tek olan ya direk çıkar ya da ona ne jkalırsa alır. ayrıca ben bunu dereceli maçlar için düşündüm. derecelide 2 den faazla zaten giremiyon

Giremi YON mu

• Mid
    Mid
    Mid
    Mid
    Mid
    Mid
    Mid
    Mid

• Ben buna benzer fikri riot a mail olarak attım.
    Dönüş yaptılar ve fikrini beğendim bunu resmi foruma aç ve destek gör sonra öneri yaz demişti

• kimbilir NA forumunda kaç kişi bu öneriyi sunmuştur.riot isteseydi 2 yıl önce yapardı böyle sistem

• ısrarla mid isteyen bi herif vardı smurfumde oynuyodum premade i de bana sürekli diyorki adam nida prosu bırak midi falan vs vs bende fp tim, nidalee yi banladım kendım mıd aldım bı anda tüm takım bana düşman kesildi peki bu gibi durumlarda ne yapacak o sistem haklı oldugum fp oldugum oyunda ıstedıgımı aldıgım ıcın benı de mı kıcklıcek?
  • Böyle bir lane için yırtınan adamlar genelde o lane'nin ağzına ağzına kürekle vurup feedliyorlar. Böylelerine salmayın o koridorları küfür etse de ignore atın yine de salmayın. Kudursunlar.
  • adam gitti urgot oynamak istiyor gelen geçen kurallara uysa bile adamı atar where is dövlet where is adalet
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeyikSebastian

4 preyiz dedigimizi almazsan kick.

Eşşek gibi anırdım

pick ekranında çıkan kavgaları önlemek için bir fikir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.