Şimdi Ara

Pick-up almak mantıklı görünüyor artık (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
8.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kusura bakmayın ama, devlete sıfır araç alırken misler gibi temiz bir ikinci el parası kadar vergi veren insalar oldukça ve gıklarını dahi çıkarmadıkça bu devran böyle devam eder... Her sene de misler gibi sıfır bir motosiklet parası kadar da mtv ödemek cabası tabi..

Ha ekmek teknesi olduğu için araç almak zorunda olanlara bişey söyleyemeyiz
  • amadeus99 A kullanıcısına yanıt
    o kadar hakim değilim, arazi koşullarına rahat uyum sağlayacaksa olur o araç.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

Ben Navara almak için araci 2_3 kere inceledim ama onunda arka koltuğu dik, biz sürekli 4 kişi arabaya biniyoruz ve çok fazla uzun yol yapıyoruz o yüzden handikaplari beni uzak tuttu, eğer şartlarınız uygunsa düşünecek birşey yok tam bir fiyat fayda ve doğa sever aracı

Bu arada Antalya'ya gelince haber ver hocam buralardaysam panther'i de alır bir şiş köfte ısmarlarız. Panther'e kahve de borçluyum zaten.

Hocam hep tatile geliyoruz sınırlı vakit ve kalabalık bir ekiple ama vakitler uygun olursa tanışmak isterim, teklif için teşekkürler bu tarafa yolunuz düşerse bende size Bafra pidesi ismarlayayim

Mercedes x bayilerde varmı bilmiyorum varsa gelecek hafta bir inceleyeyim, şimdi şöyle bir baktım da içi diger rakiplerinden daha şık olmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Ben Navara almak için araci 2_3 kere inceledim ama onunda arka koltuğu dik, biz sürekli 4 kişi arabaya biniyoruz ve çok fazla uzun yol yapıyoruz o yüzden handikaplari beni uzak tuttu, eğer şartlarınız uygunsa düşünecek birşey yok tam bir fiyat fayda ve doğa sever aracı

Bu arada Antalya'ya gelince haber ver hocam buralardaysam panther'i de alır bir şiş köfte ısmarlarız. Panther'e kahve de borçluyum zaten.

Hocam hep tatile geliyoruz sınırlı vakit ve kalabalık bir ekiple ama vakitler uygun olursa tanışmak isterim, teklif için teşekkürler bu tarafa yolunuz düşerse bende size Bafra pidesi ismarlayayim

Mercedes x bayilerde varmı bilmiyorum varsa gelecek hafta bir inceleyeyim, şimdi şöyle bir baktım da içi diger rakiplerinden daha şık olmuş.

Aralık ortası diyorlar. Bol tereyağlı diyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 2 Aralık 2017; 21:19:27 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Aralık ortası diyorlar. Bol tereyağlı diyorsun

Aynen hocam bol tereyağlı bol içli

• Geçenlerde VW ve Ford'a gitmiştim.2.2 Tdci 4x4 otomatik Ranger için 122 bin TL 2.0 BİTDI Düz vites 4x4 Amorok için 140 bin TL Etiket vardı.Gerçekten Ötv'lerinin düşük olması sebebiyle diğer araçlara göre uygun kalıyorlar.

Şehir içine girip çıkmasam kesinlikle düşünmeden alırdım.
  • Pick-up ta Toyota almayan da ne alırsanız alın derim:

• Korkuyorum pickuplara da mtv gelecek onu da alamayacaz

• quote:

Orijinalden alıntı: volkan3156

Pick-up ta Toyota almayan da ne alırsanız alın derim:

sınıfında yerden yüksekliği en fazla olan pikap. Yüklü sürerseniz arazide daha da iyi oluyor. Slolom yapmayacaksınız bu pikapla. Videoda da sanki arabayı savurmak için lastik havalarını indirmişler ve özellikle sert manevra yapmışlar gibi gözüküyor. Arka savurma kontrol sistemi var araçta ve eski pikaplarda sorun olan arkayı savurmayı engelliyor.

Arka diz mesafesi yeterli. Tabi uzun yol kullanımı için binek arabası gibi rahat değil, biraz pürüzlü yolda arka koltuklarda yolcuları sallanıyor. Ama düzgün asfaltta oldukça rahat.

Yeni çıkan 2.4 lt 4x2 otomatik fiatı,km.de yaktığı ve vergisi fena değil. Tabii şehir içi sık kullanımda park sorunu var.

Ben 2.8 lt olanını kullanıyorum, şehir içinde fazla kullanmadığım ve ön koltukta olduğum için memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pej -- 2 Aralık 2017; 23:27:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: pej

quote:

Orijinalden alıntı: volkan3156

Pick-up ta Toyota almayan da ne alırsanız alın derim:

sınıfında yerden yüksekliği en fazla olan pikap. Yüklü sürerseniz arazide daha da iyi oluyor. Slolom yapmayacaksınız bu pikapla. Videoda da sanki arabayı savurmak için lastik havalarını indirmişler ve özellikle sert manevra yapmışlar gibi gözüküyor. Arka savurma kontrol sistemi var araçta ve eski pikaplarda sorun olan arkayı savurmayı engelliyor.

Arka diz mesafesi yeterli. Tabi uzun yol kullanımı için binek arabası gibi rahat değil, biraz pürüzlü yolda arka koltuklarda yolcuları sallanıyor. Ama düzgün asfaltta oldukça rahat.

Yeni çıkan 2.4 lt 4x2 otomatik fiatı,km.de yaktığı ve vergisi fena değil. Tabii şehir içi sık kullanımda park sorunu var.

Ben 2.8 lt olanını kullanıyorum, şehir içinde fazla kullanmadığım ve ön koltukta olduğum için memnunum.

Siz normal yol ve şartlardaki kondisyondan bahsetmişsiniz. Hiç bu testteki duruma benzer bir manevra yapmak zorunda kaldınız mı?

• Yeni navara 4x4 otm ile passat b8 tdi sahibi olarak şunları söyleyebilirim navara şiçi ve şdışında çok az yakıyor ş içi 7.5 8 ş dışı 115 sabit cc açık 6.2 yakıyor. Çekişi hızlanması b8 passatımdan iyi 190 beygiri ve 450 nm torku her an ayağınızın altında hissediyorsunuz yokuş düz yol farketmiyor. .yalıtım ve yol tutuşu çok iyi. Multilink amortisörler sayesinde suv konforu var pickup ların handikapları yok. Arazide çok ama çok iyi en ekstrem koşullarda dahi denedim bir kez dahi tereddüte bırakmadı. Çevre görüş sistemi bu tarz araçlarda çok ama çok önemli bence bu sistem sayesinde aracı en dar yerlerde dahi rahat hareket ettiriyorsunuz. Passat forumda iki aracı mı karşılaştıran bir başlık açmıştım oradan daha detaylı karşılaştırmayı okuyabilirsiniz son olarak iyi bir pickup kullanmaya başladıktan sonra diğer araçlar size oyuncak geliyor ve trafikte sizi taciz eden olamıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metesserdar -- 2 Aralık 2017; 23:52:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

1 araba 1 aileye mantıklı olmuyorda yok pahalıymış yok vergiymiş,trafikten nefes alınmıyor artıııık

vergiler hala çok az

ya hocam hep tıngırtı bunlar. yok mersedes alacakmış da çılgınlık yapacakmış. yok 4.000 tl vergi paramıymış. ev geçindirse kendi parasını helalinden kazansa bak nasıl koşa koşa dacia bayiine gidiyor. hep sivilceli ergen lafı bunlar. pikap alacakmış. al bakalım. geçen sene 2016 yılında 70 mu ne kuruş yakıyordu pikap .

• Bombayı bırakıyorum buraya :) Geçen yaz yakıttan dolayı sattım. Komiktir ki bu araçtan aldığım rahatlık sorunsuzluk konforu vw cc den alamadım.

Pick-up almak mantıklı görünüyor artık

Pick-up almak mantıklı görünüyor artık

• volkan3156 kullanıcısına yanıt
    Böyle bir manevrayı normal arabada bile yapmak zorunda kalmak istemem.
  • 160 binlik aracı vergiyle 430'a sattıran devletten hayır gelmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: pej

Böyle bir manevrayı normal arabada bile yapmak zorunda kalmak istemem.

istemek ayrı yapmak zorunda kalmanız ayrı şeyler
    yapılırsa sonuçları
    sizin kullanmanız durumu değiştirmiyor aracın durumu ortada.
    kimse bu araçtan slalom performansı beklemiyor.
    bildiğin kanguru gibi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

1 araba 1 aileye mantıklı olmuyorda yok pahalıymış yok vergiymiş,trafikten nefes alınmıyor artıııık

vergiler hala çok az

hala ısrarla istanbulda yaşamaya çalışıyorsun bırak şu varoş kenti artık. gerçi varoş halini arar olduk her taraf suriyeli adım atacak yer kalmamış.

• Yeni nesil pick-uplar eskiler gibi değil, bence gayet alınabilirler, hele ki ülkemizdeki son vergi bombardımanlarından sonra o fiyata rakip olacak başka sınıf bir araç bulmanız imkansız. 120-130 bin TL'ye alacağınız pick-up, aynı fiyattaki suv-crossover-sedan-hb vs artık her türlü araçtan kalite-sağlamlık ve donanım olarak daha üstün olacaktır.

Ben yaklaşık 2 yıldır İstanbul şehir içinde pickup kullanıyorum ve hiçbir sıkıntısını görmedim, bilakis avantajını görüyorum, yakıtını hariç tutarsak kesinlikle sıradan bi sedana değişmem. Ön cam dahil komple zindan film de çektirdim ne sıkıştıran var ne önüme kıran var, sağdan soldan uyanıklık yapıp sıkıştırmaya çalışanları, özellikle kanı bozuk taksicileri itina ile adam ediyorum, sedan araçla bunlar olmuyor, S350 de kullandım ama pickup'ın trafikteki rahatlığı bi başka.

Olumsuz tarafları da yok değil, ağır ve yüksek olmaları nedeniyle şehir içi yakıt 10lt altına düşmesi imkansız gibi birşey.(Bende istanbul şehiriçi 12-13lt) Ayrıca hız limitleri görece daha düşük, 1. köprüyü kullanmak yasak (polis çevirmediği sürece sorun yok), her yıl muayeneye girmesi gerekiyor.

Ayrıca bu araçların yürüyeni ve şasisi çok sağlam, ülkemiz yolları ortada, sağlam bir lastikle beraber (bfgoodrich at-ta ko2 kurşun yemediğiniz sürece patlamaz çatlamaz mesela) çukur-tümsek-menhol vs umrunuzda olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diablo -- 3 Aralık 2017; 4:53:9 >

• TEPEE PREMİUM PACK kullanıcısına yanıt
    Bu manevrayı yapmak zorunda kalmayacak şekilde araba sürmek önemli olan.Yapmak zorunda kalınırsa sonucuna da katlanacaksın. Yeteri kadar sert manevrada zemin durumuna,eğimine, hıza v.s. bağlı olarak araçların çoğu devirebilir,ağırlık merkezi yüksek araçlar daha kolay.
  • otomobilci_x kullanıcısına yanıt
    Beni de etiketlesenize?

İkiniz köfteyi/pideyi/kahveyi bitirmişsiniz .

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.