Şimdi Ara

Pick-up almak mantıklı görünüyor artık (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
8.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: amadeus99

quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

Pick Up konusu kebap konusuna döndü .

Mercedes geldiğinde teste gidelim hocam, ben bir hafta sonra gene yolcuyum, yılbaşı rusya,'da malum aile ziyareti. Sonrasında gelmiş olur zaten.

Gidelim. Hatta diğerlerinide test edelim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Mercedes geldiğinde teste gidelim hocam, ben bir hafta sonra gene yolcuyum, yılbaşı rusya,'da malum aile ziyareti. Sonrasında gelmiş olur zaten.

Navara ssangyong ve Mercedes X hariç makaslı.

Amarok ile işim olmaz ama ona da bir bakalım. 2018 testleri olur Toyota'da var ama Ford'un test aracı var mı bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 4 Aralık 2017; 11:21:22 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Amarok ile işim olmaz ama ona da bir bakalım. 2018 testleri olur Toyota'da var ama Ford'un test aracı var mı bilmiyorum.

Test'e para mı alıyorlar yahu! Hazır çıkmışken hepsine bakarız işte .

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Test'e para mı alıyorlar yahu! Hazır çıkmışken hepsine bakarız işte .

Tamamdır. Biraz fotoğraf da çekeriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: pej

Pikup demek , eğer iş için kullanmayacaksanız,keyif demek, outdoor hayat demek. Eee, kebab ve mangalda bunun parçası.

aynen bi pikap alırsam ilk işim arkayı kapatacağım buzdolabı, mangal, küçük tüp, cadır,mat, uyku tulumu,katlanan sandelye, şnorkel, gözlük, palet, olta,her daim aracın arkasında hazır olacak, hayalim bu zaten sürekli o dağ bu tepe günübirlik geziyoruz böyle bir aracım olursa günübirlik değil kalıcı olarak gezerim valla ne keyifli olur varya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

quote:

Pikup demek , eğer iş için kullanmayacaksanız,keyif demek, outdoor hayat demek. Eee, kebab ve mangalda bunun parçası.

aynen bi pikap alırsam ilk işim arkayı kapatacağım buzdolabı, mangal, küçük tüp, cadır,mat, uyku tulumu,katlanan sandelye, şnorkel, gözlük, palet, olta,her daim aracın arkasında hazır olacak, hayalim bu zaten sürekli o dağ bu tepe günübirlik geziyoruz böyle bir aracım olursa günübirlik değil kalıcı olarak gezerim valla ne keyifli olur varya.

İş harici bu tarz araç alanların genelinde, bu amaç mevcut mu acaba?

Yada kaç tanesi bunu başarabiliyor, merak ettim?

• quote:

quote:

quote:

İş harici bu tarz araç alanların genelinde, bu amaç mevcut mu acaba?

Yada kaç tanesi bunu başarabiliyor, merak ettim?

bence iş harici birisi bu araçtan alıyorsa, bu veya benzer amaçlarla almalı yoksa handikapları (arka koltuk rahatsızlığı,hız sınırı, yol tutuşu, boyutları, vergisi .....) nedeniyle bence bineklere veya cadde suvlarına çokta tercih edilesi değil. Yani benim yazdığım gibi veya benzer amaçlar yoksa, bu araçlar her ne kadar ötv faydası olsada şehir içi binek gibi kullanmak için çok mantıklı değiller.

• bayiler liste fiyatından ne kadar esniyorlar bilmiyorum ama şimdi bakarken fiyat/fayda oranı çok iyi göründü gözüme belki birinin işine yarar diye paylaşayım.
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-nissan-2017-nissan-navara-2.3-dci-160-hp-tekna-533-km-de-500599002/detay
  • Subaru o unlu 4*4u ile pickup isine girmeli. Bir zamanlar bajasi vardi ama ortadan kayboldu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4x4 değil de arkadan itişli olanların MTV'si motor hacmine göre değil, daha makul oluyor.

İlla 4x4 olacaksa da 2.0 motorlu Amarok vergi bakımından avantajlı.
  • quote:

quote:

Rersimdeki mangal tertibatı ile turistik yerlerde para da kazanılabilir.Pick-up almak mantıklı görünüyor artık

• quote:

quote:

quote:

Rersimdeki mangal tertibatı ile turistik yerlerde para da kazanılabilir.Pick-up almak mantıklı görünüyor artık

Oda bir tercih tabi ama şu nasılPick-up almak mantıklı görünüyor artık

• veyaPick-up almak mantıklı görünüyor artık
  • otomobilci_x kullanıcısına yanıt
    Bu da güzelmiş. Tabi maddi sorun yoksa gezip tozmak en güzeli. Çalışan için en azından senede 1 ay yapılabilir.

Benim önceki aracım Vito idi, yurtdışında çalışırken her sene bir ay, bir inşaat projesini bitirdikten sonra da en az 3 ay tatil yapardım. Karadeniz, Güneydoğu, Ege ve Akdeniz sahilleri birkaç defa dolaştım son 30 sene içinde. Avrupa'ya da 5 defa araba ile gittim.

Tabi şimdi bu Erdoğan'ın yarattığı olumsuz hava, terör ve yükselen islamafobya sebeblerinden ötürü Avrupa gezisinde sınırlarda hakkında araştırma yapılırken bekletebilirler, arabayı didik didik arayabilirler. En son üçakla gittiğim Macaristan ve oradan da kiralık araba ile Slovakya gezimde sınırda saatlerce beklemiştik, hakkımdaki soruşturma sonucu sınır polisine gelinceye kadar. Artık Romanya'dan ötesine araba ile gitmek sıkıntılı olur sanırım.

Gürcistan daha iyi bir alternatif olabilir ama emniyet konusu var.

• quote:

Bu da güzelmiş. Tabi maddi sorun yoksa gezip tozmak en güzeli. Çalışan için en azından senede 1 ay yapılabilir.

Benim önceki aracım Vito idi, yurtdışında çalışırken her sene bir ay, bir inşaat projesini bitirdikten sonra da en az 3 ay tatil yapardım. Karadeniz, Güneydoğu, Ege ve Akdeniz sahilleri birkaç defa dolaştım son 30 sene içinde. Avrupa'ya da 5 defa araba ile gittim.

Tabi şimdi bu Erdoğan'ın yarattığı olumsuz hava, terör ve yükselen islamafobya sebeblerinden ötürü Avrupa gezisinde sınırlarda hakkında araştırma yapılırken bekletebilirler, arabayı didik didik arayabilirler. En son üçakla gittiğim Macaristan ve oradan da kiralık araba ile Slovakya gezimde sınırda saatlerce beklemiştik, hakkımdaki soruşturma sonucu sınır polisine gelinceye kadar. Artık Romanya'dan ötesine araba ile gitmek sıkıntılı olur sanırım.

Gürcistan daha iyi bir alternatif olabilir ama emniyet konusu var.

Süper olmuş valla güzel gezmişssiniz tecrübelerinizi paylaştığınız bir konu açarsanız okumak zevk verir

• ya o kadar güzel yazmışsınız ki, kebap programı yapmak şart oldu :)

Pick up sınıfları içinde (Ssangyong'u hesaba almıyorum bile) sadece Nissan Navara yarı bağımsız süsansiyona sahip. Diğerlerinin hepsi yaprak yaylı. Yalnız dikkat edin, hatta showroomlara gittiğinizde de sayabilirsiniz, yaprak sayısı en az olan (yani en konforlu) pickup Amarok (2+1 Konfor yay olarak geçer) diğerleri 3+1 hatta 3+2 olanları da var. Bu arada Aarok'ta da bu opsiyon var ama doğuş araçları bu şekilde getirmiyor ki çok doğru bir karar. Özellikle Toyota Hilux'ın arkası çok sert.

Navara'ya gelince ise arka tarafının bu kadar yumuşak olması boş kasada çok salmaya sebep oluyor. Kullanıp test edebilirsiniz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dukeee

Bombayı bırakıyorum buraya :) Geçen yaz yakıttan dolayı sattım. Komiktir ki bu araçtan aldığım rahatlık sorunsuzluk konforu vw cc den alamadım.

Pick-up almak mantıklı görünüyor artık

Pick-up almak mantıklı görünüyor artık

kaç litre yakıyordu?

• tazmannia T kullanıcısına yanıt
    Manuel vites ortalama şehir içi 8.7 litreydi. Benim sorunum araç şehir dışı 9.5-9.7 yakıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: mrtem

ya o kadar güzel yazmışsınız ki, kebap programı yapmak şart oldu :)

Pick up sınıfları içinde (Ssangyong'u hesaba almıyorum bile) sadece Nissan Navara yarı bağımsız süsansiyona sahip. Diğerlerinin hepsi yaprak yaylı. Yalnız dikkat edin, hatta showroomlara gittiğinizde de sayabilirsiniz, yaprak sayısı en az olan (yani en konforlu) pickup Amarok (2+1 Konfor yay olarak geçer) diğerleri 3+1 hatta 3+2 olanları da var. Bu arada Aarok'ta da bu opsiyon var ama doğuş araçları bu şekilde getirmiyor ki çok doğru bir karar. Özellikle Toyota Hilux'ın arkası çok sert.

Navara'ya gelince ise arka tarafının bu kadar yumuşak olması boş kasada çok salmaya sebep oluyor. Kullanıp test edebilirsiniz :)

Alaskan falan gelmiyor sanırım. Aslında ÖTV bu halde iken firmalar bunu değerlendirmeli.

Ssangyong yeni kasa geldi diye biliyorum aslında en binek gibisi o ama ssangyong işte.

• Navaranın arkasını falan saldığı yok aracın arka amst yumuşak değil yalnızca makas yok , asıl boş olan makası araçların arkası kopma eğilimindedir amartisörlü okullarda arkayı koparmanız için virajdan viraja aracı deli gibi savunmanız gerekir

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.