Şimdi Ara

Pick-up almak mantıklı görünüyor artık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
89
Cevap
0
Favori
8.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Normal şartlarda şehir içinde pick-up kullananlara kıl olurdum.

Dün Ford-volvo bayiisinde xc60 baktık eşimle. Fiyat 160.000 TL vergi eklenince 430 oluyor.
    Sonra Ranger gördük bir tane Off road donanımlı fiyat 95 e vergi ile 130 olmuş.

Mtv diyeceğim, yahu 270.000 TL fiyat farkı varken senede 4000 TL ödesem ne olacak.

Ha ranger'in arka koltuğuna geçer geçmez vazgeçti eşim tabi, inanılmaz konforsuz.

Lakin biraz bakındım Nissan ve Mercedes x'in arka koltuğu 24 derece yatık deniyor, tipi diz mesafesi güzel. Arka makas değil.

Bir sonraki araçta tükürdüğümü yalayacağım böyle giderse.
    4*4 benim için şart bizi bu hale getirenler utansın ne diyeyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam sehir ici icinde mantiksiz sayilmaz. bende motosiklet suruyordum chopper. ama sehir ici yollarin durumu belli. chopper motosikletimi satip simdi enduro motor aldim. zamaninda lada niva kullanirken sehir icinde arazi vitesini kullandigimi bilirim. heryer cukur gocuk icinde. trafikta saygi gorme avantaji da var. isid kasa toyota surerken 100 metreden yol verenler oluyordu. bence gayet alinabilir araclar. bu gidisle otomobiller azinlik kalacak..
  • Bence mantıklı. Özellikle kalabalık ve dar yerlere çok sık girip çıkmak zorunda değilseniz, pickup kullanılabilir. Ama onların da dezavantajları yok değil (hız sınırlaması, köprü vs gibi).. ayrıca dizel olmalarına rağmen fazla tüketiyorlar. dört çeker gerekli değilse crosover ya da suv yerine iki çeker pickup düşünülebilir bazı dezavantajlarına rağmen çünkü çok iyi fiyat avantajları var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam sehir ici icinde mantiksiz sayilmaz. bende motosiklet suruyordum chopper. ama sehir ici yollarin durumu belli. chopper motosikletimi satip simdi enduro motor aldim. zamaninda lada niva kullanirken sehir icinde arazi vitesini kullandigimi bilirim. heryer cukur gocuk icinde. trafikta saygi gorme avantaji da var. isid kasa toyota surerken 100 metreden yol verenler oluyordu. bence gayet alinabilir araclar. bu gidisle otomobiller azinlik kalacak..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mercedes x class daha rekabetçi bir fiyata gelse bir çılgınlık yapabilirdim, bir ara navara almış biri olarak kamyonet ayrı bir dünya diyenlerdenim.

• Siteye baktım fiyat göremedim, kaçtan satıyorlar bu x class araçları?

• El Gato Negro kullanıcısına yanıt
    hocam başlangıç fiyatı 140 bin lira olacak diye biliyorum. Bu aydan itibaren gelir siteye de gerekli bilgileri, aralık ayında gelecek diyorlardı belki aksama vesaire olmuştr.

• Alacak olan varsa yılbaşından önce alsın zamlar gelmeden acele etsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben Navara almak için araci 2_3 kere inceledim ama onunda arka koltuğu dik, biz sürekli 4 kişi arabaya biniyoruz ve çok fazla uzun yol yapıyoruz o yüzden handikaplari beni uzak tuttu, eğer şartlarınız uygunsa düşünecek birşey yok tam bir fiyat fayda ve doğa sever aracı

• 1 araba 1 aileye mantıklı olmuyorda yok pahalıymış yok vergiymiş,trafikten nefes alınmıyor artıııık

vergiler hala çok az

• quote:

Orijinalden alıntı: El Gato Negro

Bence mantıklı. Özellikle kalabalık ve dar yerlere çok sık girip çıkmak zorunda değilseniz, pickup kullanılabilir. Ama onların da dezavantajları yok değil (hız sınırlaması, köprü vs gibi).. ayrıca dizel olmalarına rağmen fazla tüketiyorlar. dört çeker gerekli değilse crosover ya da suv yerine iki çeker pickup düşünülebilir bazı dezavantajlarına rağmen çünkü çok iyi fiyat avantajları var.

4*4 şart hocam birde paramın karşılığını istiyorum ya.

Neden aracın değerinin 3 katını ödeyeyim. Allah'tan park sorunum yok. Elektrikli bir 4*4 gelir inşallah 1-2 senede. O zaman ona kayarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

Ben Navara almak için araci 2_3 kere inceledim ama onunda arka koltuğu dik, biz sürekli 4 kişi arabaya biniyoruz ve çok fazla uzun yol yapıyoruz o yüzden handikaplari beni uzak tuttu, eğer şartlarınız uygunsa düşünecek birşey yok tam bir fiyat fayda ve doğa sever aracı

Hocam Ranger'in arka koltuğundan sonra Navara bayaa iyi. Biri 12 derece diğeri 24.

Ama genede dik tabi. Mercedes düzgünce yapar sanırım. Daha düşünce bunlar. En az bir sene daha kuga'ya devam

• Nissan navara benim 1.6 passatla ayni yakiyor 😀 abi türkiye de 1.6 150 bg uzeri 4x4 otomatik bi suv olsun yok satar. Honda crv diye atlayan olur o 4x4 doye geçer ama gerektiğinde devreye girer yani araba batınca 😀

• quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

quote:

Ben Navara almak için araci 2_3 kere inceledim ama onunda arka koltuğu dik, biz sürekli 4 kişi arabaya biniyoruz ve çok fazla uzun yol yapıyoruz o yüzden handikaplari beni uzak tuttu, eğer şartlarınız uygunsa düşünecek birşey yok tam bir fiyat fayda ve doğa sever aracı

Hocam Ranger'in arka koltuğundan sonra Navara bayaa iyi. Biri 12 derece diğeri 24.

Ama genede dik tabi. Mercedes düzgünce yapar sanırım. Daha düşünce bunlar. En az bir sene daha kuga'ya devam

Senede 2 kere samsun Antalya yapıyorum hocam (1000 km den fazla 400-500 km lik yolları uzun yol bile saymiyorum) o süre içinde o diklik arkada oturanlar için işkence olur ama uzun yol sık yapmayan veya arka koltuklar çok gerekli değilse gerçekten çok mantıklı, arka kasayı kapatırım içine her türlü nevaleyi doldururum be vakit ayirabildigim her hafta sonu dağdan bayirdan gelmem.

• quote:

Orijinalden alıntı: msb19052

Nissan navara benim 1.6 passatla ayni yakiyor 😀 abi türkiye de 1.6 150 bg uzeri 4x4 otomatik bi suv olsun yok satar. Honda crv diye atlayan olur o 4x4 doye geçer ama gerektiğinde devreye girer yani araba batınca 😀

Şu anda kullandığım araç.

182 beygir, düzgün çalışan 4*4'ü olan bayaa arazi yapabilen 1.6 kuga

Benzinli diye tutulmuyor. Sürüşü güzel, konforlu, boyutlar iyi. Göğüs demode o kadar. 1700 kg tam otomatik 22 km ortalama süratle yakıt 10.8 litre.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

quote:

Senede 2 kere samsun Antalya yapıyorum hocam (1000 km den fazla 400-500 km lik yolları uzun yol bile saymiyorum) o süre içinde o diklik arkada oturanlar için işkence olur ama uzun yol sık yapmayan veya arka koltuklar çok gerekli değilse gerçekten çok mantıklı, arka kasayı kapatırım içine her türlü nevaleyi doldururum be vakit ayirabildigim her hafta sonu dağdan bayirdan gelmem.

Uzun yol hiç yapmıyorum, ama oğlanı okula götürdüğüm yol zaten hafif arazi, arkası konforsuz araç olmaz. Önü konforsuz olsun o bile olur

Mercedes X videolarında koltuklar normal gibi. Göreceğiz artık.

Arka büyük avantaj zaten, bir şey taşınacak ise at gitsin, çadır kuran var

• quote:

Orijinalden alıntı: BekirTemel

hocam başlangıç fiyatı 140 bin lira olacak diye biliyorum. Bu aydan itibaren gelir siteye de gerekli bilgileri, aralık ayında gelecek diyorlardı belki aksama vesaire olmuştr.

Orta donanımlı 4*4 180 falan olur. İçi gerçekten güzel bu arada, yalnız arkası Navara tamamen. Orada bir Mercedes oyunu, en azından değişik stop lambası falan beklerdim.

• Ben stok yaptım, 2 adet 4 X 4 aldım.

• amadeus99 A kullanıcısına yanıt
    Bence konuşulması gereken yıldızın gerçekten bu segmente girmesi gerekli miydi? ön kısım gerçekten iyi lakin arka kısıma istesen de karakteristik bir şeyler yapamazsın kamyonet yapısı bellidir sonuçta, dcı motor ile başlayan ortaklık pikap hareketinde de yaşanmış, bakalım geri dönüşü nasıl oalcak bu işin. bmw kamyonet yaparsa gg marka imajı derim ama

• quote:

Orijinalden alıntı: BekirTemel

Bence konuşulması gereken yıldızın gerçekten bu segmente girmesi gerekli miydi? ön kısım gerçekten iyi lakin arka kısıma istesen de karakteristik bir şeyler yapamazsın kamyonet yapısı bellidir sonuçta, dcı motor ile başlayan ortaklık pikap hareketinde de yaşanmış, bakalım geri dönüşü nasıl oalcak bu işin. bmw kamyonet yaparsa gg marka imajı derim ama

Valla araç videolarına bakıyorum şimdi. Enteresan aslında. İçini süper yapmışlar, arka koltuklar normal SUV koltuğu gibi görünüyor. Kol dayama yok sadece.

Arka stoplar için kapağın ortaya büyük Mercedes logosu şeklinde ekstra stop koyarsın falan filan bir şeyler düşünülür. Bomboş bırakmak Mercedes'e yakışmamış.

Gerekli mi e gerekli, zira üst düzey mühendis, arazide işi olan yönetici için iyi seçim. Birde motordan konfora Navara'dan bayaa farklı, Mercedes uğraşmış diyorlar.

• quote:

Bu arada Antalya'ya gelince haber ver hocam buralardaysam panther'i de alır bir şiş köfte ısmarlarız. Panther'e kahve de borçluyum zaten.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.