Şimdi Ara

Pick-up almak mantıklı görünüyor artık (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
8.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Panthér

    Beni de etiketlesenize?



    İkiniz köfteyi/pideyi/kahveyi bitirmişsiniz .

    Hehe yaşamak için yememeli yemek için yaşamalı mottosu.



    Yalnız Bafra pidesini yerinde denemedim bak. Antalya'da düzgün Karadeniz pidesi yapan yer yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • volkswagen amarok tavsiyemdir
  • Bu sınıfta araç alacak olsam hiç düşünmeden kendisini değil arazide. Çöldeki savaşlarda kanıtlamış Toyota Hilux alırım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Selçuk ALAGÖZ

    Bu sınıfta araç alacak olsam hiç düşünmeden kendisini değil arazide. Çöldeki savaşlarda kanıtlamış Toyota Hilux alırım.



    Hocam benim için konfor özellikle arka koltuk konforu çok önemli.



    Arkası makaslı bir araç alamam hiçbir şekilde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: amadeus99


    quote:

    Orijinalden alıntı: Panthér

    Beni de etiketlesenize?



    İkiniz köfteyi/pideyi/kahveyi bitirmişsiniz .

    Hehe yaşamak için yememeli yemek için yaşamalı mottosu.



    Yalnız Bafra pidesini yerinde denemedim bak. Antalya'da düzgün Karadeniz pidesi yapan yer yok.

    Gelin siz direk yerine Bafra ya götüreyim sizi, kıymalı seviyorsanız en iyisini burası yapıyor (turan usta) yok eğer diğer türleri hoşunuza gidiyorsa onun içinde başka yerler var bir pide sever olarak denemediğim yer kalmadi

    Ama ora uzak biz Bafra pidesi olmasa da şöyle güzel bir etli ekmek yemek istiyoruz diyorsanız Konya'da buluşalım size etli ekmek ismarlayayim parmaklarınızı yemezseniz daha da ağzımı açmam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: amadeus99


    quote:

    Orijinalden alıntı: Selçuk ALAGÖZ

    Bu sınıfta araç alacak olsam hiç düşünmeden kendisini değil arazide. Çöldeki savaşlarda kanıtlamış Toyota Hilux alırım.



    Hocam benim için konfor özellikle arka koltuk konforu çok önemli.



    Arkası makaslı bir araç alamam hiçbir şekilde.

    Ssangyong Korando Sports ve VW Amarok düşünebilirsiniz, diğerleri hoplar zıplar durur, bu araçlar SUT tipi, binek konforunda, kasalı suv diyebileceğimiz araçlar, vergi konusunda 4x2 olanları çok avantajlı, 2000-3000cc 4x2 araçların 6 aylık MTVsi 783TL sadece.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Diablo


    quote:

    Orijinalden alıntı: amadeus99


    quote:

    Orijinalden alıntı: Selçuk ALAGÖZ

    Bu sınıfta araç alacak olsam hiç düşünmeden kendisini değil arazide. Çöldeki savaşlarda kanıtlamış Toyota Hilux alırım.



    Hocam benim için konfor özellikle arka koltuk konforu çok önemli.



    Arkası makaslı bir araç alamam hiçbir şekilde.

    Ssangyong Korando Sports ve VW Amarok düşünebilirsiniz, diğerleri hoplar zıplar durur, bu araçlar SUT tipi, binek konforunda, kasalı suv diyebileceğimiz araçlar, vergi konusunda 4x2 olanları çok avantajlı, 2000-3000cc 4x2 araçların 6 aylık MTVsi 783TL sadece.

    Amarok da makaslı diye biliyorum. 4*4 ne yazık ki şart.



    Zaten zamanı var hocam, kuga'ya devam daha. Yeni modeller çıksın, belki elektrikli bir c-suv gelir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 3 Aralık 2017; 18:15:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Amarok V6 bakın bence. Gayet güçlü ve bir pick-upa göre konforlu deniliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: otomobilci_x


    quote:

    Orijinalden alıntı: amadeus99


    quote:

    Orijinalden alıntı: Panthér

    Beni de etiketlesenize?



    İkiniz köfteyi/pideyi/kahveyi bitirmişsiniz .

    Hehe yaşamak için yememeli yemek için yaşamalı mottosu.



    Yalnız Bafra pidesini yerinde denemedim bak. Antalya'da düzgün Karadeniz pidesi yapan yer yok.

    Gelin siz direk yerine Bafra ya götüreyim sizi, kıymalı seviyorsanız en iyisini burası yapıyor (turan usta) yok eğer diğer türleri hoşunuza gidiyorsa onun içinde başka yerler var bir pide sever olarak denemediğim yer kalmadi

    Ama ora uzak biz Bafra pidesi olmasa da şöyle güzel bir etli ekmek yemek istiyoruz diyorsanız Konya'da buluşalım size etli ekmek ismarlayayim parmaklarınızı yemezseniz daha da ağzımı açmam

    Pideci ve otomobilci şahane nick olur



    Etli ekmek Konya'da olduğu kadar olmasa da burada bile iyisi bulunuyor.



    Yalnız pide ve döner konusunda Antalya tam turistik. Bugün hanımla evde iskender yaptık, şu ana dek Antalya'da yediğimiz en iyi iskenderdi. Hazır dönerden 15 dakikada hazırladık durumun vehametini sen düşün artık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 3 Aralık 2017; 18:20:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: amadeus99

    quote:

    Orijinalden alıntı: otomobilci_x


    quote:

    Orijinalden alıntı: amadeus99


    quote:

    Orijinalden alıntı: Panthér

    Beni de etiketlesenize?



    İkiniz köfteyi/pideyi/kahveyi bitirmişsiniz .

    Hehe yaşamak için yememeli yemek için yaşamalı mottosu.



    Yalnız Bafra pidesini yerinde denemedim bak. Antalya'da düzgün Karadeniz pidesi yapan yer yok.

    Gelin siz direk yerine Bafra ya götüreyim sizi, kıymalı seviyorsanız en iyisini burası yapıyor (turan usta) yok eğer diğer türleri hoşunuza gidiyorsa onun içinde başka yerler var bir pide sever olarak denemediğim yer kalmadi

    Ama ora uzak biz Bafra pidesi olmasa da şöyle güzel bir etli ekmek yemek istiyoruz diyorsanız Konya'da buluşalım size etli ekmek ismarlayayim parmaklarınızı yemezseniz daha da ağzımı açmam

    Pideci ve otomobilci şahane nick olur



    Etli ekmek Konya'da olduğu kadar olmasa da burada bile iyisi bulunuyor.



    Yalnız pide ve döner konusunda Antalya tam turistik. Bugün hanımla evde iskender yaptık, şu ana dek Antalya'da yediğimiz en iyi iskenderdi. Hazır dönerden 15 dakikada hazırladık durumun vehametini sen düşün artık.

    Desene Amadeus iskenderi açsan patlayıp gidecek



    Dur şimdi döner işini karıştırma, o zaman sizi Ankara ya davet etmem gerekir



    Bu kadar yemek muhabbeti yapmisken, geçen gün beyaz turf mantariyla ilgili bir yazı okudum, İtalya'da Bir kasabada kg si 6000 euroymus biraz araştırınca bu mantar cinsi bizde keme diye bilinen bir mantar ve Güney doğu Anadolu gezisi yaptığımızda Urfa'da kemeli kebap yediğim ve inanılmaz beğendiğim aklıma geldi restoranın sahibiyle de tanışmıştık ben ona tekrar bu lezzet için geleceğim dediğimde bana Mart ayında gel çünkü o aylarda bulunuyor demişti bunları arkadaşlar la paylaşınca bı plan yaptik, eğer Mart ta Avis filoya yeni e serisini dahil ederse Samsun'dan Urfa'ya kemeli kebap yemeye gidiyoruz (şaka değil)

    Uygun olursanız bekleriz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: otomobilci_x


    quote:

    Orijinalden alıntı: amadeus99

    quote:

    Orijinalden alıntı: otomobilci_x


    quote:

    Orijinalden alıntı: amadeus99


    quote:

    Orijinalden alıntı: Panthér

    Beni de etiketlesenize?



    İkiniz köfteyi/pideyi/kahveyi bitirmişsiniz .

    Hehe yaşamak için yememeli yemek için yaşamalı mottosu.



    Yalnız Bafra pidesini yerinde denemedim bak. Antalya'da düzgün Karadeniz pidesi yapan yer yok.

    Gelin siz direk yerine Bafra ya götüreyim sizi, kıymalı seviyorsanız en iyisini burası yapıyor (turan usta) yok eğer diğer türleri hoşunuza gidiyorsa onun içinde başka yerler var bir pide sever olarak denemediğim yer kalmadi

    Ama ora uzak biz Bafra pidesi olmasa da şöyle güzel bir etli ekmek yemek istiyoruz diyorsanız Konya'da buluşalım size etli ekmek ismarlayayim parmaklarınızı yemezseniz daha da ağzımı açmam

    Pideci ve otomobilci şahane nick olur



    Etli ekmek Konya'da olduğu kadar olmasa da burada bile iyisi bulunuyor.



    Yalnız pide ve döner konusunda Antalya tam turistik. Bugün hanımla evde iskender yaptık, şu ana dek Antalya'da yediğimiz en iyi iskenderdi. Hazır dönerden 15 dakikada hazırladık durumun vehametini sen düşün artık.

    Desene Amadeus iskenderi açsan patlayıp gidecek



    Dur şimdi döner işini karıştırma, o zaman sizi Ankara ya davet etmem gerekir



    Bu kadar yemek muhabbeti yapmisken, geçen gün beyaz turf mantariyla ilgili bir yazı okudum, İtalya'da Bir kasabada kg si 6000 euroymus biraz araştırınca bu mantar cinsi bizde keme diye bilinen bir mantar ve Güney doğu Anadolu gezisi yaptığımızda Urfa'da kemeli kebap yediğim ve inanılmaz beğendiğim aklıma geldi restoranın sahibiyle de tanışmıştık ben ona tekrar bu lezzet için geleceğim dediğimde bana Mart ayında gel çünkü o aylarda bulunuyor demişti bunları arkadaşlar la paylaşınca bı plan yaptik, eğer Mart ta Avis filoya yeni e serisini dahil ederse Samsun'dan Urfa'ya kemeli kebap yemeye gidiyoruz (şaka değil)

    Uygun olursanız bekleriz

    Tam değil hocam. O truf denen zamazingo özel yetişmiş domuzla aranıyor ve dibinde yetiştiği ağaç önemli.



    Keme bir truf türü tadı da yakın. Domalan da diyorlar. Lakin kilosu 50 tl.

    Na iyiden iyiye gurmeliğimi konuşturdum.

    Yemek deyince akan sular durur zaten ama o kadar yol tepmek hımm, benden iyisi varmış.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • V6 amarok kullanıyorum ayrıca passatım da var. Konfor olarak amarok daha iyi. Bineğe göre Dezavantajı park yeri ve viraj kabiliyeti. Çok memnunum açıkçası.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: amadeus99


    quote:

    Orijinalden alıntı: otomobilci_x


    quote:

    Orijinalden alıntı: amadeus99

    quote:

    Orijinalden alıntı: otomobilci_x


    quote:

    Orijinalden alıntı: amadeus99


    quote:

    Orijinalden alıntı: Panthér

    Beni de etiketlesenize?



    İkiniz köfteyi/pideyi/kahveyi bitirmişsiniz .

    Hehe yaşamak için yememeli yemek için yaşamalı mottosu.



    Yalnız Bafra pidesini yerinde denemedim bak. Antalya'da düzgün Karadeniz pidesi yapan yer yok.

    Gelin siz direk yerine Bafra ya götüreyim sizi, kıymalı seviyorsanız en iyisini burası yapıyor (turan usta) yok eğer diğer türleri hoşunuza gidiyorsa onun içinde başka yerler var bir pide sever olarak denemediğim yer kalmadi

    Ama ora uzak biz Bafra pidesi olmasa da şöyle güzel bir etli ekmek yemek istiyoruz diyorsanız Konya'da buluşalım size etli ekmek ismarlayayim parmaklarınızı yemezseniz daha da ağzımı açmam

    Pideci ve otomobilci şahane nick olur



    Etli ekmek Konya'da olduğu kadar olmasa da burada bile iyisi bulunuyor.



    Yalnız pide ve döner konusunda Antalya tam turistik. Bugün hanımla evde iskender yaptık, şu ana dek Antalya'da yediğimiz en iyi iskenderdi. Hazır dönerden 15 dakikada hazırladık durumun vehametini sen düşün artık.

    Desene Amadeus iskenderi açsan patlayıp gidecek



    Dur şimdi döner işini karıştırma, o zaman sizi Ankara ya davet etmem gerekir



    Bu kadar yemek muhabbeti yapmisken, geçen gün beyaz turf mantariyla ilgili bir yazı okudum, İtalya'da Bir kasabada kg si 6000 euroymus biraz araştırınca bu mantar cinsi bizde keme diye bilinen bir mantar ve Güney doğu Anadolu gezisi yaptığımızda Urfa'da kemeli kebap yediğim ve inanılmaz beğendiğim aklıma geldi restoranın sahibiyle de tanışmıştık ben ona tekrar bu lezzet için geleceğim dediğimde bana Mart ayında gel çünkü o aylarda bulunuyor demişti bunları arkadaşlar la paylaşınca bı plan yaptik, eğer Mart ta Avis filoya yeni e serisini dahil ederse Samsun'dan Urfa'ya kemeli kebap yemeye gidiyoruz (şaka değil)

    Uygun olursanız bekleriz

    Tam değil hocam. O truf denen zamazingo özel yetişmiş domuzla aranıyor ve dibinde yetiştiği ağaç önemli.



    Keme bir truf türü tadı da yakın. Domalan da diyorlar. Lakin kilosu 50 tl.

    Na iyiden iyiye gurmeliğimi konuşturdum.

    Yemek deyince akan sular durur zaten ama o kadar yol tepmek hımm, benden iyisi varmış.

    Tabi bulunduğu bölgedeki ağaçların aroması üzerine siniyormus kendine has bir kokusu ve aroması varmış ama sonuçta birisi 6000 Euro birisi 50 tl varsin bilmem ne ağacının aroması üzerine sinmemis olsun (yolum İtalya'ya düşerse 50 gramda olsa denerim o ayrı hem onlarda çok pahalı olduğundan kesinlikle pisirmiyorlamis bizimki ucuz olduğundan kebaba katık bile yapıyoruz)

    Bu olayda bir taşla bir kaç kuş vurma olayı var hocam
    Tek motivasyon o yolu yaptirmaz,
    - e serisini denemek istiyorum
    -urfanin tekrar bı havasını teneffüs etmek var
    -arkadaslarla uzun yol keyfi ayrı bir tad
    -fotograf çekerim
    -unutulmayacak bir anı olur gibi gibi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otomobilci_x -- 3 Aralık 2017; 22:5:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Keme kebabını bildiğim en iyi yapan yer sebze hali içinde bulunan bir restoran, ismini hatırlamıyorum.
    Bildiğimiz urfa kebabının (adananın urfa versiyonu)üzerine ince kıyılmış keme mantarı şeritleri yapıştırılmış olarak mangal ateşinde pişirilmiş şekli.
  • Pick Up konusu kebap konusuna döndü .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pej

    Keme kebabını bildiğim en iyi yapan yer sebze hali içinde bulunan bir restoran, ismini hatırlamıyorum.
    Bildiğimiz urfa kebabının (adananın urfa versiyonu)üzerine ince kıyılmış keme mantarı şeritleri yapıştırılmış olarak mangal ateşinde pişirilmiş şekli.

    Altın kebap sahibi Mehmet bey var herkese tavsiye ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Panthér

    Pick Up konusu kebap konusuna döndü .


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pikup demek , eğer iş için kullanmayacaksanız,keyif demek, outdoor hayat demek. Eee, kebab ve mangalda bunun parçası.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Panthér

    Pick Up konusu kebap konusuna döndü .

    Mercedes geldiğinde teste gidelim hocam, ben bir hafta sonra gene yolcuyum, yılbaşı rusya,'da malum aile ziyareti. Sonrasında gelmiş olur zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: otomobilci_x

    quote:

    Orijinalden alıntı: amadeus99


    quote:

    Orijinalden alıntı: otomobilci_x


    quote:

    Orijinalden alıntı: amadeus99

    quote:

    Orijinalden alıntı: otomobilci_x


    quote:

    Orijinalden alıntı: amadeus99


    quote:

    Orijinalden alıntı: Panthér

    Beni de etiketlesenize?



    İkiniz köfteyi/pideyi/kahveyi bitirmişsiniz .

    Hehe yaşamak için yememeli yemek için yaşamalı mottosu.



    Yalnız Bafra pidesini yerinde denemedim bak. Antalya'da düzgün Karadeniz pidesi yapan yer yok.

    Gelin siz direk yerine Bafra ya götüreyim sizi, kıymalı seviyorsanız en iyisini burası yapıyor (turan usta) yok eğer diğer türleri hoşunuza gidiyorsa onun içinde başka yerler var bir pide sever olarak denemediğim yer kalmadi

    Ama ora uzak biz Bafra pidesi olmasa da şöyle güzel bir etli ekmek yemek istiyoruz diyorsanız Konya'da buluşalım size etli ekmek ismarlayayim parmaklarınızı yemezseniz daha da ağzımı açmam

    Pideci ve otomobilci şahane nick olur



    Etli ekmek Konya'da olduğu kadar olmasa da burada bile iyisi bulunuyor.



    Yalnız pide ve döner konusunda Antalya tam turistik. Bugün hanımla evde iskender yaptık, şu ana dek Antalya'da yediğimiz en iyi iskenderdi. Hazır dönerden 15 dakikada hazırladık durumun vehametini sen düşün artık.

    Desene Amadeus iskenderi açsan patlayıp gidecek



    Dur şimdi döner işini karıştırma, o zaman sizi Ankara ya davet etmem gerekir



    Bu kadar yemek muhabbeti yapmisken, geçen gün beyaz turf mantariyla ilgili bir yazı okudum, İtalya'da Bir kasabada kg si 6000 euroymus biraz araştırınca bu mantar cinsi bizde keme diye bilinen bir mantar ve Güney doğu Anadolu gezisi yaptığımızda Urfa'da kemeli kebap yediğim ve inanılmaz beğendiğim aklıma geldi restoranın sahibiyle de tanışmıştık ben ona tekrar bu lezzet için geleceğim dediğimde bana Mart ayında gel çünkü o aylarda bulunuyor demişti bunları arkadaşlar la paylaşınca bı plan yaptik, eğer Mart ta Avis filoya yeni e serisini dahil ederse Samsun'dan Urfa'ya kemeli kebap yemeye gidiyoruz (şaka değil)

    Uygun olursanız bekleriz

    Tam değil hocam. O truf denen zamazingo özel yetişmiş domuzla aranıyor ve dibinde yetiştiği ağaç önemli.



    Keme bir truf türü tadı da yakın. Domalan da diyorlar. Lakin kilosu 50 tl.

    Na iyiden iyiye gurmeliğimi konuşturdum.

    Yemek deyince akan sular durur zaten ama o kadar yol tepmek hımm, benden iyisi varmış.

    Tabi bulunduğu bölgedeki ağaçların aroması üzerine siniyormus kendine has bir kokusu ve aroması varmış ama sonuçta birisi 6000 Euro birisi 50 tl varsin bilmem ne ağacının aroması üzerine sinmemis olsun (yolum İtalya'ya düşerse 50 gramda olsa denerim o ayrı hem onlarda çok pahalı olduğundan kesinlikle pisirmiyorlamis bizimki ucuz olduğundan kebaba katık bile yapıyoruz)

    Bu olayda bir taşla bir kaç kuş vurma olayı var hocam
    Tek motivasyon o yolu yaptirmaz,
    - e serisini denemek istiyorum
    -urfanin tekrar bı havasını teneffüs etmek var
    -arkadaslarla uzun yol keyfi ayrı bir tad
    -fotograf çekerim
    -unutulmayacak bir anı olur gibi gibi

    İnce kağıt gibi olacak şekilde rendeleniyor. Ama o siyah birinci sınıf için geçerli. Elmas falan diyorlar tadı bence aynı. ( Para verip yemedim, bir davette vardı)



    Yoksa beyaz truf ile falan bolca bulunuyor. Hatta metro'da siyah truf var



    Yemek konusunda yeni trend taze çok iyi ürünü tadı kapatmadan uyumlu malzeme ile servis. Sonunda minimalist oldu orasıda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.