quote:Orjinalden alıntı: refika_drt Not: alıntıdır iron belte Ayrın belt yazmıs ona cok güldüm gülünmücek gibi deilki
Beyler oyunla alakalı değil ama anlatıcam: Kayseride bir Türk sahte 1milyon dolar basmış Tek banknot ve üstünde 1 milyon dolar yazıyor...
quote:Orjinalden alıntı: TechnicaL_TR Beyler oyunla alakalı değil ama anlatıcam: Kayseride bir Türk sahte 1milyon dolar basmış Tek banknot ve üstünde 1 milyon dolar yazıyor... Gerçekmi Bu Fıkramı
quote:Orjinalden alıntı: TechnicaL_TR Beyler oyunla alakalı değil ama anlatıcam: Kayseride bir Türk sahte 1milyon dolar basmış Tek banknot ve üstünde 1 milyon dolar yazıyor...
quote:Orjinalden alıntı: TechnicaL_TR Beyler oyunla alakalı değil ama anlatıcam: Kayseride bir Türk sahte 1milyon dolar basmış Tek banknot ve üstünde 1 milyon dolar yazıyor...
muhahhhaaha yani la bu kkadarı da olurmu bea seni yılın amotörü seçtim quote:Orjinalden alıntı: refika_drt Not: alıntıdır iron belte Ayrın belt yazmıs ona cok güldüm