Şimdi Ara

pikap kolu değişimi? kartuş? İğne???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, Yeni pikap kullanıcısıyım. Salak gibi pioneer pl-990 aldım.hemde 500 tl verdim.
    ses hiç tatmin etmedi açıkçası evet çok hoş ama bir woooow olamadım! Bu nedenle kafayı yemek üzereyim...
    orjinal basımdan tutun sıfır plak lara kadar baya bir para harcadım daha iyisini bulma adına fakat bir yere varamadım.

Birçok forum sitersini aradım kol veya kartuş değişimi hakkında hiç birşey anlayamadım.
    Sizce daha kaliteli bir iğne taksam ses değişir mi? araştırmalarım sonucu iğne koduna ulaştım:PZP1004
    kolun üstünde bulunan kartuşun Moving Magnet Cartridge tipi olduğunu öğrendim...
    Cartridge için bazı yerlerde de Kartuş bağlantısı Beyaz LCD (10 Karakter, Tek Satır) diye ibare var...

haa bu arada ojinal PZP1004 diye geçen iğnenin Audio-Technica ATN3600L Pikap & Turntable İğnesi aynı olduğunu öğrendim

falan falan falan ama hiç biri beni bu pikap için daha iyi sese götürecek bilgiler değil sanırsam...

Bir yol gösteren olursa gerçekten minnettar olucam!

• Yanlis anlamayin ama bence bosuna o pikap a masraf yapmayin.Ben hediye edip,yeni pikap almistim.Basit kullanim icin guzel bir pikap ama ses kalitesi yonunden yetersiz ve plaklarda atlama da yapan bir pikap.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nour77 N kullanıcısına yanıt
    Hocam bu kadar araştırmayı Pikap almadan önce yapsaydınız keşke.

• est. dediğinizi kesinlikle anlıyorum. çoğu yerde de bu şekilde belirtiliyor. Önerebileceğiniz bir model var mıdır? yada dun yine internette araştırıken aşağıdaki ürünlere denk geldim.

http://www.ebay.com/itm/Cartridge-and-Stylus-needle-for-Pioneer-PL-670-PL-S40-PL-990-/291917566257?hash=item43f7a49131:g:v4YAAOSwxg5XxGil
    veya

http://www.ebay.com/itm/Pioneer-Headshell-replacement-Turntable-Record-Player-Cartridge-Head-Shell-SME-/291666876295

500 tl verip 300 pikapı satmak üstüne 1000 tl ekleyip yeni pikap almak daha çok sorunu beraberinde getiricek gibi hissediyorum :)

YAnıtınız için teşekkürler.

• aydinsakaryali A kullanıcısına yanıt
    valla yapmıştım fakat üstünden zaman geçti sonra nasıl olduysa bi an kafam attı önümde bu pikabı buldum sıfır ve mal gibi aldım işte nasıl çevirsem bu zararı diye kıvırmaya çalışıyorum ama sanırım sonum belli...
  • Nour77 N kullanıcısına yanıt
    Aynen dostum siz onu koyun ilana bir taliplisi çıkar belki,sonrada Pro-Ject in ürünlerine bakın üzerinde Ortofon M2 Red iğne olan modelleri var onlar işinizi görecektir.Forumda Turuncu55 nickli arkadaş kullanmakta bahsettiğim pikabı ister onunla iletişime geçip bilgi alabilirsiniz pikap hakkında gerçi bütçenizide bilmiyorum ama bu dediğim pikap 500TL falan değil yani aşırı pahalıda değil şimdi modeli aklımda kalmadığı için yazamadım..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.