Bildirim
Pikatel AirPlus Modemde Port Açamıyorum Yardımmmm
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
lutfen bilen birrisi warsa paylassin gercekten -
firewall kısmında müsaade edilen portların listesi var onları örnek alabilirsiniz. -
quote:
Orjinalden alıntı: Kurtalan
firewall kısmında müsaade edilen portların listesi var onları örnek alabilirsiniz.
bu siteye de bir gözatabilirsiniz
TIKLA -
quote:
quote:
firewall kısmında müsaade edilen portların listesi var onları örnek alabilirsiniz.
bu siteye de bir gözatabilirsiniz
TIKLA
ustad verdigin sitede pikatelin airplus modelini bulamadim -
kullanım klavuzundaki bilgiler ile açabilmen lazım gayet net anlatılmış....
-
biraz daha ayrintili ve adim adim bilgiye ihtiyacim , ip sabitleme vs. gibi. tesekkur -
dc++ benim icin onemli bi prog coq gerekirse modemi degistirecegim pls bilen birisi el atsin suna 25 kontor helal olsun -
quote:
Orjinalden alıntı: hotmale
biraz daha ayrintili ve adim adim bilgiye ihtiyacim , ip sabitleme vs. gibi. tesekkur
ip yi sabitleyebilmen için sabit ip lazım var mı sabit ip ? -
Pikatel Airplus:
http://www.adslburada.com/kilavuz/Pikatel_AirPlus.pdf
Bölüm 6.2 (sayfa 48) "Güvenlik duvarı arayları"
Buradan DC++ ile ilgili portu tanımlayın.
Bölüm 6.5 (sayfa 50) "Sanal sunucular"
Buradan da tanımladığınız portu açın.
Bunları yapamazsanız port açmak yerine DMZ'yi açarak da kullanabilirsiniz.
Bölüm 6.1 (sayfa 45) "DMZ"
(Tabi DMZ yerine yalnız ilgili portu açmak daha güvenli olacaktır; DMZ bütün portları açarak kullandığınız makineye yönlendirmek anlamına gelir.)
-
pikatel destek hattı var..orayı ara yardımcı olurlar..sadece sen gerekli port numaralarını bul yeter..ben öle raatlıkla hallettim..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X