Şimdi Ara

Pikatel Combomax sorunu (çok önemli) :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde pikatel combomax modem var. Cd si yok. İnternetten kolay kurulum programını indiriyorum hata veriyor. Ben de browserden 192.168.1.1 ip modemin içerisine gidiyorum şifre istiyor. Kullanıcı adı şifreyi : admin, password yazıyorum yine girmiyor. Modemi defalarca resetlememe rağmen bir türlü kullanıcı arayüzüne giremedim. Bunun sorunu ne olabilir sizce
    (Modem bilgisayara İp veriyor ama içersine giremiyorum. Adsl led de sabit yanıyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahali -- 30 Ocak 2009; 12:25:24 >

• aynı sorunu bende yaşıorum kullanıcı adı ve şifresini bilen var mı bu marka model modemin lütfen yardımcı olurmusunuz?
  • yönetim paneline giriş şifresi iki kısma ayrılır son zamanlarda verilen modemlerin yazılımı farklıdır şayet eski kalanlardan ise modeminiz giriş bilgileriniz k.adı : admin şifre : password olması gerekir şayet yani yazılımlı modem ise k.adı : admin şifre : ttnet olmalıdır
  • quote:

Orjinalden alıntı: toyota2

yönetim paneline giriş şifresi iki kısma ayrılır son zamanlarda verilen modemlerin yazılımı farklıdır şayet eski kalanlardan ise modeminiz giriş bilgileriniz k.adı : admin şifre : password olması gerekir şayet yani yazılımlı modem ise k.adı : admin şifre : ttnet olmalıdır

arkadasın dedıgı gıbı eskılerın sıfrelerı password eger modemı ttnet kampanyasından aldıysanız sıfre ttnet dir.bıde combomax ın programını kurunca ıkıncı defa kurulma olayının olmamasına acayıp gıcık oluyorum.yoksa modemı 2 yıla yaklastı kullanmam bı sorunla karsılasmadım.
  • Kardeş aynı sorunu bende yaşadım fakat yaptıgım araştırma sonucunda kulladıcı adı: Admin Şifre: ttnet olduğunu öğrendim sen birde bunu dene bu olur kesın diğerleri olmadı ise :D
  • ID: Admin
    Pw : ttnet

Eğer lazımsa orjinal cd den setup'unu upload ederim...
  • ya aynı sorun arkadaşımdada var.. ip adresini yazınca hata veriyormuş acaba sorun nerde..?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • antivirüs programlarını devre dışı bırakın
    sayfa sayıyla başladığı için bazı antivirüsler engelleme yapıyor. ya da ağ üzerinden bağlantıyı engelliyor.
    e doğal olarak modem de bilgisayara ağ üzerinden bağlıymış gibi olduğu için engellemesi normal
    antivisürleri deneyin bak nasıl açılıyor
  • eyvallah baba çok büyüksün hallettim sayende sorunu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.