Bildirim
pikatel ile huawei köprülemek (acil yardımmm)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: emrgkd
elimde iki adet modem var birisi pikatel airmax-101 diğeri ise huawei hg521 bu iki modemi birbirine kablosuz olarak bağlayıp pikatelin siinyalini huawei ile gennişletmek istiyorum acil yardım ederseniz sevinirim iyi forumlar
Buislemi yapabildinizmi hocam?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: tamerinal
quote:
elimde iki adet modem var birisi pikatel airmax-101 diğeri ise huawei hg521 bu iki modemi birbirine kablosuz olarak bağlayıp pikatelin siinyalini huawei ile gennişletmek istiyorum acil yardım ederseniz sevinirim iyi forumlar
Hg521 de wds yok
Kablosuz olmaz kablo cekmeniz gerek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: connaught
quote:
Orijinalden alıntı: tamerinal
quote:
Hg521 de wds yok
Kablosuz olmaz kablo cekmeniz gerek
Kablosun internete şifre koymazsanız access point modun da farklı cihazlardan kablo çekmeden kablosuz ağı dağıtabiliyorsunuz. Yanlız şifre koyunca aletler birbirine bağlanamıyor. Wireless Şifresizken de internete çıkamıyorsunuz malesef. Ben bir çözüm bulamadım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
kardeşim benimde bir sorum oolursan sevinirim elimde iki tane modem var biri zyxel vmg3312b10a diğeri ise airties air 5650v2 bu iki modemi kablosuz köprüleyip ağımı genişletmek istiyorum kablolu olarak bağlanıyor ama kablosuz bağlayamadım yardımcı olursan sevinirim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X