Bildirim
Pil değişimi sonrası bozulan kulaklık jakı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ben kendim birkaç kez pil değişimi yaptım. Değişim esnasında bir problem mi oluyor bilemiyorum ancak birinde telefonun sesi birinde de touch id gitmişti. Bataryayı söküp tekrar takınca düzelmişti. Muhtemelen değişim ile alakalıdır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Pil değişimi ile onun bir bağlantısı yok kulaklık kakın içi pislik dolmasın bir temizleyin bakalım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Jakın içi tertemiz. Çalışmadığını fark edince temizleyeyim dedim ama zaten hiçbir şey yokmuş içinde. Bir alakası olduğunu düşünüyorum açıkçası.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Düzeltsinler diye aynı yere mi yollamak gerekli ille? Kendim yapamam ama ileride lazım olursa servise de yollayabileyim isterim telefonu. Bir de nasıl kanıtlayabilirim ki orada bozulduğunu :/quote:
Orijinalden alıntı: srvngrc
Ben kendim birkaç kez pil değişimi yaptım. Değişim esnasında bir problem mi oluyor bilemiyorum ancak birinde telefonun sesi birinde de touch id gitmişti. Bataryayı söküp tekrar takınca düzelmişti. Muhtemelen değişim ile alakalıdır.
Yani kanıtlama şansınız nedir bilmiyorum. Ben hep kendim değiştiriyorum. Söküp takınca düzelmişti. Cihazı komple sıfırlamayı deneyin. Bir ihtimal işe yarayabilir.quote:
Orijinalden alıntı: minibirkedi
Düzeltsinler diye aynı yere mi yollamak gerekli ille? Kendim yapamam ama ileride lazım olursa servise de yollayabileyim isterim telefonu. Bir de nasıl kanıtlayabilirim ki orada bozulduğunu :/
Alıntıları Göster -
Zaten sıfırlanmış olarak servise gidip geliyor telefon, etkisi olacağını sanmıyorum. Sıfırlamanın, donanımsal bir probleme çözüm olabileceğini toptan sanmıyorum hatta.quote:
Orijinalden alıntı: srvngrc
Yani kanıtlama şansınız nedir bilmiyorum. Ben hep kendim değiştiriyorum. Söküp takınca düzelmişti. Cihazı komple sıfırlamayı deneyin. Bir ihtimal işe yarayabilir.
Alıntıları Göster
Geçmiş olsun ilk teslimde kontrol etmeniz lazımdı şimdi yükü size iterler hele garanti yoksa %10 tamir etmeleri
Ekran değiştikten sonra olduğunu söyle seve seve yardımcı olacaklar. -
Kanıtlayamazsın pil değişimi sonrası olduğunu bozulmanın. Belki bozulacağı vardı bozuldu ya da iş bilmez bir teknisyendi o bozdu. Bilinmez. -
Tabi ki olabilir. Ben pil değiştirirken arkadaşım haptic engine kablosunu koparmıştı. Dikkat edilmediyse böyle kazalar olabilir. Yeni ise servis teslim tutanağında böyle bir sorundan bahsedilmediyse gidip servise sorabilirsin.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X