Şimdi Ara

Pil Şarj Cihazlarından Hangisini Almalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dijital fotoğraf makinamın pilleri için ortalama 50-60 TL'lik bir pil şarj cihazı arıyorum ve 3-5 saat gibi de bir şarj süresi olmalı.. Aslında sizin bildiğiniz daha nitelikli ve daha hızlı şarj eden makul cihazlar varsa onları da incelemek isterim.

Benim bulabildiğim ve arasında kaldığım cihazlar bunlar fiyat/kalite/performans konusunda bilgisi olanlara danışmak istedim:

1. VARTA 57670 LCD PLUG CHARGER PİL ŞARJ CİHAZI

3.GP M520 2HRS PİL ŞARJ CİHAZI

3.ENERGİZER F25-5727 INTELLIGENT PİL ŞARJ CİHAZI

• bu kadar para vermene gerek yok
    Ataba AT-908 cihaza bir göz at bence fiyatı da 20 TL civarı 2700 mah pilleri 4.5-5 saatte şarj edebiliyor bildiğim kadarıyla
  • Ben olsam hiç düşünmeden direk vartayı alırdım sürelerini bilmiyorum ama varta kalitelidir GP de orta halli ama şarj cihazında lcd yok diğerleri daha avantajlı kalıyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackducati

bu kadar para vermene gerek yok
    Ataba AT-908 cihaza bir göz at bence fiyatı da 20 TL civarı 2700 mah pilleri 4.5-5 saatte şarj edebiliyor bildiğim kadarıyla

Daha önce kullanmadığım ve duymadığım için soruyorum hocam da acaba güvenilir midir yani sonuçta pillerin ömrünü kısaltır mı? Ufak bi inceledim de özellikleri düzgün gibi görünüyor da dediğiniz gibi ise şarj süresi de epey kısa..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErhanDemir

Ben olsam hiç düşünmeden direk vartayı alırdım sürelerini bilmiyorum ama varta kalitelidir GP de orta halli ama şarj cihazında lcd yok diğerleri daha avantajlı kalıyo.

İlk benimde varta hoşuma gitti ama hocam GP ye de genel olarak güvenirim o yüzden beni böldü.. Fakat şarj süreleri ikisinin de başa baş.. Yani hemen hemen aynı gibi duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur015

quote:

Daha önce kullanmadığım ve duymadığım için soruyorum hocam da acaba güvenilir midir yani sonuçta pillerin ömrünü kısaltır mı? Ufak bi inceledim de özellikleri düzgün gibi görünüyor da dediğiniz gibi ise şarj süresi de epey kısa..

Forumda şarjlı piller hakkında herşey konusu var biraz incele ataba varta bir çok cihazla ilgili bilgi var son sayfalara göz gezdir

http://forum.donanimhaber.com/m_11309414/mpage_153/tm.htm

• quote:

+1 bende bu cihazı alacağım (bipekkan'ın tavsiyesiyle)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pil şarj cihazı önerisi?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.