Bildirim
pilot nasıl olrum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
cevap aranıyor -
Öncelikle flood yapma.
Sana daha öncede söylediğim gibi eğer diploma notun 85 ve üzeriyse mülakatlara katılabilirsin. -
yok yani 7. sınıfa gttiğimde gidebilirmiymi ışıklar a -
Işıklar Askeri Hava Lisesi bir lisedir. İlkokulu bitirmen gerekiyor. -
ortokul dayken gidebilirmiyim -
Tabiiki de Hayır! -
Askeri pilot olmak o kadar kolay değil. Hava Harp Okuluna girebilsen dahi pilot olacağın garanti değil. Hadi pilot oldun diyelim her askeri pilot f-16 kullanmıyor. Pilot olmak için askeri okula gidilmez, asker olmak için askeri okula gidilir pilotluk ise bonus olur. -
nası gidebilrim -
Gitmen mümkün değil. Attığın mesajlardan bu anlaşılıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
evet kısa yoldan mesele çözülmüşe benziyor -
ah çocuğum ah... -
Gitme şansım vardır beniö -
bu kafayla biraz zor -
ışıklar askeri lisesi nerde kardeş bnde 13 yaşındayım hedefim astronotluk 8 e gidiyorum teşekürden aşagı notum yok hep belge alıyorum astronotluk ıcın hangı lıseye gıtmem lazım -
quote:
Orijinalden alıntı: aycan123
ışıklar askeri lisesi nerde kardeş bnde 13 yaşındayım hedefim astronotluk 8 e gidiyorum teşekürden aşagı notum yok hep belge alıyorum astronotluk ıcın hangı lıseye gıtmem lazım
iş imkanı az orda gel sen kozmonot ol
Konu Dışına hadi ..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endoplazmikbirkulum* -- 22 Şubat 2013; 21:01:12 > -
ya bırı soylesın hangı lıseye gıtmem lazım astronot ıcın lıse ve unıversıte
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X