fiiiiiiuuuuv fiuuuvvv pıçiuuuuuuuuuuuvv rımmmmmmmm rımmmmmmmmm pav pav ihihihih dooo ri dooo ri BOOOOOOOOOOOM!
Yanlışlıkla yazan vardı
ben yazdim hocam yazmaz olaydim
quote:
Orijinalden alıntı: huntertlg
ben yazdim hocam yazmaz olaydim
Senden iyi pilot olacak ben hissederim
Bilen varsa anlatsın kazanırsan pilotluk garanti mi
Yazdım ama gelmez büyük ihtimal
quote:
Orijinalden alıntı: domuzadam101
fiiiiiiuuuuv fiuuuvvv pıçiuuuuuuuuuuuvv rımmmmmmmm rımmmmmmmmm pav pav ihihihih dooo ri dooo ri BOOOOOOOOOOOM!
Yazdınız mı hocamü
Sıralamalar?
Up
yazmak yetmez ilk önce sağlık muaynelerini geçmek ayrıca uçuş testlerini de geçmek lazım ondan sonra eğitime başlanıyor ayrıca eğitim esnasında bile bir sıkıntı çıksa eğitim sekteye uğrayabilir hatta bitirilebilir o yüzden tüm riskleri göze alarak başlanılması lazım olan bir kariyer. Ama işin sonu güzel bitiyor.:)
onurmx
kullanıcısına yanıt
Yazdınız mı hocam
veyselbatmandhV
kullanıcısına yanıt
Hocam ben uzun zamandır havacılıkla uğraşıyorum ve pilot olmak hayalim ama benim ve muhabbetimizin olduğu çoğu pilota göre bu meslek üniversitede burslu olmadığı sürece okunmaz çünkü eğitim esnasında bir sıkıntı çıkar ise tüm kariyer bitebilir bu yüzden ilk önce iyi bir mühendislik eğitimi alıp kendimi sağlama almak bana daha mantıklı geliyor.
onurmx
kullanıcısına yanıt
Hocam yıllarca pilotluk yaptıktan sonra yapılacak mühendislik ne kadar kaliteli olur bilmiyorum
veyselbatmandhV
kullanıcısına yanıt
hocam benim dediğim dışarıdan pilotaj eğitimine başlanmadan önce yapılacak şey tabiikide yıllarca pilotajlık yaptıktan sonra mühendislik yapamazsınız ama zaten yıllarca pilotluk yapan adamında o saatten sonra yapmasına gerek yoktur.Zaten tanıdığım çoğu pilot parasının büyük kısmını inşaat sektörüne yatırıyor. :)
Ben yazdım sağlık raporumu bile aldım sıralama mf4 3290 1. tercih anadolu 2. özyeğin pilotaj başka yazan var mı sıralamalar nedir ?
Yazdım ama gelmeyecek. Eğer sıralamam tutsaydı önce garanti meslek okur sonra pilotaj kursuna başlardım