Şimdi Ara

pilotluk hakkında bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
1
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar herkese.ben bu mesleğe yaklaşık 6 yıldır aşığım.ve bu yıl hazırlanıyorum.lakin hala bu mesleği yapabileceğim hakkında bilgim yok.çünkü astigmat hastasıyım gözler 3,00 numara astigmat pilot olmama hiç mi ihtimal yoktur.bilgisi olan arkadaşlar pilot abilerim veya göz doktorları varsa bana yardımcı olmalarını dilerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet_343434 -- 18 Şubat 2016; 20:54:49 >

• Bu kadar çok yazım hatası yapıyorken ve maalesef üniversiteye giriş sınavında Türkçe önemli bir alan o, astigmat en son derdin olmalı.
  • derdim bilgi almak lütfen bilgi paylaşımında bulunacaklar yazın.
  • pilot olabilmek için ya çok zengin olmalısın (özel kursları var) yada çok zeki düzgün biri olmalısın.
    http://www.sabah.com.tr/magazin/2015/06/23/sabri-sarioglunun-esi-yardimci-pilot-oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3F26FD93B -- 18 Şubat 2016; 21:09:18 >
  • http://er-ah.net/TR/page/1/2016-fiyat-listesi
    bunun yanında çok iyi derece ingilizce ve lisans diplomasıyla kargo uçaklarında belki işe başlayabilirsin.
  • up up up
  • Sen okumadan pilot olmussun :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pasaport hakkında bilgi
    geçen yıl önce açıldı
    Kyk hakkında bilgiler
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dostum göz kusurun varsa direk eleniyorsun seçmelerden zaten işe almazlar seni insan hayatı söz konusu hıc acımazlar. Başka mesleğe yönel sonra ortada kalma.

• Birçok gözlüklü pilot var ama tabi ki bunlar sivil pilot yani askeri pilot değiller. Gözlüksüz bir biçimde uçuşa gidemezler ve yedek gözlük bulundurmaları gerekir yanlarında aksi taktirde şirketin yapacağı bir teftişte yanında gözlükleri bulunmazsa lisansını dahi iptal ettirebilirler. Ama alım koşullarında belli bir numaraya kadar müsade ediyorlar yani 4-5 derece isen biraz zor. Toplamda 6 derece gibi bir sınırı var heralde ama internette araştır daha kesin bir bilgi bulabilirsin veya pilot sağlık muayenesi yapan bir hastaneyi ara onlar sana söylerler. Ama pilot olmak için en kolay koşul sağlık zaten. :) Ya mühendislik gibi sayısal bir fakülteden mezun olup iyi seviyede İngilizce bilip sayısal dersleri İngilizce bir şekilde yapabilecek zekaya sahip olmanız gerek yada özel ATPL kursları var aynı zamanda 20-30 bin euro arası tip eğitimleri var onları alıp ardıdan iş başvurusu yapabilirsiniz çeşitli şirketlere ama bu olay biraz sıkıntılı çünkü havayolları tecrubeleri veya belli bir uçuş saat yani line süresi var billmem kaç tonluk uçaklarda bilmem şu kadar saat uçuş süresi gibi. Yani zor bir meslek olunmasıda yapılmasıda gerçekten zor. :)

• Paşa deden varsa neden olmasın uzaya gidecek olan ilk Türk astronot bile olursun.
  • sivil pilot olacaksan torpil bul yeter. herseyin mukemmel olsun, torpilin yoksa duzgun bir havayolunda ise baslaman cok zor.
  • jack76 J kullanıcısına yanıt
    Şimdi şöyle bir durum var bu konuda detaylı bir bilgiye sahip olmasamda şu konuda bilgim var.hipermetrop ve niyop 6 tıya kadar sorun olmuyor astigmat ise 2 numaraya kadar benimkiler ise 3 ama bunun tolere şansı var mıdır veya ticari pilot olamasamda kargo ğilotuda mı olamam tarzı noktalar aklımı kurcalıyor. @jack76

• Ne pilotu olucan savas ucagimi kullanmak istiyodun yoksa yolcu ucagi vs

• havacılıkla ben de ilgiliyim

askeri pilotluğu kesinlikle unut, o gözlere yanından bile geçirmezler

THY, atlasglobal, pegasus'un pilot kursları var bunları araştırabilirsin

Türk hava kurumu üniversitesinde okumak istersen 4 farklı seçenekle başlayabilirsin ( para durumu yani. taksit, ücretleri maaştan kesme vb. )

İngilizceyi anadilin gibi bilmen gerek, havacılığın anadili ingilizcedir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.