Şimdi Ara

Ping 61 ama LAG var . Yeni patch te sorunmu var ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar pc de bı sorun yoktu ınternetımde cok guzel bu gune kadar hıc bır sorun yasamadım fakat bugun sadece lag var oyunda lagda deıl oyunun ıcınde karakterler sapıtıyor oldu gorunuyor olmuyor falan fılan.

Yeni patchten sonra duzgun bır oyun oynayamaz oldum sızlerdede oylemı acaba ?

• 25 kişiye felan sordum kimsede yok ama bende de durum böyle.
  • Bazı oyun odalarında böyle sorunlar yaşanıyor... Ama devam ediyorsa her oda da işte o zaman sorun vardır
  • Aynı olay bende de var. Ki şuanda oyuna giriş de yapamıyorum... TTNET ile alakalı da olabilir diyeceğim ama bilmiyorum; bazı sitelere girişlerde de problem yaşıyorum bugün...
  • cok oyun attım cıktım gırdım hep aynı hep aynı anlamadım gıtı :(
  • Bende niye olmuyor acaba
  • Daha oyuna giriş yapamadım keşke girsemde lag olsaa :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hovarda16

Aynı olay bende de var. Ki şuanda oyuna giriş de yapamıyorum... TTNET ile alakalı da olabilir diyeceğim ama bilmiyorum; bazı sitelere girişlerde de problem yaşıyorum bugün...

Own3d.TV sorunlu mu mesela bende aşırı yavaş açılıyor?
    Bu arada Coop vs AI denedim onda da durum aynı "oda" lık bir durum yok.
  • dogru dedın oyunada gırmıyor champıyon resımlerını gosteremeden donuyor kalıyor 3 kerede anca gırıyorum o zamanda lag oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cm_orhan

dogru dedın oyunada gırmıyor champıyon resımlerını gosteremeden donuyor kalıyor 3 kerede anca gırıyorum o zamanda lag oluyor.

Aynı sorun işte ya. Hadi biri gelip yazsın şu çözümü sıkıldım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pachelbel's Canon -- 7 Temmuz 2012; 13:28:09 >
  • west gayet saglam. Takir takir giriyor az oncede east de denedim onda da sorun yok. Neti kontrol edip pc ve modemi restart edin deneyin tekrardan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

west gayet saglam. Takir takir giriyor az oncede east de denedim onda da sorun yok. Neti kontrol edip pc ve modemi restart edin deneyin tekrardan

Cevap vermeni bekliyordum
  • quote:

west gayet saglam. Takir takir giriyor az oncede east de denedim onda da sorun yok. Neti kontrol edip pc ve modemi restart edin deneyin tekrardan

TTNET mi kullanıyosun yoksa başka bir sağlayıcı mı?
  • quote:

Oyuna girebiliyorsun diye bizi aşağılamana hiç gerek yok
  • herşeyi yaptım cozum bulamadım malesef. sanırım leavera cıkacak ısmım bı daha gırmeyım sorunu bulana kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cm_orhan -- 7 Temmuz 2012; 13:51:49 >
  • TTNET kullaniyorum. Muhtemelen netinizden kaynakli bir sorundur. Ama oyunda arada sirada spike girmiyor da degil. Ping 60-100 arasi olsada birden kilitlenebiliyor oyun ve o sirada 300-400ler gorunuyor.
  • bende server unavaible gorunuyor ya kapalı mı sv ?
  • Bu sorun bende hala devam ediyorum ping 75-80 arası ama lag var , bunun bir çözümü varmı ?
  • takım arkadaşlarının yaşadığı lag diğer takım arkadaşlarını etkileyebilir , böyle birşey duymuştum ama emin değilim ! aynı şey arada banada oluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.