Şimdi Ara

Ping olmadığı halde Delay sorunu ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün yeni bilgisayar aldım . Lolü yükledim ve oyuna girdiğimde delay sorunu yaşıyorum . İnternetimde sorun yok oyun içi pingim 50 sabit ama , dikey senkranizasyon tikini kaldırınca fps 400lere çıkıyor ve karakter takılarak ilerliyor . Dikey senkranizasyon sabitleyince 60 fps de sorun yok . Neden böyle yapıyor olabilir Çözümünü bilen varmı lütfen yardımcı olun .

• Hareket öngörmeyi kapat acinca delay olmasinin sebebi hareket öngörme sabit fps olmazsa isinlanir gibi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Monitörün o kadar fpsi gösteremiyor ve sen takila takila gidiyor görüyorsun 60 veya 144 fpse sabitleyip oynamalısın zaten bunlardan sonrasi zarar önemli değil takilmayin 300-500 almaya alt tarafı lol bu

• hareket ongorme kapama o olay minyonlar cikinca gidiyor beni rahatsiz etmio seni rahatsiz ediyosa 1.30 dk takilma problemk dikey senk acik oyna

• Kasaya kedi girmiş olabilir hocam

• Vsync yi kapatınca ekranın dalgalanmasının delay ile alakası yok montiörün ile alakalı
  • hayaller3 H kullanıcısına yanıt
    çözüm: monitor ün max 144 hz ms1 dir.. büyük ihtimal 60hz dir hangisiyse ona sabitle.
    60hz monitorde 200 fps almaya çalısırsan ekran kaymaları olur hissettiğn 60 dan çok daha kotu olur
    sabit 60 fps ve ya 40 fps 60 140 200 fps değimesinden çok daha iyidir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.