Şimdi Ara

PİNG SORUNUNU GİDERME İCİN MODEM ONERİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evime 24 mbit vdsl internet geliyor 3 pc baglantili birinde internetten mynet okey oynuyor oburku normal lyunlar online deil lakin ben csgo ve lol oynuyorum pingim 90 80 ama bu hizda ben bi pingi dusure bilirmiyim bilmiyorum biraz arastrma yaptim modemden kaynaklaniyor dendi 300 fps de 90 ping fazla geliyor ltfen yardimci olunur modem markalarini soylerken ltfen kullandiginiz modem olmus olsun yaptiginiz yorumlar icin simdiden tesekkur ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Asus tercih et.Çıkardığı modemlerin nerdeyse hepsinde sorun yok.

• Büyük yazı ile forumda yazı yazmayın.Büyük yazı bağırmak demektir.Türkçe mizi koruyalım.

• Cok tesekkur ederim yakn bi tarihte almayi dusunup model arastiracam tesekkur ederim

• Asla bagirma tabiriyle dusunmeyin telefonda oldugum icin buyuk yazdim normalde sadece bas harfini buyuk yazardim tesekkur ederim uyariniz icib

• Pingin modemle ne alakası var hat yoğunluğu ve zayıflamasından kaynaklanır benim ping 10 u geçmiyo adsl zyxel modem 10 mb kullanıyorum daha vdsl ye geçicem artık
    Şimdi baktım ping 260 tuaflık var hatlarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6Clas -- 26 Şubat 2016; 18:42:23 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşım ben senin böyle yapmaman için uyardım.Dikkat edersen daha iyi bir internet ortamına sahip olabiliriz.Sakın ha alt tarafı bi mesaj demeyin.Damlaya damlaya göl olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Düşünmeden air5760 al kardeşim 5 ghzdan sorunsuz bi ag kurabilirsin suanda vatanda 500 liradan 399 lira ay sonuna kadar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.