Bildirim
PINK FLOYD SEVERLERE
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Aklıma WoW'daki Pink Bunnies of Doom guildi geldi ama konuyla bir ilgisi yok o yüzden yazmamam lazım onu bu mesajda. -
beyler konu açılmıyordu şimdi girebildim ee hadi düşünceleri alalım up up upquote:
Orijinalden alıntı: Karıncayiyen Yiyen Adam
Aklıma WoW'daki Pink Bunnies of Doom guildi geldi ama konuyla bir ilgisi yok o yüzden yazmamam lazım onu bu mesajda. -
Hangi gazete -
Sabırsızlıkla bekliyorumquote:
Orijinalden alıntı: Metal Up Your Ass.
beyler konu açılmıyordu şimdi girebildim ee hadi düşünceleri alalım up up up
Alıntıları Göster -
kanka manita çekti yolladı bilmiyorum hangi gazete olduğunu sorayım bir heyecandan kopunca hiç sallamadım hangi gazete vs -
bu gerçek mi ? pek dinlemem ama yinede severim pink floyduda çok iyi olur yaparlarsaquote:
Orijinalden alıntı: Btuhan35
Sabırsızlıkla bekliyorum
Alıntıları Göster -
Doğruysa bekliyoruz -
Haber doğru. Resmi kanallardan onaylama geldi. İnternette daha çok bilgi bulabilirsiniz bu konuda. Ekim ayı gibi çıkacak.quote:
Orijinalden alıntı: Komutan Kangal
Doğruysa bekliyoruz -
beyler haber doğru, yalnız albümde roger waters yer almayacakmış sanırım üzücü bir ayrıntı sankiquote:
Orijinalden alıntı: Peyloride
Haber doğru. Resmi kanallardan onaylama geldi. İnternette daha çok bilgi bulabilirsiniz bu konuda. Ekim ayı gibi çıkacak.
Alıntıları Göster -
Soldan 3. Behzat Ç'ye benziyorquote:
beyler haber doğru, yalnız albümde roger waters yer almayacakmış sanırım üzücü bir ayrıntı sanki
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: Syronwar
Soldan 3. Behzat Ç'ye benziyor
aynen :) -
Rick Wright yok waters yok. Davidin karısıda yardım edecekmiş gibisinden bir şeyler duydum. Bunun dışında haberin yalan olduğunuda duydum.quote:
Orijinalden alıntı: guitarist999quote:
Orijinalden alıntı: Syronwar
Soldan 3. Behzat Ç'ye benziyor
aynen :)
Alıntıları Göster
Yani bu çıksa bile bir Pink Floyd albümü değildir.
-
O değil bu waters kadar itici bir adam yok dünyada.quote:
Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal
Rick Wright yok waters yok. Davidin karısıda yardım edecekmiş gibisinden bir şeyler duydum. Bunun dışında haberin yalan olduğunuda duydum.
Alıntıları Göster -
quote:
Rick Wright yok waters yok. Davidin karısıda yardım edecekmiş gibisinden bir şeyler duydum. Bunun dışında haberin yalan olduğunuda duydum.
o kadar da demeyelim ya? -
quote:
quote:
o kadar da demeyelim ya?
Diyelim diyelim, David Gilmour solo projesi falan gibi bir şey bu. Ha David Gilmour kötümü, hayır muhteşem, süper solo projeleride var. Ama sonuç olarak Pink Floyd değil. Grubun sadece iki üyesinin yaptığı müzikle olmaz bu işler.
-
quote:
quote:
quote:
o kadar da demeyelim ya?
Diyelim diyelim, David Gilmour solo projesi falan gibi bir şey bu. Ha David Gilmour kötümü, hayır muhteşem, süper solo projeleride var. Ama sonuç olarak Pink Floyd değil. Grubun sadece iki üyesinin yaptığı müzikle olmaz bu işler.
haksızsın diyemiyorum haklısın ama içimdeki tüm pozitifliği de almış bulunmaktasın
-
quote:
quote:
quote:
quote:
o kadar da demeyelim ya?
haksızsın diyemiyorum haklısın ama içimdeki tüm pozitifliği de almış bulunmaktasın
Olur öyle, hayat böyle bişey, umduğun olmaz. Ben yeni albüm beklemiyom şu ana kadar yapılanlar 3 ömür yeter bana.
-
quote:
albüm baştan sona 2014 yapımı değil rick wright'ın çalışmalarını içeriyor çoğunlukta -
quote:
rick efsane yahu. Ama david agabey varsa her turlu alirim. David yoksa almayi birak satildigi magazanin sokagindan bile gecmem
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X