arkadaşlar gecen hafta vatan bılgısayardan pıoneer 6902i aldım getırıp arabama taktıgımda hayal kırıklıgına ugrayıp goturup 6904i aldım ama faka t bundaa ıstegım sesı alamadım.sımdı bılen arkadaslara sormak ıstıyorum bu urun yenı cıkmıs dıyorlar dogrumudur dıger 6992 modellerınden farkı nedır?benım aldıgım kolonlar çin malı bunun orjınalı çin malımıdır?orjınal olup olmadıgını nerden anlayacam?bızım bı tanıdık her ıddasına gırerım bu orjınal deıl dıyor?heralde vatan bılgısarya sahte satmaz?bılen arkadaslar varsa sımdsıden tesekkurler
Pıoneerin çindeki fabrikalarından birinde üretilmiştir büyük ihtimal orjinal yani anfi ile kullanmazsan ovallerden istediğin verimi alamazsın 6992 modeli 460w olup diğerlerinden daha iyi ses verir ama anfi kullanmak şartıyla...
eyvallah saol.bu arada bu kolonlara uygun bı anfi önerin varmı acaba simdi gider uygun olmayan bi anfi alırız bıde kolonlar az gelır.teyp pıoneer deh 4700 kolonlar malum 6904i
4 ohm da iki carpı 70 yada 80 vatlık bir orta sınıf bir anfi ile gayet süper olur .
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme