allah bin kere pio reciver kumandasının belasını versın. ne illet şey bi calısıyor bı calısmıyor sınır oldum. allahtan universal aldımda rahatladım :P
yamaha kumandasıda aynı dert
quote:
Orijinalden alıntı: jonywayt
allah bin kere pio reciver kumandasının belasını versın. ne illet şey bi calısıyor bı calısmıyor sınır oldum. allahtan universal aldımda rahatladım :P
ben iki hafta tanıtamadım ve vazgeçmiştim sonra sağolsun bir arkadaş yardımıyla tanıttım olay biryerde led de bitiyor ışığın yanma süresi ve adedini anladıktan sonra kolay oluyor yoksa deli ediyor.
yukarda verdiğim linkte benim sorduğum ve cevaplanan şekilde uygulayın bence. yada tekrar link vereyim arkadaşlar.
Pioneer kumandasında bazen alttaki dvd, tv gibi tuşlara basılıyor ve ardından reciever kontrol edilmek istendiğinde çalışmıyor zannediliyor. Aslında akıllı kumanda gibi diğer cihazları çalıştırılmaya uğraşıyor kumanda. Alttaki reciever tuşuna bastıktan sonra istediğiniz işlev tuşuna bastığınızda tekrar çalışır hale geliyor. Ben de ilk kullandığımda anlayamamıştım. Hangi tuşun tekrar çalışır hale getirdiğini keşfettiğimde tuşların mantığını da anlamış oldum. Yani cihazda bir problem yok, kumandayı anlamak biraz güç o kadar. Gerçi bana göre oldukça işlevsel bir kumandası var onu da belirteyim.
evet kumandanın mantığını anlamak zor anladıktan sonrası kolay ve alışkanlık edinmeye kalıyor.
valla logitech remote var :D lcd den ne istiyorsam cıkıp seciyorum cokk ama cok rahat :P
pio kumandasını kullanmayı öğrendinmi başka arayışa girmeye gerek kalmıyor. birtek lcd ekranı eksik oda olmasada olur zaten.
pioneer kulanıcılarının yeni yılını kutlar mutlu seneler dilerim.
PIONEER VSX-920-K AMPHI/RECEIVER
kullanan arkadaslar var mı , bütçeme uygun olarak almayı düşünüyorum,
kule tipi NS-50 yamahalarla kullancam.
birde ayarları ile ilgili iyi bilgili olmak gerekiyormuş.
'' Amfi kullanmak ve keyif almak istiyorsanız ürünün ayarlarını kesinkle çok iyi yapmanız gerekmektedir. Özellikle Hem sub woofer kullanıp hemde ön speakerlarını kule tipi yani large ise otomatik kalibrasyondan sonra Manuel speaker set ayarlarına girip sub wooferı yes yerine plus olarak nitelendirin yoksa wooferınız çalışmayacaktır ''
blacksea bir aydan fazladır 920 yi kullanıyorum uzun araştırmalar sonucunda 920 almaya karar verdim sebebi ise bu fiyata bana sundukları idi tabi birde pioneer olması.
ayar konusunda kesinlikle doğrudur dün reset atıp yeniden ayar yaptım daha ii oldu bu konuda sana yardımcı oluruz ilgili linkleri veririz.
şimdiden hayırlı olsun en uygun fiyatlı yeri arıyacaksındır tabiki bu konudada tavsiyeler olur elbet.
geçtimiz pazar akşamı rgokdemir deydim lx90 kısa bi test ettik beklentimin üstünde bi performansı vardı açıkçası onkyo 3007 le kıyaslarsak hani derler ya dağlar kadar fark var ses daha tok baslar daha dengeli tiz şıkır şıkır dı görsel olarak ta bi o kadar etkilici bir anfi içim gitti valla
e fiyatları da çok farklı ama eresgü aynı siklet değiller sanırım
Haklısınız siklet farkı var Fakat 3007 de yabana atılır bir AVR değil.. Belki forumdaki bu işle uğraşanların %95 inin işini rahatlıkla görebilecek bir AVR kapasite yönünden..
quote:
Orijinalden alıntı: aticus3
e fiyatları da çok farklı ama eresgü aynı siklet değiller sanırım
sıfır fiyatı çok farklı ama 2 el de o kadar da deil refik bu alış veriş te çok mutlu
Suzanla mutluyuz. :)
arkadaşlar ricever dan usb belleğe VSX-920_SYXCN5.mcacc datasını aldım pc ye yükledim daha sonra burdan
gerekli programı indirdim dtayı bunla çalıştırdım fakat burda ricever da ki değerlerin yanı sıra sanki dha ince ayarlarıda yapabiliyormuşuz gibi geldi aranızda bunun kullanan varmıdır.
ayar yapılabiliyorsa tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim yanlış bir şey yapmak istemiyorum.
hareketlendirmek lazım pio konusunu biraz.
quote:
Orijinalden alıntı: HEKTOR-NG
hareketlendirmek lazım pio konusunu biraz.
bencede hiç bir topik hareketsiz kalmasın.
quote:
Orijinalden alıntı: HEKTOR-NG
blacksea bir aydan fazladır 920 yi kullanıyorum uzun araştırmalar sonucunda 920 almaya karar verdim sebebi ise bu fiyata bana sundukları idi tabi birde pioneer olması.
ayar konusunda kesinlikle doğrudur dün reset atıp yeniden ayar yaptım daha ii oldu bu konuda sana yardımcı oluruz ilgili linkleri veririz.
şimdiden hayırlı olsun en uygun fiyatlı yeri arıyacaksındır tabiki bu konudada tavsiyeler olur elbet.