Şimdi Ara

PIONEER AV RECEIVERS (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.078
Cevap
88
Favori
471.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu işe girmişsen imkanların dahilinde o an alabilceğin en üst modeli almalısın,sonradan pişman olmamak yada elden çıkarmamak adına.
    @rgokdemir'in de dediği gibi avr 3D destekli ,alacaksan 3D li bir BDP al,zaten BDP-320 mkv desteklemiyor nette gördüğüm kadarı ile.

quote:

Orijinalden alıntı: istcool

Teşekkür ederim

arkadaşlar şimdi takım olsun diye pioneer blu-ray player almaya karar verdim zaten araştırmalarım sonucunda da en iyi görüntü işlemcilerinin pioneer da olduğunu gördüm fakat bir kaç şey var karar vermemde beni zorluyor..

BDP-320 48bit görüntü işlemcisi bulunmakta ve en iyi siyah rengi veren cihaz olarak gösteriliyor.. fakat benim elimde mkv şeklinde dvdler bulunmakta sitesinde baktım mkv hakkında bir bilgi yok ? BDV-320 mkv oynatıyor mu ?

LX54 36 bit görüntü işlemcisine sahip ve 1.4 hdmı çıkışı var 3D blu ray filmleri gösteriyor mkv oynatıyor fakat benim 3D tv yok ve yakın zaman içinde almayıda düşünmüyorum.

Birde arada doğal olarak fiyat farkıda var.. Şimdi bana yardım edin ne yapmalıyım

• ayarlarda ufak tefek farklılıklar olsada temelde aynıdır,
    avr niz 6 ohm da 130w 8 ohm da 95-100 w çalışıyor.

Eğer avr destekliyorsa ohm değerini değiştirmek için,
    receiverın ön panelinde ki "Enter" tuşuna basılı iken "On/standby" düğmesine basarak ekranda Reset <No> yazısı çıkarsa
    kumandanın navi tuşlarından sağ tuşa bas "Ohm" seçeneği çıkacaktır.Değiştirip avr yi kapatıp açın.

diğer ayarlar içinde MCACC ayarını yapacaksınız.

Pioneerin tanımı "MCACC (Multi-kanallı Akustik Kalibrasyon Sistemi) hoparlörlerinizin yankı özelliklerini ölçen ve analiz eder
    ve ses odanıza uyum sağlaması için en iyi şekilde ayarlayan, AIR Studios tarafından geliştirilmiş eşsiz bir sistemdir." der.

avr ile verilen uzun kablolu bir mikrofon vardır.Mikrofonu Tv yi izleme noktasına koyun,Hatta kulak hizasına gelecek şekilde altına
    bir yükselti ekleyin,cihazın ön panelinde avr açıkken mikrofon girişine takıp kumandadan Setup oradan da "A.MCACC" seçip
    kılavuza göre hareket edin.

quote:

Orijinalden alıntı: thedarkride

pioneer vsx-520 amfim var ve E-ES3tb hoparlor setim var,belki duymuşunuzdur mediamarkttaki kampanyadan aldım,

şöyle bi sorum olucak,amfide ses 25 30 a kadar cok kısık geliyo yada ben çok şey bekliyorum ondan bana kısık geliyo,bu normal midir ? ama 35 ten sonra falan bayagı bi artıyo

demek istedigim herkeste mi aynı şekilde yoksa bende mi bi anormallik var ? Ayrıca su an amfiye hiçbi ayar yapmadım,ayar için yardımcı olabilicek arakdaslar varsa sevinirim,

son olarak kolonlar 8 ohm ama amfim 6 ohm sanırım, bunun ayarını nerden yapıcam vsx-520de,bi arakdas bi blogda baska bi modelin ayarlarını yapmıs ama uyumlu mu değil mi bilemedm

Şimdiden teşekkürler..

• Astramastra ilgi ve cevaplar için tesekkurler aksam denicem, MCACC ayarlarını biliyodum zaten ugrasmısın tekrar tskrler
  • bende çok teşekkür ederim arkadaşlar tavsiyelerinizi dinlicem
  • Dostlar araştırmadan LX90 ile kullanmak üzere eski serilerden çok temiz kullanılmış bir Pioneer 204RDS tuner aldım. Aldıktan sonra bu Tuneri LX90 in kumandasiyla kullanamadım. Nasıl yapacağımı bilen var mı?SR control diye birşeyden bahsediliyor nette ama ben nasıl yapıldığını ve tam olarak hangi fonksiyonlarına kumanda edebileceğimi bilmiyorum. Bilen bir dost buradan veya PM ile bilgi verebilirse sevinirim.
  • benide ekleyin pioneer sc-lx73 aldım gerçi daha kutusunda kuramadım
  • hayırlı olsun nickelx ,

sakıncası yoksa nerden ve kaç maal ettin,pm de atabilirsin.
  • pm ledim ama sana tavsiyem madem yurt dışından uygun getirdin keske en azından lx-73 veya lx-83 getirseydin çünkü bu seriler elite seriler pioneer için daha önce vsx -919 kulanmıştım memnun kalmadım aklımda hep sc serisi vardı ve sonunda hayırlısıyla kavuştum.bi sistemi kuruyum ilerde sc lx-83 düşünüyorum daha sonrada yeni seri susano olaqbilir çünkü pioneer amiral gemisini uzun aralıklarla yeniliyor.benim için önemli olan steryo başarısı film ikinci plan onun için pioneer elite serisini seçtim.nuri baras ise film meraklısı olduğu için denonda kaldı bidebiz nuriye göre daha eski toprağız eski arabacılardanız eski 6985 kolonlar gm-3400 pioneer anfiler otomobilde bu işlere girdik ve eskiden pioneer ve kenwood vardı.araba teyplerinde bile pioneerle sony arasında hep fark vardı pioneer yumuşak çalardı sony sert

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nickelx -- 27 Şubat 2011; 1:14:35 >
  • Hayırlı olsun, 73 ve 83 fiyatları almanya da tr den pek farklı değil gibi, o fiyatlara çıkılacaksa garantili almak daha mantıklı.
  • Hayırlı olsun nickelx
  • eyvallah dostlar daha kutuyu açamadık elde 2 tane anfi oluncabugün yarın kurucam resim de çekerim
  • Hayırlı olsun nickels.
    elinde iki amfi varken üçüncüyü de sardın ya başına helal olsun sana
    yurt dışından mı getirttin.
    fiyatları uygun oluyor mu?
    ben iki gündür ingiltere fiyatlarına bakıyorum bazı ürünlerini kablo,amfi, üniversal kumanda, player vs..
    yahu hiç de öyle çok avantajlı fiyatlar göremedim. Haftaya londradan gelecek arkadaşıma bir iki alabileceği, taşıyabileceği bir kaç parça şey ısmarlayayım dedim ama uygun fiyatlı bir şey bulamadım yahuu. buradaki fiyatlarla çok yakın fiyatlar var.
    biraz da sterlinin yükselmesinin etkisi var herhalde.
  • İngiltere de Pahalı Maalesef Bizden Farkı Yok Gibi...
  • türkiyeden aldım digicom garantili malesef 3 anfi oldu napıyım denk geldi dayanamadım aldım aklımda hep lx serisi vardı bendeki öncelik steryo olduğu için pioneer lx-serisinin steryo başarısı da övülüyor dayanamadım aldım biraz dinliyim hedef lx-83 almak
  • bizde çıtayı yavaş yavaş yükseltiriz artık,virüs girdi bir kere...

6985 leri bende iyi bilirim, Aciko Ekolayzerlar felan.. ,

quote:

Orijinalden alıntı: nickelx

pm ledim ama sana tavsiyem madem yurt dışından uygun getirdin keske en azından lx-73 veya lx-83 getirseydin çünkü bu seriler elite seriler pioneer için daha önce vsx -919 kulanmıştım memnun kalmadım aklımda hep sc serisi vardı ve sonunda hayırlısıyla kavuştum.bi sistemi kuruyum ilerde sc lx-83 düşünüyorum daha sonrada yeni seri susano olaqbilir çünkü pioneer amiral gemisini uzun aralıklarla yeniliyor.benim için önemli olan steryo başarısı film ikinci plan onun için pioneer elite serisini seçtim.nuri baras ise film meraklısı olduğu için denonda kaldı bidebiz nuriye göre daha eski toprağız eski arabacılardanız eski 6985 kolonlar gm-3400 pioneer anfiler otomobilde bu işlere girdik ve eskiden pioneer ve kenwood vardı.araba teyplerinde bile pioneerle sony arasında hep fark vardı pioneer yumuşak çalardı sony sert

• dediğiniz gibi kurlarda çok yükseldi ama ingiltere fiyatları almanya pazarına göre yüksektir.

aşağıda ki linkte çoğu marka/model de uygun fiyatlar bulabilirsiniz,bir inceleyin.

www.idealo.de
    Receiver Preisvergleich | Günstig bei idealo kaufen
    http://www.idealo.de/preisvergleich/ProductCategory/1840.html

quote:

Orijinalden alıntı: aticus3

...ben iki gündür ingiltere fiyatlarına bakıyorum bazı ürünlerini kablo,amfi, üniversal kumanda, player vs..
    yahu hiç de öyle çok avantajlı fiyatlar göremedim. Haftaya londradan gelecek arkadaşıma bir iki alabileceği, taşıyabileceği bir kaç parça şey ısmarlayayım dedim ama uygun fiyatlı bir şey bulamadım yahuu. buradaki fiyatlarla çok yakın fiyatlar var.
    biraz da sterlinin yükselmesinin etkisi var herhalde.

• quote:

Orijinalden alıntı: astramastra

bizde çıtayı yavaş yavaş yükseltiriz artık,virüs girdi bir kere...

6985 leri bende iyi bilirim, Aciko Ekolayzerlar felan.. ,

quote:

Orijinalden alıntı: nickelx

pm ledim ama sana tavsiyem madem yurt dışından uygun getirdin keske en azından lx-73 veya lx-83 getirseydin çünkü bu seriler elite seriler pioneer için daha önce vsx -919 kulanmıştım memnun kalmadım aklımda hep sc serisi vardı ve sonunda hayırlısıyla kavuştum.bi sistemi kuruyum ilerde sc lx-83 düşünüyorum daha sonrada yeni seri susano olaqbilir çünkü pioneer amiral gemisini uzun aralıklarla yeniliyor.benim için önemli olan steryo başarısı film ikinci plan onun için pioneer elite serisini seçtim.nuri baras ise film meraklısı olduğu için denonda kaldı bidebiz nuriye göre daha eski toprağız eski arabacılardanız eski 6985 kolonlar gm-3400 pioneer anfiler otomobilde bu işlere girdik ve eskiden pioneer ve kenwood vardı.araba teyplerinde bile pioneerle sony arasında hep fark vardı pioneer yumuşak çalardı sony sert

hehe gerçi sen orta seriden hızlı giriş yaptın biz yamaha 361 avr ile başladık giriş seviyesinden başladık.baklaım bi onkyo kulanmadım arcam kulanmadım başkada varsa bikaç marka daha.

• quote:

bu işe girmişsen imkanların dahilinde o an alabilceğin en üst modeli almalısın,sonradan pişman olmamak yada elden çıkarmamak adına.
    @rgokdemir'in de dediği gibi avr 3D destekli ,alacaksan 3D li bir BDP al,zaten BDP-320 mkv desteklemiyor nette gördüğüm kadarı ile.

quote:

Teşekkür ederim

arkadaşlar şimdi takım olsun diye pioneer blu-ray player almaya karar verdim zaten araştırmalarım sonucunda da en iyi görüntü işlemcilerinin pioneer da olduğunu gördüm fakat bir kaç şey var karar vermemde beni zorluyor..

BDP-320 48bit görüntü işlemcisi bulunmakta ve en iyi siyah rengi veren cihaz olarak gösteriliyor.. fakat benim elimde mkv şeklinde dvdler bulunmakta sitesinde baktım mkv hakkında bir bilgi yok ? BDV-320 mkv oynatıyor mu ?

LX54 36 bit görüntü işlemcisine sahip ve 1.4 hdmı çıkışı var 3D blu ray filmleri gösteriyor mkv oynatıyor fakat benim 3D tv yok ve yakın zaman içinde almayıda düşünmüyorum.

Birde arada doğal olarak fiyat farkıda var.. Şimdi bana yardım edin ne yapmalıyım

ben şu MKV olayına takılı kaldım MKV oynatmak öyle her cihazın harcı değil özelliklede 1080p ve bitrate si, yüksek filmleri bu cihazlarda bu konuda hiç bir şey yazılmamış.

sadece MKV var denmiş 1080p filmi akıcı bir şekilde oynatabilirmi sizce bu cihazlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: HEKTOR-NG

quote:

bu işe girmişsen imkanların dahilinde o an alabilceğin en üst modeli almalısın,sonradan pişman olmamak yada elden çıkarmamak adına.

quote:

Teşekkür ederim

ben şu MKV olayına takılı kaldım MKV oynatmak öyle her cihazın harcı değil özelliklede 1080p ve bitrate si, yüksek filmleri bu cihazlarda bu konuda hiç bir şey yazılmamış.

sadece MKV var denmiş 1080p filmi akıcı bir şekilde oynatabilirmi sizce bu cihazlar.

bende hala mkv konusunda araştırma içerisindeyim bilen varsa tecrubesini yazsın arkadaşlar

• valla hız drken zaten bu cihazkların çoğu fat 32 destekli bildiğim bi lg vardı mkv oynatan adam gibi ama genede bu iş için eni iyicihazlar wdtv live tarzı cihazlar bendede live var.tabiki bende istiyorum hem dvd hem bluray hem mkv hem audio cd aynı anda kaliteli iş çıkarsın bu iş için se en iyisi oppo 95 eğer tek cihaz alınacaksa .yoksa mkv için bazı tvler lg ler diyelim güzel bir şekilde oynatıyor mkv tek sıkıntı ise dts sesi hem çözmüyor hemde gönderip avr ye çözdürmüyor bide adam gibi mkv oynatması için lx-54 ün 4 gb üstü desteklemesi lazım yani ntfs destekli diski görmesi lazım eğer görmüyorsa bi anlamı yok 1080p mkv için
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.