Şimdi Ara

PIONEER AV RECEIVERS (438. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.078
Cevap
88
Favori
471.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 436437438439440
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sağolun, Tabi aynen. Durumu anlatacağım, servise yönlendirsinler zaten. Tamirden başka seçeneğimiz yok gibi gözüküyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aydindril kullanıcısına yanıt
    Tekrardan geçmiş olsun, umarım büyük bir masraf açmaz size.

• PRODJ kullanıcısına yanıt
    Sağolun, umarım valla. Tahmininiz var mı hiç ? :)

• Geçmiş olsun Kubilay, AVR lerin kronik sorunu HDMI board arızası. Epey de masraflı bir iş board değiştirmek. Amfiyi yenilemeyi düşünebilirsin belki
  • Aydindril kullanıcısına yanıt
    Benim de LX-59 cihazımın bir yıldırım sonrası 3 HDMI çıkışından 2'si gitti. Teki çalıştığı için bir seneyi aşkın öyle kullanıyorum. Geçmiş olsun, umarım düzgün şekilde uygun bir fiyata mâl olur. Gelişmeleri buradan paylaşırsanız iyi olur, ben de diğer iki çıkış için belki servise verebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aticus3

Geçmiş olsun Kubilay, AVR lerin kronik sorunu HDMI board arızası. Epey de masraflı bir iş board değiştirmek. Amfiyi yenilemeyi düşünebilirsin belki
    Sağolasın abi. Valla fiyat çok çıkarsa evet değiştirmeyi düşünüyorum zaten. Ufaktan 4K için altyapı kurmak lazım sanırım buna eş değer bir AVR LX-701 olur diye düşünüyorum.
  • ZvAnA kullanıcısına yanıt
    Elbette paylaşırım, Digicom ile iletişime geçtim. Haber bekliyorum bakalım. Benim HDMI hiç biri çalışmıyor, ön-arka hepsini denedim valla.
  • Arkadaşlar merhaba,
    Halen tv ve sinema odaklı kullandığım VSX 924 cihazımı satı yerine vsx 534D cihaz almamı önerir misiniz.
    Kayıp ve kazançlarım ne olur?
    Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onat

Arkadaşlar merhaba,
    Halen tv ve sinema odaklı kullandığım VSX 924 cihazımı satı yerine vsx 534D cihaz almamı önerir misiniz.
    Teşekkürler.
    Abi merhaba. Neden 9xx serisinden 5xx giriş seviyesine geçmek istiyorsun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onat

Arkadaşlar merhaba,
    Teşekkürler.
    Merhaba,vsx534'ün elinizdeki cihaza göre artısı güncel 4k bir cihaz olması,bunun dışında 5 kanal olmasından dolayı güncel ses formatlarını istenildiği şekilde yansıtamaz.Sizdeki vsx924 çok daha iyi bir cihaz oluğunu söyleyebilirim.Güç,kanal sayısı,bağlantı sayısı,sabre dac,network,4k passthrough vb seçenekler cihazınızı daha iyi ve uzun bir süre daha kullanılabilir hale getiriyor.Eğer bir değişiklik yapmak zorunda hissediyorsanız cihazınızın güncel bir sürümü ya da bir üst modeline yönlenmeniz daha anlamlı olacaktır,vsx534 ile yapılacak bir değişikliğin çok bir artısı olacağını düşünmüyorum.

• Forum dışı bir arkadaşımızın SC-LX88’i satılıktır. Cihazın garantisinin bitmesine 4 ay gibi bir süre kalmış. Kondisyon olarak 9/10 durumdadır. Tüm aksesuarları ve kutusu mevcuttur.
    İlgilenenler özelden ulaşabilirlerse telefon numarasını verebilirim.

• Arkadaşlar aranızda LX 801 veya 901 serisini kullanan varmı ? Varsa tecrübelerinizi aktarabilirmisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PRODJ

Forum dışı bir arkadaşımızın SC-LX88’i satılıktır. Cihazın garantisinin bitmesine 4 ay gibi bir süre kalmış. Kondisyon olarak 9/10 durumdadır. Tüm aksesuarları ve kutusu mevcuttur.
    İlgilenenler özelden ulaşabilirlerse telefon numarasını verebilirim.
    Cihaz satıldı.

• Arkadaşlar merhaba, elimde vsx 329-k amfi var.es 21 kuleler ile kullanıyorum.sağ çıkıştaki hoparlörün tiz ve bası az çıkıyor,yer değiştirip denedim sağ ön çıkışında problem var.Çıkışları hiç zorlamadımda.ne yapmam gerekir ?
  • blackbox34 B kullanıcısına yanıt
    Amfiyi Reset’leyip denediniz mi?

Nasıl resetleyeceğim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blackbox34 B kullanıcısına yanıt
    Bu şekilde resetleyebirsiniz.

Şimdilik sorun düzeldi gibi teşekkür ederim.Ben mekanik bir problem sanıyordum.
  • Merhaba arkadaşlar uzun süredir kullandığım vsx-322 model amfimle ilgili öğrenmek istediğim şeyler var.
    Öncelikle bağlantısını direk tv ye optik kablo ile bağladım onu belirteyim.
    Fakat arka tarafındaki girişleri incelediğim zaman 3-4 tane hdmi girişi bulunduğunu gördüm. Bu arada yayını da dsmart uydu alcısı kullanarak alıyorum. O da tv ye hdmi ile bağlı.
    Dsmarttan direk amfiye hdmi ile girişi yapsam amfiden de yine hdmi ile mi tv ye bağlanmam gerekiyor optik kablonun işlevi kalmayacak mı bu durum da?
    Bu soruma "evet" olarak cevap aldığımı varsayarsam, harici bellek üzerinden tv ye usb ile bağlanarak izlediğim filmleri bu durumda nasıl bir bağlantı yolu kullanarak izleyebileceğim?
  • enes12ef E kullanıcısına yanıt
    "Evet"

AVR üzerinden; Dsmart izlerken Dsmart'ı bağladığınız HDMI kanalını, TV-USB izlerken TV'yi bağladığınız HDMI kanalını seçeceksiniz. (Source select)
  • 
Sayfa: önceki 436437438439440
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.