Şimdi Ara

Pioneer Deh-4950MP Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Yaklaşık 1 senedir pioneer 4950 kullanıyorum ve cok memnunum fakat sesini biraz fazla actıgımda arkadakı sony XS-F6925 ların zorlandıgını goruyorum onde 2 tane jbl mıd bass arkada jbl kobınlı portlu bass var cok ıyı fakat arkadakı sony XS-F6925 lerin bıraz sesını actıgım zaman zorlanıyor bassı kotu cıkarıyor teyp de sureklı loud u acarım ve high da olur ve ekolayzır ayarı powerful da olur ayrıyetten teypden tız yada bass sesını +1 e getırmıyorum sebebı ney lutfen yardım ve son olarak bu teyp ıcın benım sısteme gore en ıyı ayar nasıl sızce 4950 kullananlar yardım

• arkadaşlar lutfen yardım kımse yokmu
  • lütfen arkadaşlar 3 gun oldu cevap yok hala
  • amfinin marka/modeli nedir?
  • jbl gto 75.4 anfim bu
  • öndeki mid takımı sanırım anfinin çıkışıyla besleniyorda, senin sony hoparlörlerin neyle besleniyo ? teybin çıkışımı yoksa onlarda ön kapılardaki mid takımlarıyla paralel bağlanıptamı besleniyor ?
  • Maks. Giriş Gücü: 280 W
    Nominal Giriş Gücü: 60W

zorlanması gayet normal, 107 watt rms çıkış gücü veren amfiye 60 watt rms lik hoparlör bağlanırsa zorlanıcaktır tabiki. daha yüksek rms li oval düşünün.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pioneer vs Kenwood
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cozumu buldum hatta denedım oldu ondekı mıd takımıyla sony lerı rear a bagladım ve bassı dusurdum front da bıtek bass kaldı bass ayarını bıraz actım ve suan sankı ondekı mıdlerden bass gelıyormus gıbı ses gelıor ustelık sonylerde zorlanma yok bass ın ayarını bıraz artırınca ondekı mıdlerden bass gelıormus gıbı oluor cok ıyı oldu yardımlarınız ıcın cok tesekkurler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.