arabamdaki eski model pioneer teybimi değiştirmeye karar verdim ve bu iki model arasında kararsız kaldım.
1 - sony cdx-gt828u 400 ytl EE-Radyo YOK Radyo / ABC (Otomatik Bant Genişliği Kontrolü) SSIR-EXA / YOK İstasyon Hafızaları: FM / MW / LW / SW 18 / 6 / 6 / Yok BTM (En İyi Ayarlama Hafızası) VAR RDS EON VAR Tümleşik MD, CD Çalar Mekanizma: MiniDisc® / Kompakt Disk YOK / VAR CD: CD-R / CD-RW çalma özelliği VAR / VAR CD: mp3 Codec VAR CD: WMA Codec VAR CD: Atrac3plus Codec YOK CD: AAC Codec VAR CD: mp3 ID3 Etiket göstergesi (Parça-, Sanatçı-, Albüm adı) VAR (Sür. 2,4) CD: WMA Etiketi göstergesi (Parça-, Sanatçı-, Albüm adı) VAR CD: CD Metni VAR CD: BBE®-MP, CD Oynatımı YOK Başlık Kaydırma: MD / CD Text YOK / VAR (Otomatik) D/A Dönüşümü 24 bit Frekans Tepkisi 10 - 20.000 Hz Frekans Toleransı +/- 1 dB Sinyal - Gürültü Oranı 120 dB Tekrarlama / Karışık VAR / VAR Değiştirici Kontrolü Değiştirici Kontrolü: CD / MD VAR / VAR CD Özel Dosya Kontrolü YOK Ekran: ID3 Etiketi (Parça-, Sanatçı-, Albüm Adı) VAR (Sür. 2,4) Ekran: CD Metni VAR Listeleme İşlevi: CD / MD VAR / YOK Başlık Kaydırma: CD Text / MD VAR / VAR (Otomatik) Tekrarlama / Karışık VAR / VAR Amplifikatör S-MOSFET çıkış aşaması VAR Çıkış Gücü (DIN 45324, 4 ohm,) 27W x 4 Maks. Çıkış Gücü (1kHz, 4 ohm) 52W x 4 Dinamik Ses Seviyesi Düzenleyici: DSO / DSO II YOK / VAR EQ3 (3 Bant Ekolayzer) EQ3 Parametrik EQ Lite (2 Bant Ekolayzer) YOK Ayrı Bas, Tiz Kontrolü Düşük / Orta / Yüksek Ses Yüksekliği YOK Sinyal Girişi / Çıkışı USB Arabirimi, Ön Giriş USB TÜRÜ A Yüksek Hızlı USB (USB 2.0) YOK USB Aktarım Modu tam hızlı USB Veri Aktarım Hızı Mak. 12 Mbps Bluetooth® YOK Bluetooth® Kablosuz Ses Akışı YOK Bluetooth® Araç Ses Sistemi ile Kablosuz Ses Çalma Kontrolü YOK Bluetooth®, Kablosuz Mobil Ahizesiz Kullanım YOK Bluetooth® Eller Serbest Profili YOK Bluetooth®, GSM telefondan kablosuz telefon defteri aktarımı YOK Pre-amp Çıkışı: Ön / Arka VAR / VAR x3 Maks. Pre-amp çıkış seviyesi 2 V Sub Çıkışı / Arka Sub değiştirilebilir VAR / YOK Düşük Geçişli Filtre VAR Alt Ses Yüksekliği Kontrolü VAR Audio AUX Ön Çıkış, 3.5 mm mini jak VAR Ses AUX Girişi, RCA YOK Ses AUX Lite Girişi, RCA YOK USB Ön Girişi: ATRAC Ses Aygıtı Uygulaması Tak ve Çalıştır VAR mp3 Codec VAR (OMA Dosyası) WMA Codec VAR (OMA Dosyası)
Atrac3plus Codec VAR (OMA Dosyası)
AAC Codec VAR (OMA Dosyası)
BBE®-MP, Codec Streaming YOK
AAD Etiketi veri göstergesi (Parça-, Sanatçı-, Albüm) VAR
Tekrarlama / Karışık VAR / VAR
Oynatmayı Devam Ettirme VAR
USB Ön Girişi: Yığın Depolama Aygıtı Uygulaması
Tak ve Çalıştır VAR
mp3 Codec VAR (DRM değil) WMA Codec VAR (DRM değil) Atrac3plus Codec YOK AAC Codec VAR (DRM değil) BBE®-MP, Codec Streaming YOK mp3 ID3 Etiket göstergesi (Parça-, Sanatçı-, Albüm adı) VAR (Sür. 2,4) WMA Etiketi göstergesi (Parça-, Sanatçı-, Albüm adı) VAR
AAC Meta veri göstergesi (Parça-, Sanatçı-, Albüm) VAR
Tekrarlama / Karışık VAR / VAR Diğerleri Drive-S VAR Ekran: FL LCD (Floresan) VAR Ekran: Nokta Grafikli LCD / Segmentli LCD VAR / YOK Ekran: Kiril karakter görüntüleme YOK Ekran: LCD Tipi FL / NOKTA Ekran: Arka Aydınlatma Rengi VAR Ekran: Çok Renkli / 2 Renkli / 1 Renkli YOK / YOK / VAR Ekran: Kontrast Ayarlama YOK Ekran: Ekran Işık Seviyesi VAR (OLtomatik)
Tuş Aydınlatma Rengi Mavi / Kırmızı / Yeşil
Değiştirilebilir Tuş Aydınlatma Rengi VAR
Güvenlik Kumandası Arayüzü: 3,5 mm jak / Kızılötesi VAR / YOK
KÖ Kumandası için Sensör VAR
Çıkarılabilir Ön Panel / Güvenlik Kodu VAR / YOK
Tümleşik Saat: 24 sa / 12 sa VAR / YOK
Telefon Aramasında Susturucu VAR
ISO Konektörü: Tümleşik / Birlikte Gelen Adaptör YOK / VAR Boyutlar GxYxD yaklaşık (mm) 178 x 50 x 180 Birlikte Verilen Uzaktan Kumanda
Güvenlik Uzaktan Kumandası YOK KÖ Kart Tipi Uzaktan Kumanda RM-X154 İsteğe Bağlı Uzaktan Kumanda
Güvenlik Uzaktan Kumandası RM-X4S
KÖ Kart Tipi Uzaktan Kumanda YOK
2 - Pionner Deh-7150ub 360 ytl
Direct AUX-in by mini jack (rear) With the AUX-in mini jack built into the Audio and AV headunits, it has never been easier to unleash more entertainment through your Audio and AV system. This can make an iPod Audio, iPod Video, MP4 player, digital camera, camcorder, game/MP3/video player or other external portable device an instant extension of your in-car setup. Dot-Matrix OEL (Organic EL) display Take a cool look. Excellent contrast and brightness, choice of two-layered 3D animation images and a wider viewing angle range provide clear, trouble-free viewing from virtually any position, even in sunlight. Direct connection for iPod (CD-IU50 required) Pioneers new headunit is ready to roll with capability for direct connection to iPod nano or iPod (deos not apply to iPhone). File search and access are extra-quick. The headunit keeps song, artist, time and album information displays very clear and user-friendly. Advanced Sound Retriever Hear the glory of original sound across a deeper, wider spectrum from highly compressed MP3, WMA and AAC files stored on USB memory device, iPod and portable digital players. By compensating for data (especially higher frequencies) that tend to get lost in the digital compression process, Pioneers Advanced Sound Retriever technology enhances audio reproduction nearly all the way up to 20 kHz frequencies. Rotary Commander Next to the Rotary Commander on the new DEH-P7150UB sits a large LIST key for extra-quick, easy file search and access. Press it to display folder or file lists, rotate the commander dial to search, then press the commander button for playback. Auto-slide face USB direct connection: USB 2.0 (full speed) EEQ 7-band digital graphic equaliser Direct Sub Drive 3 RCA pre-outs (front + rear + subwoofer) Spectrum analyser Wired remote control input Multi-language display (English/ Spanish/Portuguese)
Herkesin bildiği üzere pioneer olan teyp Doguban işi yani garantisi meçhul.. Eski bir pioneer kullanıcı olduğum için aslında sony e pek sıcak bakmıyorum ama bu teybin özellikleri fena değil gibi.. arabada gto 4000 4-kanal amfi + jbl gt4 1000w 30cm sub+ 2 16.5 pionner 690 mı ne hoparlör ayrıca amfiye bağlı olmayan 4 tane dandik kapı içi sony ler var... Hangi teybi tavsiye edersiniz??
Dikkatimi çeken bir husus da sony nin amfi çıkışı 2 v diyor pioneer ın ki 4v diyor .. bişi farkedermi acaba??
ben oslam Pioneeri tercih ederim. pre amplifikatör çıkışınnın yüksek olması anfinin daha iyi sürülebilecegi anlamına gelmektedir. Pioneer le ses tesisatı daha iyi sonuçlar verecektir.
Bende aynı modelden almayı dusunuyorum 7150 tercıhımdır
bende deh-7000ub var yani seninkinin türkiye versiyonu. iki kere arıza yaptı şimdi garantide. malzemesi eski pioneer lere göre kalitesiz hemen çiziliyor ön kafa kısmı. yeni anfi ve bass aldım onlara bağlayacağım. sonuçta teyp dedinmi pioneer. yalnız sizin seçtiğiniz sony de RDS var ve türkiye garantili diye biliyorum. pioneerde 50 serilerinde malesef RDS yok.hatta 7150 lerede dükkan garanti verebilir pioneer garanti vermiyor. seçim sizin. ben hem garanti hem rds hem pioneer olsun diye 7000 almıştım.
7150 derim ben
Sony yi cumartesi günü aldım ve taktırdım.. 4 tane dandik 3 yollu sonyleri söktürdüm onların yerine önlere sierra nın 13cm lik component setini taktırdım.. SONUÇ süper oldu.. teyp de on numara.. cd okuma hızı parça geçişleri falan önceki pioneer teybime göre çok çok hızlı.. bi dünya ses ayarı var.. 7150 de belki aynı sonucu verirdi ama sony yi hem hazırda bulduğum için hemde garantili olduğu için tercih ettim ve de şimdilik çok memnunum.. usb side çok kullanışlı.. 160 gb lık harici hdd yi bile kısa sürede okudu parça listelerini hazırladı.. ekran animasyonu renkler falan gayet başarılı.. radyosuda benim önceki pioneer a on basar (4650mp idi önceki teyp).. şu anda tek eksiğim 5 çıkışlı sağlam bi amfi... çünkü şu anda öndeki sierra ve arkadaki pioneer kolonlar ön çıkıştan amfiye bağlı hep beraber.. 5 çıkışlı amfi alınca ilerde sub ı ve diğerlerini ayrı ayrı kontrol etme imkanım olacak.. yalnız şu anda ufak bi problemim var muhtemelen bağlantılardan kaynaklanan o da hoparlorlerden ince bi motor sesi geliyo.. gaza basınca devir le beraber artıyor.. pazar kapalı olduğu için yarın sabah uğruycam tekrar.. adamlar 5 dk lık işi var dedi ama hayırlısı bakalım.. samsunun en kaliteli yeri bile bu kadar işte malesef.. umarım basit bi problemden kaynaklanıyordur...
ilginize teşekkürler
motor sesi birkaç sebepten kaynaklanabilir. ya teybin içindeki rca şase sigortası atmış olabilir, subwoofer rca kablosunda sorun olabilir. eğer mümkünse başka bir rca kablosu ile deneyiniz. parazit önleyicilerin % 100 faydası olmuyor bilginize..
bende 7150 alıcam en uygun fıyata nerden alırım aceba sıfırı en ucuz ne kadar
sahibinden.com gittigidiyor.com
400den asagı yok o sitelerde
quote:
Orjinalden alıntı: ankatech
bende 7150 alıcam en uygun fıyata nerden alırım aceba sıfırı en ucuz ne kadar
Ben yaklaşık 1 ay önce 7150 aldım ve iyiki almışım diyorum.
Doğubankta nakit 350-TL ye aldım. İsmini tam hatırlamıyorum ama oradaki en büyük dükkanlardan birisiydi.
2. veya 3. kattaydı. Hatırladığım Doğubank'a ana girişten girince soldaki ilk merdivenlerden yukarı çıkarken merdiven boşluğunda oldukça büyük bir reklamı var. Bende reklemı görünce gitmiştim oraya...
tüm dükkanları gezmiştim en ucuz 400-TL fiyat alabilmiştim, 6050 almak üzereyken son bu dükkana girdim ve en fiyatları aldım.
6050 elinde yoktu ama 300-TL fiyat vermişti.
7150 nin en önemli özelliği Wired remote girişi olmasıdır. Özellikle opel araçlar için s.h.nden g.tt.gdiyor tarzı sitelerde satılan aparatla direksiyon üzerindeki kumanda düğmeleri aktif olmaktadır..
Benim en sevdiğim özelliği ise renkli ekran olmamasıdır. Aracım gümüş gri , içi tamaen siyah renkli ekran teypler sırıtıyordu. Ben siyah beyaz olmasını çok sevdim.
Son sözüm kesinlikle 7150......
neden hersey istanbulda
15 milyon nüfus orada.
quote:
Orijinalden alıntı: Fetih
15 milyon nüfus orada.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme