Şimdi Ara

Pioneer Deh-P65BT YArdım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

beyler bu ürünü kullanan arkadaslar bilgi verebilirlermi almayı düşünüyorumda fiyatı baya yüksek 800 lira 2 yıl garantili güzel bi sistem için iyi dediler internette arastırdam fakat bilgi bulamadım.
    Usb varmıdır özelliklerini sölersenzi sevinirim saygılar

• Buna vereceğin parayla double din yada tek din teypler var. Bu teypte sadece en büyük özellik bluetooth olması. Ancak pioneer teypler gayet güzeldir. Jvc bulabilirsin bu fiyata renkli ekranlı vcd dvd özellikli teybi vardı. Biraz araştırırsan bu fiyata çok iyi teypler bulabilirsin...
  • beyler ben 300 liaya alcam bu teypi sisce teyp tesisat için uygun mu usb grişi var mı
  • quote:

Orjinalden alıntı: dj-hayta

beyler ben 300 liaya alcam bu teypi sisce teyp tesisat için uygun mu usb grişi var mı

usb girişi yok bu teyp de arkadaşım
    ama usb özelliğinin olmamasını göz ardı edersen güzel teyptir tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ant_alican -- 2 Ocak 2009; 22:08:53 >
  • benim için önemli degilde bilgi edinmek için sordum
    birde dosttum bluetooth özelliğnde teldeki mp3leri teypte dinleyebiliyoz mu
  • pionnerdeh-p4900Ib nasıl bir cihaz sizce hangisi dah iyi 2 si arasında kaldım
  • 65bt cep telefonundaki mp3 leri dinliyebiliyorsun. Ben olsam 65bt alirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

benim için önemli degilde bilgi edinmek için sordum
    birde dosttum bluetooth özelliğnde teldeki mp3leri teypte dinleyebiliyoz mu

bluetooth özelliği olan her elektronik aygıttan müzik dinleyebilrsin
  • teşekkürler beyler pazartesi veya salı kısmetse alıcam bu ürüne simdilik baglaya bilicem kolon ne onerirsiniz 3 4 ay sonra anfide alıcam
  • Şimdilik idare eder. Bağliyabiliceğin en iyi componet olucak ileride nasıl olsa anfiye geçiceksin. Pioneer ts-a132c
  • Teşekkürler Kardeşim
  • mid takımı olarak tsa 132c veya hertdsk 135 olabilir
  • audiocu dostum teyp hakkında düşüncülerini sölermisin benım içn öenmli sen bu işten anlıyorsun
  • quote:

audiocu dostum teyp hakkında düşüncülerini sölermisin benım içn öenmli sen bu işten anlıyorsun

güzel bir teyp ama ben şahsen 800 ytlyi sadece bluetooth için bu cihaza vermem, usb + bluetooth için sony mex bt-3600 düşünebilirsin.

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=26080&productid=otsonmex-bt3600

• 800 lira bence çok. Jvc nin felan mini club ekranlı ürünleri felan 750 felan olurken. Bunun bu fiyati biraz fazla geldi.

Pioneerin bu ünitesi bir dergi değerlendirmesinde 10 üzerinden 9 almişti. Ses kalitesi bakımından güze. Pratik bakımından güzel demişlerdi. Ama diğer ana ünitelerde hem usb hemde bluetooth olmasi bundada usb olmamasi. Eksi bir neden olmustu. ÜRün genel olarak yolda giderken konusma felan yapmak gercekten iyi düşünülmüş ama az bağirmak gerekiyor. Mikrofon konumlandirmasi iyi yapilmasi lazım kısacasi. Ürün geniş bir ürün kısacasi.
  • Yorumlar için herkeze Teşekkürler Alınca resim eklerım
  • Her Bluetooth'lu cep telefonu ile bu cihazdan müzik dinleyemezsin (örneğin Nokia N70, N73, iPhone, iPhone 3G,..), cep telefonunda A2DP denilen stereo bluetooth profile olması lazım (Nokia N95, N95 8GB, N96,..)
  • 300 liraya alacakmış ürünü 800'e değil. bana kalırsa kaçırılmaması lazım. tabi sağlamsa ve temizse. kaldı ki normal bir 2900 200 TL civarı, ya da 5950IB aşağı yukarı bu fiyata.

bluetooth güzel kullanışlı olur bence
  • Ben de Bluetooth'lu bir Pioneer satıyorum, üstelik renkli ekranlı ve sınıfının en üst modeli. İstersen aşağıdaki linke bir göz at; fiyat da çok makul!

http://forum.donanimhaber.com/m_28940146/mpage_1/key_//tm.htm#28940146
  • Beyler bende Nokia 5610 xpress music var bu telefonda teypten bluetoohtan sarkı dinleyemem mi ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.