Şimdi Ara

Pioneer DJ Setup hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar herkese iyi forumlar, yurtdışından pioneer setup almak istiyorum CDJ-2000 vs. bu cihazları amazon veya ebay gibi sitelerden alırsam gümrüğe takılma ihtimali varmı bi şekilde getirtebilirmiyim yurtdışından kargo vasıtasıyla?

• Takılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crysis_ES

Merhabalar herkese iyi forumlar, yurtdışından pioneer setup almak istiyorum CDJ-2000 vs. bu cihazları amazon veya ebay gibi sitelerden alırsam gümrüğe takılma ihtimali varmı bi şekilde getirtebilirmiyim yurtdışından kargo vasıtasıyla?

75 Euro geçerse her türlü takılır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ürünler gümrüğe kesinlikle takılır.Ancak kendiniz yada bir tanıdığınız yurtdışından yanında getirebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PRODJ

Bu ürünler gümrüğe kesinlikle takılır.Ancak kendiniz yada bir tanıdığınız yurtdışından yanında getirebilir.

Öncelikele cevabınız için teşekkür ederim. Tanıdık vasıtasıyla getirtsem peki? onlar getirirken herhangi bir ücret ödemeleri gerekirmi bir sorun oluşurmu?
  • yurtdışından gelirken 1ad getirilebilir. 2 tane de getirebilir 2. bavula koyduğu sürece
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crysis_ES

Merhabalar herkese iyi forumlar, yurtdışından pioneer setup almak istiyorum CDJ-2000 vs. bu cihazları amazon veya ebay gibi sitelerden alırsam gümrüğe takılma ihtimali varmı bi şekilde getirtebilirmiyim yurtdışından kargo vasıtasıyla?

Getirirsiniz takılır , sonra cihaz bedelinin %18i kadar vergi verir alırsınız. Bu durum PTT için geçerli. DHL gibi bir uluslararası kargo şirketiyle gelirse bu sefer depo masrafı çıkıyor takıldığı zaman. Ama PTT de bu masraf 2-3 tl gibi sembolik bir şey.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.