Şimdi Ara

Pioneer DV-410V 1080p HDMI Upscaling DVD Player with USB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
12.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Artıları:
    1080p Upscaling
    Hdmi Output
    Usb
    Wma-Wmv dosyalarını oynatabilmesi

Eksileri:
    Ürün yeni olduğu için update edilen firmware'de dahi eksikler var.
    Film ile altyazının adının aynı olması gerekiyor...
    Altyazı puntosu 1-2 pt daha büyük olablirmiş.

Kutu İçeriği

Kumanda

Ön Görünüş

Arka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maranello -- 28 Eylül 2008; 20:56:13 >

• hayırlı olsun
  • sagol arkadasim.

quote:

Orjinalden alıntı: nightmare666

hayırlı olsun
  • hayırlı olsun kardeş Nereden aldın cihazı ???
  • abi bu cihazda usb 2.0 mıdır?
    fiyatı nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrvolkan -- 26 Eylül 2008; 17:24:14 >
  • divx performansı altyazıları usb hdd okuma kriterleri ve fiyat konusunda bilgi verebilir misiniz?
  • Arkadaşlar cihazı Digicom'un bir bayisinden aldım fiyat muhtemelen piyasa fiyatının altında, 249 ytl normal satış fiyatı nedir bilmiyorum, USB konusuna gelince 2.0 mı değilmi açıkçası ben 2.0 olduğuna dair bir yazı göremedim kutusunda muhtemelen değil, daha yeni kurdum henüz divx taktım denedim fakat firmware update yapmadığım için şu an Türkçe desteği yok ve fontlar küçük ama firmware update yaptıktan sonra düzeleceğine eminim..Elimde external hdd veya usb bellek olmadığı için deneyemedim ama en kısa zamanda edinip izlenimlerimi burada sizinle paylaşacağım...Dvd performansı iyi fakat ben 22" Hp w2207h monitöre bağladığım için 1080p Upscale olayı konusunda bi yorum yapamıyorum....Full Hd bir lcd ye bağlayıp ona göre yorum yapmak lazım....
    Ama cihazın Dts desteği olması Philips 5990 modelinden bir adım öne geçmesini sağlıyor... Cihazı monitöre Monster Ultra 600 HDMI kablo ile bağladım..

Dvd Performansı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maranello -- 27 Eylül 2008; 11:53:03 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 5990'nın da dts desteği varmış sadece dts decoderi yokmuş zaten şu anda dts dekoder gerektiren kaç tane amfi var ki hepsinde kendinden dts var zaten
  • www.pioneerfaq.info adresinden indirmiş olduğum firmware'i yükledim...Initial settingsden -language-subtitle language-other language'i seçip oradan TR yada 2018 kodunu girip altyazıların Türkçe sorununu aşıyoruz.Font'un puntosu hala büyüyebilir.Mtk remarker'da firmware'in fontunu değiştirmeyi denedim ama yapamadım..Bilen varsa yol gösterirse sevinirim...Font Header missing hatası veriyor...Ama font header'ı bulamadım...Neyse sonuç itibariyle Türkçe sorununu halletttik sadece font'un puntosu biraz küçük oda zamanla yeni firmware'ler çıktıkça düzelecektir...Birde PAL modunu seçmeyi unutmayalım....Birde önemli sorunlardan biri file browser'da altyazı dosyalarını göstermiyor.Gerçi bu gereksiz görüntü kalabalığı ama belki görmek isteyenler olabilir.

HDMI resolution'dan 1920X1080'i seçiyoruz..

Firmware yüklendikten sonra Türkçe karakterler....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maranello -- 27 Eylül 2008; 11:59:19 >

• Biraz önce yaptığım testte maalesef filmin adı ile altyazının adı farklı olunca altyazıyı görmedi....Yeni firmware'de umarım bu sorun düzelir...
  • Hayırlı olsun.Sanırım Philips 5990 ve Pioneer 410V arasında tercih yapmam gerekecek.Yazılım bolluğundan Philips 5990 ağır basıyor ama sanırım Pioneer biraz daha kaliteli.
  • Altyazı ve filmin adının aynı olması gereği neden bukadar önem taşıyor ki
    zaten filmleri biz indirmiyor muyuz ikisininde adını aynı yazarız olur biter bence bu konu hiçde önemli bir problem değil
  • Yani aslında evet sorun değil ama daha önceden dvd'ye kaydettiğimiz filmlerde buna dikkat etmediğimiz için (bir önceki player'im olan Dv-300 de bu sorun firmware ile aşılmıştı) şimdi bu sıkıntı oluşturabiliyor.
    quote:

Orjinalden alıntı: nightmare666

Altyazı ve filmin adının aynı olması gereği neden bukadar önem taşıyor ki
    zaten filmleri biz indirmiyor muyuz ikisininde adını aynı yazarız olur biter bence bu konu hiçde önemli bir problem değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maranello -- 28 Eylül 2008; 13:48:29 >
  • HDDye atıp usb den izliyecekseniz yine sorun olmaz PCde altyazının adını değiştirirsiniz zaten o güzelim DVD'nin optik okuyucusunu DivXlerle maf etmemek gerek
  • quote:

Orjinalden alıntı: theraptorx

Hayırlı olsun.Sanırım Philips 5990 ve Pioneer 410V arasında tercih yapmam gerekecek.Yazılım bolluğundan Philips 5990 ağır basıyor ama sanırım Pioneer biraz daha kaliteli.

USB 2.0 bence önemli bir özellik Divx leri HDD den izleyecekler için. 5990 USB 2.0
  • Arkadaşlar cihazı almak isteyenler 0sedan nickli arkadaştan temin edebilirler..Çünkü tahmin ediyorum bayilere henüz yeni yeni dağıtılıyor..Bulmak zor olabilir..
  • Sanırım DV400'den artı olarak yüksek çözünürlüklü jpeg görüntüleme desteği eklenmiş.. Başka bir farkı var mı acaba?

Ayrıca orjinal firmware'ın TR karakter desteği olmaması çok garip, DV300'de bile vardı TR karakter olayı..
  • Aslına bakarsan Türkçe kodu olan 2018'i firmware yüklemeden önce girip denemedim desem....
    Belkide Türkçe desteği başından beri vardıda ben bilmiyordum....Çünkü Dv-300'de var bende ondada aynı işlemleri yapmıştım...

quote:

Orjinalden alıntı: EXcom_Zkko

Sanırım DV400'den artı olarak yüksek çözünürlüklü jpeg görüntüleme desteği eklenmiş.. Başka bir farkı var mı acaba?

Ayrıca orjinal firmware'ın TR karakter desteği olmaması çok garip, DV300'de bile vardı TR karakter olayı..

• quote:

Orjinalden alıntı: maranello

Aslına bakarsan Türkçe kodu olan 2018'i firmware yüklemeden önce girip denemedim desem....
    Belkide Türkçe desteği başından beri vardıda ben bilmiyordum....Çünkü Dv-300'de var bende ondada aynı işlemleri yapmıştım...

quote:

Orjinalden alıntı: EXcom_Zkko

Sanırım DV400'den artı olarak yüksek çözünürlüklü jpeg görüntüleme desteği eklenmiş.. Başka bir farkı var mı acaba?

Herneyse artık, güle güle kullan hocam, hayırlı olsun..

• Arkadaşım cihazın hayırlı olsun. Güle güle kullan
    Benim merak ettiğim bir şey var. USB den eksternal HDD bağlayınca divx veya diğer format flimleri oynatabiliyor mu? Ban bu konuda yazarsan sevinirim.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.