Şimdi Ara

Pioneer DV-410V 1080p HDMI Upscaling DVD Player with USB (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
12.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayırlı olsun güle güle kullan güzele benziyor
  • Ben denemedim ama oynattığını sölediler buda almamda büyük etken oldu....External hdd olmadığı için deneme fırsatım olmadı....
    Oynatacağı formatlarda divx(belli bir çözünürlüğe kadar) ,wmv-wma ve dvd .vob dosyalarıdır....

quote:

Orjinalden alıntı: SimurgAnka

Arkadaşım cihazın hayırlı olsun. Güle güle kullan
    Benim merak ettiğim bir şey var. USB den eksternal HDD bağlayınca divx veya diğer format flimleri oynatabiliyor mu? Ban bu konuda yazarsan sevinirim.
  • Dün akşam xbox 360 ta samsung 40M87 lcd tv de 1080p de dvd film izledim ve düz bir dvd player ile arasıda aşırı bir kalite farkı vardı ince pullanmalr ve karancalanmar aşırı azdı.
  • Ya ben de DV400 aldım.Pioneer anfim var diye aldım bu markayı salonda uyum olsun diye.ancak bu cihaz 5.1 desteği yok. DV600 de var.Cihazın optik çıkışının olmama nedeni de bu heralde .Bu bende hayal kırıklığı yarattı.DTS 2.0 yazıyor üzerinde de zaten.Coaxial kabloyla olur mu sanmıyorum.
  • Arkadasim cihazin 5.1 destegi olmamasi gibi bisey soz konusu degil....Cihazda optical cikis yok ama bu senin 5.1 ses alamayacagin anlamina gelmiyor..Cihazin coax out'indan amfinin coax input'una giris yaparsan 5.1 ses alabilirsin....

quote:

Orjinalden alıntı: volkanerguner

Ya ben de DV400 aldım.Pioneer anfim var diye aldım bu markayı salonda uyum olsun diye.ancak bu cihaz 5.1 desteği yok. DV600 de var.Cihazın optik çıkışının olmama nedeni de bu heralde .Bu bende hayal kırıklığı yarattı.DTS 2.0 yazıyor üzerinde de zaten.Coaxial kabloyla olur mu sanmıyorum.
  • sevgili volkaner ...
    pioneer amfiniz varsa arkadaşımın söylediği gibi oaxiel girişine takacaksın zaten dvd ile amfiler arasında 5+1 bağlantı 3 şekilde olur bunlar
    1-Oaxiel (tüm modellerde)
    2-Optik (dv696,dv600,dv610)
    3-Analok 5+1 ( dv696-dv600-dv610 modellerinde)
    olmakta yani sıkıntı yok fakat oax bağladıktan sonra amfinin iç menüsünden dvd yi oaxa çevirmek lazım aksi halde ses alamazsınız....

quote:

Orjinalden alıntı: volkanerguner

Ya ben de DV400 aldım.Pioneer anfim var diye aldım bu markayı salonda uyum olsun diye.ancak bu cihaz 5.1 desteği yok. DV600 de var.Cihazın optik çıkışının olmama nedeni de bu heralde .Bu bende hayal kırıklığı yarattı.DTS 2.0 yazıyor üzerinde de zaten.Coaxial kabloyla olur mu sanmıyorum.
  • bu arada dv-410 la ilgili olarak hdd den film izlenirmi sorusunun yanıtını av forum uk de okudum hdd 250 gb altı ide olmalı fat32 şart bu şekilde ok .. ayrıca daha büyük hdd ler içinde power supply gerekmiş .. bu ayrıcadv410 kart reader üstünden bağlantıda yapılıp film izleniyor zaten flashlarda sıkıntı yok .... bilginize ...
  • herşey iyi hoş da optik çıkışı yok :(
  • Coaxial var ikiside digital cikis....İmzandaki amfiye bu yolla baglayabilirsin ben böle yapiyorum....

quote:

Orjinalden alıntı: space_frog

herşey iyi hoş da optik çıkışı yok :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maranello -- 10 Ekim 2008; 17:14:10 >
  • Kullanan arkadaşlardan öğrenmek istediğim bir şey var.Bu cihaz 16:9 formatında Divx filmleri oynatırken LCD veya plazma TV ekranında altta ve üstte 4-5 cm siyah bant yapıyormu.
    Yapıyorsa görüntüyü deforme etmeden ekrana oturtacak bir ayar varmı ?
    Yanıtlamanızı rica ediyorum. Teşekkürler.
  • Öncelikle hayırlı olsun diyim ve pıoneer ailesine hoşgeldin.gerçi senin daha önce dv300 varmış sanıyorum.neyse.altyazı konusunda fikrimi söyliyim önce.bence aynı isimde olma şartı çok mantıklı,çünkü öyle oluyoki bazen 2 altyazılı film bi dosyaya koyuyorum ve biri bitince otomatik diğerine geçiyor ama ama eğer filme altyazı ismi aynı olma gibi bi şart olmasa valla altyazı karmakarışık olurdu.örneğin cd 1 film dosyası cd 1 srt dosyası aynı oldumu cd 2 ile karışmıyor.daha iyi ya işte negüzel.zaten bilgisayarın yapamadığını bu dvd den beklememek lazım.pıoneer in bu yeni modelini bilmiyorum fakat bendeki dv600 flaşbellekden divx wmv ve vma okuyor fakat 8gb da takılmalar oluyo 4gb da sorun yok.eksikleri var tabi ama artıları eksileri götürüyor.mesela dms +r dvd lerde kitlenmeler oldu bende pirinco kullanmaya başladım tekrar sorun düzeldi ve bide indirdiğiniz divx film dosyalarının içinde kendiliğinden bi resim kalıyo (silinemeyen) filmi o dosyada tutmayın bence onun da etkisi oluyo diye düşünüyorum.yaptığım deneyimlerime dayanarak söylüyorum.fazla yüksek çözünürlükde bi filmi de izleyemezsiniz denedim olmadı çünkü.ama sonuçta PIONEER adı yeter.
    quote:

Orjinalden alıntı: maranello

Biraz önce yaptığım testte maalesef filmin adı ile altyazının adı farklı olunca altyazıyı görmedi....Yeni firmware'de umarım bu sorun düzelir...

• Evet bu benim ikinci Pioneer'ım....Altyazı konusunda evet aynı olması daha iyi otomatik geçiyor ikinci bölüme ...İsimler aynı olmazsa kumandadan subtitle tuşundan senin yapman gerekiyor....Flaşbellek konusunda 2 gb kingston var 14 ytl'lik bi zımbırtı..Çok kaliteli olmayacağı kesin...Onla denedim herhangi bir takılma olmadı....Ama 8 gb denemedim hiç....Cd-Dvd de genelde Maxell ve I-Omega tercih ediyorum..Başım ağrımıyor....Fazla yüksek çözünürlükte bir film izleyemem olayı gayet doğal çünkü dvd playerların oynatabildiği bir sınır var...Çok kaliteli release'leri oynatamıyor diğer dvd player'lar gibi...(Waf vs...).....Ama 1080p upscaling olayı güzel, her ne kadar bu olayın çözünürlüğü artırmakla bir alakası olmasada (upscaling=germe yöntemiyle seçilen çözünürlüğe oturtma) kendinizi psikolojikman daha iyi bir görüntü izliyormuş gibi hissediyorsunuz....

quote:

Orjinalden alıntı: attila türkoğlu

Öncelikle hayırlı olsun diyim ve pıoneer ailesine hoşgeldin.gerçi senin daha önce dv300 varmış sanıyorum.neyse.altyazı konusunda fikrimi söyliyim önce.bence aynı isimde olma şartı çok mantıklı,çünkü öyle oluyoki bazen 2 altyazılı film bi dosyaya koyuyorum ve biri bitince otomatik diğerine geçiyor ama ama eğer filme altyazı ismi aynı olma gibi bi şart olmasa valla altyazı karmakarışık olurdu.örneğin cd 1 film dosyası cd 1 srt dosyası aynı oldumu cd 2 ile karışmıyor.daha iyi ya işte negüzel.zaten bilgisayarın yapamadığını bu dvd den beklememek lazım.pıoneer in bu yeni modelini bilmiyorum fakat bendeki dv600 flaşbellekden divx wmv ve vma okuyor fakat 8gb da takılmalar oluyo 4gb da sorun yok.eksikleri var tabi ama artıları eksileri götürüyor.mesela dms +r dvd lerde kitlenmeler oldu bende pirinco kullanmaya başladım tekrar sorun düzeldi ve bide indirdiğiniz divx film dosyalarının içinde kendiliğinden bi resim kalıyo (silinemeyen) filmi o dosyada tutmayın bence onun da etkisi oluyo diye düşünüyorum.yaptığım deneyimlerime dayanarak söylüyorum.fazla yüksek çözünürlükde bi filmi de izleyemezsiniz denedim olmadı çünkü.ama sonuçta PIONEER adı yeter.
    quote:

Biraz önce yaptığım testte maalesef filmin adı ile altyazının adı farklı olunca altyazıyı görmedi....Yeni firmware'de umarım bu sorun düzelir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maranello -- 30 Ekim 2008; 22:35:17 >

• Dostum o upscaling olayını henüz yaşayamadım lcd olmadığı için ama dedğin gibiyse baya etkliymiş ozaman,ben ilkzamanlarda hd dvd oynatma özelliği var sanmıştım ama yanılmışım öğrendimki hd tv lerde görüntü netleşştirmeye yarıyomuş hd girişi.olsun o da güzel hep hd dvd izleyemezdik ya yeterki görüntü net olsun.ama hakkaten de diğer dvd lerle arasında fark görüyorum görüntü konusunda ki ben tüplü 72 ekran kullandığım halde.ama lcd de bu daha çok fark yaratacaktır tabi.omega cd lerde iyi evet onlardan da kullandım.divx altyazılar çok minikdi ilk aldığımda sonra servisle görüştüm saolsun bölge müdürü elvan bey bana yardımcı oldu ve altyazı boyutunu büyüten bi program yolladılar bana sorunu ortadan kalktı nihayet.anlamadığım böyle bi dvd playerin neden orjinal altyazısı standart ebatlarda olmuyo ve bide yazının arka planındaki bant da yazıyı okumakda zorlaştırıyo(çünkü yazının rengini grimsileştiriyor)bunlara bi anlam veremiyorum.neyse tekrar hayırlı olsun umarım sıkıntı yaşamazsınız iyi günler dilerim.

Evet bu benim ikinci Pioneer'ım....Altyazı konusunda evet aynı olması daha iyi otomatik geçiyor ikinci bölüme ...İsimler aynı olmazsa kumandadan subtitle tuşundan senin yapman gerekiyor....Flaşbellek konusunda 2 gb kingston var 14 ytl'lik bi zımbırtı..Çok kaliteli olmayacağı kesin...Onla denedim herhangi bir takılma olmadı....Ama 8 gb denemedim hiç....Cd-Dvd de genelde Maxell ve I-Omega tercih ediyorum..Başım ağrımıyor....Fazla yüksek çözünürlükte bir film izleyemem olayı gayet doğal çünkü dvd playerların oynatabildiği bir sınır var...Çok kaliteli release'leri oynatamıyor diğer dvd player'lar gibi...(Waf vs...).....Ama 1080p upscaling olayı güzel, her ne kadar bu olayın çözünürlüğü artırmakla bir alakası olmasada (upscaling=germe yöntemiyle seçilen çözünürlüğe oturtma) kendinizi psikolojikman daha iyi bir görüntü izliyormuş gibi hissediyorsunuz....

• http://www.pioneerfaq.info/index.php?question=Firmwares

Bu siteden yukleyecegin firmware ile yazinin arkasinda bant falan olmadan rahat rahat izleyebilirsin...Eger begenmezsen tekrar sana gonderilen eskisini yuklersin....
  • Dostum kusura bakma pc yeni açtım.ilgine çok teşekkür edi,yorum gerçekten öyle bi düzeltme yapıyosa çok güzel olcak,ama benim dvd pıoneerdv600 acaba?içinde seçenekde var tamam ama hangisini indircem yani sarı bölümdeki dv600 yazan bölümümü yüklicem ve 2 seçenek var bide orda daha bi aydınlatırsan çok memnun olcam ya arkadaşım.
  • dv-410 veya philips 5990 bu iki modelden birini almayı düşünüyorum,bende 5080xa kuro var ,hangisi sizce daha kalitelidir,410 ile arasında 50 ytl gibi bi fark var ,birde pio alırsam tek kumandadan iki cihazıda idare edebilrmiyim bilgi ve tavsiyelerinizi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercü80 -- 2 Kasım 2008; 20:59:43 >
  • Rica ederiz..Sen DV-600AV CP1254 English,Turkish olani indirip yuklemelisin...Herhangi bir soruna karsi en ustte Original yazanida indir..Cp1254 te bir sorun sikinti yasarsan original yazilimi geri yukleme sansin olur boylece...Ama ben yukledim kendi playerlarima bir sorunla karsilasmadim....Bu firmware'i yukledikten sonra menuden language 2018 TR kodu girili olup olmadigini kontrol etmelisin...Turkce karakterlerde sorun yasamamak icin...

quote:

Dostum kusura bakma pc yeni açtım.ilgine çok teşekkür edi,yorum gerçekten öyle bi düzeltme yapıyosa çok güzel olcak,ama benim dvd pıoneerdv600 acaba?içinde seçenekde var tamam ama hangisini indircem yani sarı bölümdeki dv600 yazan bölümümü yüklicem ve 2 seçenek var bide orda daha bi aydınlatırsan çok memnun olcam ya arkadaşım.

• Philips 5990 in Usb 2.0 oldugu soleniyor...Ama Pioneer'da bu ozellik varmi yokmu belli degil acikcasi....Ama ben her zaman Pioneer'i daha kaliteli bulmusumdur.Dvd player sınıfında...Kuro'nun kumandasiyla Pioneer DVD player'ı kesin kontrol edersin dersem yalan soylemis olurum cunku bilmiyorum...Belki Tv'nin kullanma kilavuzunda hangi model dvd player'lara kumanda edebilecegi yaziyordur...Yada elinde kumandayla bir elek.mağazaya gidip deneyebilirsin.

quote:

Orjinalden alıntı: ercü80

dv-410 veya philips 5990 bu iki modelden birini almayı düşünüyorum,bende 5080xa kuro var ,hangisi sizce daha kalitelidir,410 ile arasında 50 ytl gibi bi fark var ,birde pio alırsam tek kumandadan iki cihazıda idare edebilrmiyim bilgi ve tavsiyelerinizi bekliyorum

• Dostum indirdiğim cp1254 buraya çıkart deyip içindeki bın dosyasını cd ye atıp yüklicem dimi? yani diğer altyazı büyütme cd sini yüklediğim gibimi? ayrıca ilgine teşekkür ederim.

Rica ederiz..Sen DV-600AV CP1254 English,Turkish olani indirip yuklemelisin...Herhangi bir soruna karsi en ustte Original yazanida indir..Cp1254 te bir sorun sikinti yasarsan original yazilimi geri yukleme sansin olur boylece...Ama ben yukledim kendi playerlarima bir sorunla karsilasmadim....Bu firmware'i yukledikten sonra menuden language 2018 TR kodu girili olup olmadigini kontrol etmelisin...Turkce karakterlerde sorun yasamamak icin...
  • Evet aynen soledigin gibi ama orijinal versiyonu ayni cd ye yukleme sadece cp1254 dosyasi olsun cdde...Diger dosyayi yukledigin gibi yukle.....

Dostum indirdiğim cp1254 buraya çıkart deyip içindeki bın dosyasını cd ye atıp yüklicem dimi? yani diğer altyazı büyütme cd sini yüklediğim gibimi? ayrıca ilgine teşekkür ederim.

Rica ederiz..Sen DV-600AV CP1254 English,Turkish olani indirip yuklemelisin...Herhangi bir soruna karsi en ustte Original yazanida indir..Cp1254 te bir sorun sikinti yasarsan original yazilimi geri yukleme sansin olur boylece...Ama ben yukledim kendi playerlarima bir sorunla karsilasmadim....Bu firmware'i yukledikten sonra menuden language 2018 TR kodu girili olup olmadigini kontrol etmelisin...Turkce karakterlerde sorun yasamamak icin...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.