Şimdi Ara

Pioneer DV-410V 1080p HDMI Upscaling DVD Player with USB (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
12.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: drangelman

merhaba arkadaşlar.
    pioner dv-610 ile samsung 1080 pk arasında kaldım açıkçası.tabiki kalite olarak pioner tartışılmaz ama bursada oturduğum için burdaki en plus bayisi yaklaşık 500 ytl pioner fiyatı verdi.samsungu ise 190 ytl ye alabiliyorum.ama samsungda divx türkçe karakter desteği için yazılım olayı filan yok tak ve çalıştır.pionerde sizlerin yazdıklarını okuduğum kadarı ile baya bi uğraştıran şey var.
    ama genel olarak artısı fazla olan pioner gibi duruyor aradaki fiyat farkını dikkate almazsak.usb ler ise iki modeldede 1.1 mi yoksa 2.0 mı o hiç bir yerde yazmıyor.
    ne yapsam bi akıl verin bana arkadaşlar hangisini alayım?

Pioneer'a 500 Ytl fiyat cok yuksek vermisler....O paraya artik Blue-Ray player aliniyor nerdeyse...Ama onlarda divx oynatmiyor..
    Pioneer'in Türkçe destegini menuden kodunu girerek rahatlikla ayarlayabilirsin....Altyazi puntosunun buyuklugunu ise firmware update ile kolayca degistirebilirsin....Samsung hakkinda fazla bilgim olmadigi icin o konuda yorum yapamiyorum maalesef

• pioneer kalitesini kanıtlamış bir marka olup, 2005 yılında aldığım home theatre sistem pioner ve hala büyük bir keyifle kullanmaktayım. kalite kusursuz.

şu an ise divx desteği için samsung dvd1080pk aldım, aynı zamanda hdmı out, optik ses çıkışı, usb girişi gibi ayrıcalıkları olması süper. sözünü ettiğin pioneer da bunların çoğu olmasına rağmen bildiğim kadarıyla optik çıkış yok. ben 410 modelini incelemiştim yoktu.

günümüzde bir dvd player a 200 ytl den fazla vermek bence gereksiz, zira artık devir blueray devri. tüm fiyatlar bu kadar düşerken pioneer hala 300 ytl ve üzerinde olması gerçekten yazık.

tüm ihtiyaçlarını hatta fazlasını samsung 1080pk ile karşılayabilirsin. tavsiyem samsung almandır.
  • Bence Pioneer'da optik cikis olmamasi cok buyuk eksik degil cunku coaxial var....

quote:

Orjinalden alıntı: canberker

pioneer kalitesini kanıtlamış bir marka olup, 2005 yılında aldığım home theatre sistem pioner ve hala büyük bir keyifle kullanmaktayım. kalite kusursuz.

şu an ise divx desteği için samsung dvd1080pk aldım, aynı zamanda hdmı out, optik ses çıkışı, usb girişi gibi ayrıcalıkları olması süper. sözünü ettiğin pioneer da bunların çoğu olmasına rağmen bildiğim kadarıyla optik çıkış yok. ben 410 modelini incelemiştim yoktu.

günümüzde bir dvd player a 200 ytl den fazla vermek bence gereksiz, zira artık devir blueray devri. tüm fiyatlar bu kadar düşerken pioneer hala 300 ytl ve üzerinde olması gerçekten yazık.

tüm ihtiyaçlarını hatta fazlasını samsung 1080pk ile karşılayabilirsin. tavsiyem samsung almandır.

• arkadaşlar bugün DV 610 modelinin siparişini verdim.gümrüklere gelmiş digicomdan öğrendiğiniz bilgiye göre.en geç 1 hafta içinde bursada olurmuş.peşin fiyatına 450 ytl ye aldım.açıkçası çok araştırdım.bu sayfada çok fazlaca bilgi buldum artık aranıza 1 hafta içinde bende deneyimlerimi paylaşıcam sizlerle.bluraye takılmıştım bir ara ama hem çok yeni bir teknoloji hemde filmleri çok uçuk pahalı.yani bluray piyasaya iyice oturana kadar baya zama geçicek.bende Pİoneer bu zaman diliminde yeterince faydalı olacak bana.özellikle atilla arkadaşıma çok teşekkür ederim.
    peki bu dvd için optik yada diğer ses sistemlerinden önereceğiniz bir şey varmı arkadaşlar?forumlarda özellikle Logitech Z5550 denmiş ama resimlerina baktım ufacık tefecik bir sistem.bu sistemden hakikaten o kadar iyi bir kalitede ses çıkıyormu arkadaşlar bilmiyorum.benim hayalimde böyle 4 bacaklı yerden yüksek olup optik ses sitemleri var ya arkadaşlar ama ortalıkta hiç kablo filan olmayacak.bana böyle bir şey önerebilecek yada bak buda çok iyidir kabloluludur diyeceğiniz bir model varmı acaba? televizyonum ise CRT 100 mhz görüntü kalitesi harika bir tv dir.tabiki LCD kadar olmaz ama hepsi birden alınmıyor yavaş yavaş yapacam artık.
    fikirlerinizi bekliyorum...

• arkadaşlar herkese iyi seneleri diliyorum.
    dünkü DV-610 siparişimden sonra Ses sistemi olarak Logitech Z5500 siparişi verdim.kullanan herkes çok memnun.coaxiyonel ve optik çıkışlarıda varmış.
    şimdi bu iki canavarı birbirine nasıl ve hangi tip marka kablo ile bağlamamı önerirsiniz acaba?
  • ya taksit taksit yazıyorum kusura bakmayın ama bizim cihazlar divx filmlerde .srt .sub .ssa .smı uzantılı altyazıları okumuyormuş bir çok dvd de olduğu gibi.ancak bu uzantıları bir şekilde converter programlar ile okuyabileceği uzantıya dönüştürmek mümkünmü acaba?yapan varmı?
  • Siparişi nereye verdiniz ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: drangelman

ya taksit taksit yazıyorum kusura bakmayın ama bizim cihazlar divx filmlerde .srt .sub .ssa .smı uzantılı altyazıları okumuyormuş bir çok dvd de olduğu gibi.ancak bu uzantıları bir şekilde converter programlar ile okuyabileceği uzantıya dönüştürmek mümkünmü acaba?yapan varmı?

Rica ederim dostum nedemek,bana da biçok konuda burdan yardım geldi saolsunlar.öncelikle şunu belirtiyim pıoneer divx konusunda sorunsuzdur onu dert etme srt imiş sub muş hiç bakmaz açar ben 1 yıldır kullanıyorum ve hiç bi sorun çıkarmadı,özellikle de altyazıda.Logitech Z5500 inanılmaz bi ses sistemidir fakat öyle saolnda şık bi duruşu yok woofer de çok büyük ve güçlü apartman dairelerinde genelde komşuların arlaarını açma gibi bi huyu varmıi pıoneer 610 modeli ile 600 modeli arasında ben fazla bi özellik farkı göremedim sade usb giriş yeri farklı,ama sonuçta üst model karar senin sadece fazla para vermeni istemezdim.Logitech Z5500 hiç kullanmadım ama inceleme ve dinleme şansım oldu ve harika bi sistem.bağlantılarla ilgili biçok arkadaş benden daha iyi biliyo ondan kafanı karıştırmak istemiyorum ama merkez bi parçası var optical ve coaxial bağlantılarını ordan yapıyosun zaten diğer ayarlar zevkine göre yaparsın.şimdiden hayırlı olsun diyim size drangelman arkadaşım.

• sevigli tamer arkadaşım bursada oturduğum için burdaki enplus mağazındaki tipler hakikaten çok bilgili ve ilgili çocuklar.hemen digicomu aradılar ve bilgiyi aldılar.en geç 1 hafta 10 gün içinde size teslim ederiz dediler.örneğin herkes en plus mağazalarına pahalı der ama Panasoniciğin Plazma 42PZ 800E modelini peşin tek çekim 4200 ytl'ye bıraktı adamlar.istanbul bilişim bile bu kadar inmiyor fiyatta.
    bence 10 numara elemanlar...
  • Maranello dostum merhaba.Bişiy öğrenmek istiyorum 2 sorunum var benim pıoneer dv600 le ilgili.divx film izlerken bazen takılıyo kitleniyor ve fişi çekince ancak düzeliyor,bide bazı divx filmlerde altyazılar biraz daha küçük oluyor nedeni ne olabilir acaba hepsinin aynı ebatta açması gerekmiyomu (bu sorunlar fiwmvare güncellemelerini yapmadan öncede oluyodu)sizde de oluyomu hiç böyle sorunlar ne yapmam gerek yardımcı olursanız sevinirim.telekkrüler şimdiden.
  • Merhaba....
    Divx filmleri bilgisayardan Dvd'ye yada Cd'ye kaydederken cok yuksek hizda kaydetme 24x-32x idealdir...Muhtemelen bundan olabilir diye dusunuyorum...Birde kullandigin Cd-Dvd'nin kaliteli marka olmasina dikkat etmelisin.
    İkinci sorununla ilgili olarak bi mantik yurutemedim acikcasi, bana hic olmadi ama cozumde getiremedim....Acaba menude "subtitle size= random" diye bir secenek falan olabilirmi....Belki onu en buyuk puntoya sabitlemek gerekebilir...Ama bu soledigim tamamen bir varsayim....

quote:

Orjinalden alıntı: attila türkoğlu

Maranello dostum merhaba.Bişiy öğrenmek istiyorum 2 sorunum var benim pıoneer dv600 le ilgili.divx film izlerken bazen takılıyo kitleniyor ve fişi çekince ancak düzeliyor,bide bazı divx filmlerde altyazılar biraz daha küçük oluyor nedeni ne olabilir acaba hepsinin aynı ebatta açması gerekmiyomu (bu sorunlar fiwmvare güncellemelerini yapmadan öncede oluyodu)sizde de oluyomu hiç böyle sorunlar ne yapmam gerek yardımcı olursanız sevinirim.telekkrüler şimdiden.

• Orjinalden alıntı: maranello

Merhaba....
    Divx filmleri bilgisayardan Dvd'ye yada Cd'ye kaydederken cok yuksek hizda kaydetme 24x-32x idealdir...Muhtemelen bundan olabilir diye dusunuyorum...Birde kullandigin Cd-Dvd'nin kaliteli marka olmasina dikkat etmelisin.
    İkinci sorununla ilgili olarak bi mantik yurutemedim acikcasi, bana hic olmadi ama cozumde getiremedim....Acaba menude "subtitle size= random" diye bir secenek falan olabilirmi....Belki onu en buyuk puntoya sabitlemek gerekebilir...Ama bu soledigim tamamen bir varsayim....

Öncelikle hızlı cevabınız için teşekkür ederim.onu da düşündüm aslında ama bana arkadaşların dediği data (yani divx vs.) dvd ye yazarken hız önemli değil yazım hızı,cd veya dvd filmlerde dikkat edilmeli diye duydum.ama bu uyarınıda dikkate alıcam mranello arkadaşım.ya benimde aklım almıyo açıkçası çünkü divx de altyazı olayı tamamen kullandığın dvd playere bağlıdır diye biliyorum.ama yok,bazı filmlerde altyazı daha küçük oluyor.gerçi fazla da rahatsız etmiyo ama,şimdi büyük yazıdan küçüğe geçtiğimde dikkatimi çektiği için rahatsız ediyor yoksa normalde küçükde sayılmaz anlatabildim umarım dostum birazda dikkattan oluyo yani bu rahatsızlık.dediğin gibi menüye de bi bakıyım,dün kurcaladım biraz ama olmadı bide bu akşam tam dedğin gibi bakıcam.tekrar teşekkür ederim maranello dostum,hayırlı günler dilerim.

• quote:

Orjinalden alıntı: maranello

Merhaba....

quote:

Maranello dostum merhaba.Bişiy öğrenmek istiyorum 2 sorunum var benim pıoneer dv600 le ilgili.divx film izlerken bazen takılıyo kitleniyor ve fişi çekince ancak düzeliyor,bide bazı divx filmlerde altyazılar biraz daha küçük oluyor nedeni ne olabilir acaba hepsinin aynı ebatta açması gerekmiyomu (bu sorunlar fiwmvare güncellemelerini yapmadan öncede oluyodu)sizde de oluyomu hiç böyle sorunlar ne yapmam gerek yardımcı olursanız sevinirim.telekkrüler şimdiden.

Maranello dostum nihayet oldu altyazı,ya pal değil,multisync de değil NTSC olarak ayarlamam gerekiyomuş.aslında onuda denemiştim fakat playeri kapatım açmam gerekliymiş meğer.şuan biraz ufak olan altyazılar da büyüdü ve hiç sorun yok.neyse bunuda hallettik.zaten sana ne sorsam düzeliyoo hayırlı insansın tekrar teşekkür ederim dostum Maranello.

• bişi yapmadik ama yine de bisi degil.
  • merhaba arkadaslar;

410 modeli için birkaç sorum olacak.
    1.8gb flash bellekte film sorun yaratıyormu?
    2.bilinen formatlarda sorun varmı ? divx oki de xvid avi vb?
    3.flash bellekteki 2gb üstü filmlerde sorun oluyormu?
    kestane kebap acele cevap
    maranello; bu arada ankara'daki bayii ile kulağını az önce bayağı çınlattık.
    ben 5990 philips ile bunun arasında kaldım.
    philips usb 2.0 olması ve harici disk ve flash belleklerde sorun çıkarmaması,F/W desteği ve fiyatı öne çıkıyor
    ama 5080XA panelin olması ve pio olması beni ister istemez 410 a cekiyor

tesekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akeneton34 -- 3 Şubat 2009; 0:17:16 >
  • 1-Açık ve net cevaplar vermem gerekirse bende 2 gb flash bellek var onda sorun çıkarmadı ama 8 gb bellek konusunda bişey diyemiyorum...
    2- Bilinen formatlarda bir sorun yok tabiki bu dosyaların ripleri bir dvd-divx playerin oynatabileceği çözünürlüğün üstünde olmadığı sürece bir sorun yok hepsini oynatıyor...(waf release vs.benzeri yüksek çözünürlüklü film ripleyen grupların dosyalarını oynatmaz)
    3-Flash bellekteki 2gb üstü dosyalardaki sorunu 1.sorudaki neden den ötürü cevaplayamıyorum....

Pioneer'ında firmware konusunda sıkıntısı yok..Ama usb 2.0 konusunda geride kalıyor....
    Aslına bakarsan 0sedan arkadaşımız mutlaka denemiştir flash bellek olayını...Ondan bu cevapları alabilirsin...Ama illa kafanda soru işareti varsa bunları çözmek için 8 gb flash bellek alıp mağazalara gidip denemeni öneririrm.Baktın olmuyor Philips'e yönelirsin...Şimdi ben buradan denememiş biri olarak seni yanlış yönlendirmek istemem....

0sedan'a selamlar bu arada...

quote:

Orjinalden alıntı: airman006

merhaba arkadaslar;

410 modeli için birkaç sorum olacak.
    1.8gb flash bellekte film sorun yaratıyormu?
    2.bilinen formatlarda sorun varmı ? divx oki de xvid avi vb?
    3.flash bellekteki 2gb üstü filmlerde sorun oluyormu?
    kestane kebap acele cevap
    maranello; bu arada ankara'daki bayii ile kulağını az önce bayağı çınlattık.
    ben 5990 philips ile bunun arasında kaldım.
    philips usb 2.0 olması ve harici disk ve flash belleklerde sorun çıkarmaması,F/W desteği ve fiyatı öne çıkıyor
    ama 5080XA panelin olması ve pio olması beni ister istemez 410 a cekiyor

tesekkür ederim.

• bu modeil hangi firma getiriyorr
  • bulunduğum bölgede pio bayiisi olmaması nedeni ile deneme şansım yoktu sevgili dostum.
    bende cihazı ankaradan getirttim.
    1.dvd ve cd lerde sorun yok .resim kalitesinde pio 5080 XA ile beklediğimin üzerinde verim aldım diyebilirim.
    2. ses kalitesi de süper
    tek sorun,zaten pirelendiğim konu olan flashbellek te film izleme sorunu.
    evde bulunan 2-4-ve 8GB (OCZ çift cekirdek)belleklee yüklemeden önce böldüğüm 3gb üstü filmde sık sık takılmalara ve cihazı 2 kere kilitleyen durumla karşılaştım.(p.harbor ) fişten cekerek cihaz anca ayağa kalktı.
    ses ve jpeg lerde zaten sorun yok.
    takılmaların nedeni sanırım kapasiteli filmlerde ,hayvanın usb den gücünün yetmemesi. belki usb2.0 olsa sorun çözülebilirdi.şahsen benim için olmazsa olmazlardan.
    olumsuz olursa cihazı geri verip, nmt türü cihaza yönelebilirim.orta vadede 410 işimi görecekti ama bakalım

şu anda diğer filmleri deniyorum.sonucu buradan paylaşırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akeneton34 -- 4 Şubat 2009; 9:02:30 >

• pioneer bayiilerinde bulabilirsiniz .yeni stoklarına girmiş.

quote:

Orjinalden alıntı: ironman

bu modeil hangi firma getiriyorr
  • Atilla arkadasimiz DV-600 modelinde denemis 8 gb'lik flash bellegi. Ara ara takilmalar oldugunu belirtmis...Fakat 4 gb'da sorun yasamadigini belirtmis....Belki bu cevap senin kafandaki soru isaretini giderir....

quote:

Drangelman dostum,tartışmasız pıoneer derim sana,ilk zamanlar bende çok kızdım bu dvd ye ama zamanla artılarını anlıyosun.öncelikle şunu söyliyim pıoneer de türkçe karakter için yazılıma gerek yok kodları var klavuzda onları girdikten sonra sorun kalmıyor.fakat eğer istersen bazı değişiklikler yapabiliyosun,mesela altyazı biraz ufaktır (tv ebatına göre tatmin etmiyosa) onu ayarlaya biliyosun yani pıoneerin resmi sitesinden basit bir yükleme ile divx altyazıda büyütme yapabiliyosun 610 modelini bilmiyorum ama bendeki dv600 modelinden çok çok memnunum şimdiye kadar hiçbir sorun yaşatmadı bana divx te özellikle,bence okadar parayı 610 modeline vericeğine 600 modelini al daha,iyi piyasada tahminen 350 ila 380 ytl arasındadır.usb den 4gb üzeri flaşbellek 8 gb kullandım ama ara ara takılmalar oldu fakat 4gb da sorun yaşamadım,oynattığı formatlar,vmv-vma-divx-resim dosyaları ve mp3,usb 2.0 olması gerek zaten bu durumda ve klavuzunda da yazdığına göre,eğer pıoneer dv600 hakkında sormak istediğin başka bişiy varsa anlatırım.görüşmek üzere iyi günler dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maranello -- 4 Şubat 2009; 9:58:30 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.