Şimdi Ara

Pioneer DV-410V 1080p HDMI Upscaling DVD Player with USB (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
12.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, yurtdışında benim yaşadığım yerde,

DV-410 modeli 130 dolar

DV-610 modeli 160 dolar'a satılıyor ! DV-610 modelinin artıları nedir? 30 dolar fark vermeye değer mi?
  • Tamam dostum dediğin gibi yapıcam.bu akşam deneyip yarın bilgi vercem sana.hem benim gibi haberi olmayan arkadaşlarada yaramış olur bu bilgi.teşekkür ederim saoasın ellerine sağlık.
  • Tam emin olmamakla birlikte soyliyim galiba Dv-610 arti olarak SACD(Super Audio Cd) çalıyor.

quote:

Orjinalden alıntı: serkanguzel_

Arkadaşlar, yurtdışında benim yaşadığım yerde,

DV-410 modeli 130 dolar

DV-610 modeli 160 dolar'a satılıyor ! DV-610 modelinin artıları nedir? 30 dolar fark vermeye değer mi?
  • Maranello dostum akşam denedim fakat yüklemeyi kabul etmedi.cd yi koydum ekranda play tuşuna basın yazısı çıktı playa bastım fakat yüklemedi sadece cd yazıyo ve değişmede olmadı acaba yalnış bi işlemmi yaptım.aynı dediğin gibi yaptım daha önce de yükleme yaptığım için aynı şeyleri de yaptım ama olmadıçumudu kesicem artık heralde.
    Orjinalden alıntı: maranello

Evet aynen soledigin gibi ama orijinal versiyonu ayni cd ye yukleme sadece cp1254 dosyasi olsun cdde...Diger dosyayi yukledigin gibi yukle.....
  • Uppss:)) cd'ye yazarken bir takim kurallar vardi onlari solemeyi unutmusum...Aşağıdaki adımları takip edersen olucak sanırım..Umarim Nero vardir sende....

2.1. How to burn and install the firmware:
    BURNING CD:
    1. Launch Nero.
    2. In the "New Compilation" pannel:
    - top left part, choose "CD" in the drop-down list
    - bottom left part, choose "CD-ROM (ISO)" in the icon list
    In tabs, choose following options:
    "Multisession" tab
    - "No Multisession" must be selected
    "ISO" tab
    - File name length: "Max of 11 = 8 +3 chars (ISO level 1)"
    - Format: "Mode 1"
    - Character set: "ISO 9660"
    - "Joliet": this option should be unchecked
    "Label" tab
    - Volume label - ISO 9660: "PIONEER" (without quotes)
    "Burn" tab
    - "Write" must be checked
    - "Finalize CD" MUST BE checked!!
    - Write Speed: "please do not select the maximum speed but rather an other less fast if possible"!
    - Write Method: "Disk-at-once"
    3. Click on button "New".
    4. In the right window, choose the file corresponding to firmware (ex: "Y1B01160.BIN") and drag&drop it in the window most to the left.
    5. Choose the menu "Recorder\Burn Compilation..."
    6. Launch burning using the "Burn" button.
    7. When the burning is launched, please check the box "Verify written data", to be sure of the date written during this session.
    UPGRADING:
    1. Turn on the player, and open the disc tray.
    2. Put the Firmware Update Disc on the tray, and close the tray.
    3. A screen will be displayed inviting you to push the "play" button to start the update.
    4. The player will load the data, and the tray will open again. Remove the Firmware Update Disc from the tray now. Leave the tray open. The update process will complete in few minutes.
    5. Wait until the update process finishes and the DVD logo is shown on the screen.

Attention: DO NOT unplug the power cable or turn off the player during the update process.

Orjinalden alıntı: attila türkoğlu

Maranello dostum akşam denedim fakat yüklemeyi kabul etmedi.cd yi koydum ekranda play tuşuna basın yazısı çıktı playa bastım fakat yüklemedi sadece cd yazıyo ve değişmede olmadı acaba yalnış bi işlemmi yaptım.aynı dediğin gibi yaptım daha önce de yükleme yaptığım için aynı şeyleri de yaptım ama olmadıçumudu kesicem artık heralde.

Evet aynen soledigin gibi ama orijinal versiyonu ayni cd ye yukleme sadece cp1254 dosyasi olsun cdde...Diger dosyayi yukledigin gibi yukle.....

• DV-610da dolby digital dekoder ve sacd dekoder var, analog 5.1 ve optik giriş var. Arada 30 dolar varsa kesinlikle DV-610.
  • Dostum yardımlarını için nekadar teşekkür etsem azdır valla.ama ben bundan vazgeçtim amma tefarruatı varmış ya.bilgisayardan indirmek daha kolaymış cd ye atmak ne detaylıymış.yok yok boşver naapalım bantlı felan izlicez artık

Uppss:)) cd'ye yazarken bir takim kurallar vardi onlari solemeyi unutmusum...Aşağıdaki adımları takip edersen olucak sanırım..Umarim Nero vardir sende....

BURNING CD:
    1. Launch Nero.
    "Multisession" tab
    "ISO" tab
    "Label" tab
    "Burn" tab
    - Write Speed: "please do not select the maximum speed but rather an other less fast if possible"!
    4. In the right window, choose the file corresponding to firmware (ex: "Y1B01160.BIN") and drag&drop it in the window most to the left.
    7. When the burning is launched, please check the box "Verify written data", to be sure of the date written during this session.
    UPGRADING:
    3. A screen will be displayed inviting you to push the "play" button to start the update.
    4. The player will load the data, and the tray will open again. Remove the Firmware Update Disc from the tray now. Leave the tray open. The update process will complete in few minutes.
    5. Wait until the update process finishes and the DVD logo is shown on the screen.

Attention: DO NOT unplug the power cable or turn off the player during the update process.

• Rica ederim...

Dostum yardımlarını için nekadar teşekkür etsem azdır valla.ama ben bundan vazgeçtim amma tefarruatı varmış ya.bilgisayardan indirmek daha kolaymış cd ye atmak ne detaylıymış.yok yok boşver naapalım bantlı felan izlicez artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maranello -- 4 Kasım 2008; 14:17:39 >
  • hayırlı olsun
  • selamlar
    dv400 le dv410 arasında ne fark vardır
    dv400 harici hardiskleri desteklemiyor.(fat32 formatında ve harici besleme olsa dahi.)410 da bu destek var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: 0sedan

bu arada dv-410 la ilgili olarak hdd den film izlenirmi sorusunun yanıtını av forum uk de okudum hdd 250 gb altı ide olmalı fat32 şart bu şekilde ok .. ayrıca daha büyük hdd ler içinde power supply gerekmiş .. bu ayrıcadv410 kart reader üstünden bağlantıda yapılıp film izleniyor zaten flashlarda sıkıntı yok .... bilginize ...
  • beyler artık bende dv 410 sahibiyim düşünen arkadaşlar doğubanktan 240 ytl alabilirler
  • Dolar bu kadar artmasina rağmen bu fiyata alabilmen ilginç garantili Digicom ürünümü aldığın yoksa garantisizmi...

quote:

Orjinalden alıntı: MUSTANG GT500

beyler artık bende dv 410 sahibiyim düşünen arkadaşlar doğubanktan 240 ytl alabilirler
  • garantili dostum digicom etiketide var üstünde
  • arkadaşlar bu cihaz 16 gb flaş belleyi desteklermi acaba 16 gb almayı düşünüyorum
  • Orjinalden alıntı: maranello

Uppss:)) cd'ye yazarken bir takim kurallar vardi onlari solemeyi unutmusum...Aşağıdaki adımları takip edersen olucak sanırım..Umarim Nero vardir sende....

BURNING CD:
    1. Launch Nero.
    "Multisession" tab
    "ISO" tab
    "Label" tab
    "Burn" tab
    UPGRADING:

Maranello dostum akşam denedim fakat yüklemeyi kabul etmedi.cd yi koydum ekranda play tuşuna basın yazısı çıktı playa bastım fakat yüklemedi sadece cd yazıyo ve değişmede olmadı acaba yalnış bi işlemmi yaptım.aynı dediğin gibi yaptım daha önce de yükleme yaptığım için aynı şeyleri de yaptım ama olmadıçumudu kesicem artık heralde.

MARANELLO Dostum sana nekadar teşekkür etsem azdır valla.bende nero 6.3 yoktu saolsun bi arkadaşında yardımıyla senin anlattığın gibi tüm bu işlemleri yaptık ve ortaya mükemmel bi dvd player çıktı,extradan da bişeyle eklendi menüye.SÜPER BASS,BOST BASS,EKOLAYZIR,DİVX ALTYAZI AYARLARIYLA İLGİLİ MENÜ,alt yazıyı aşağıya yukarıya taşıyabiliyosun,ve bikaç faydalı menüler.yazının arka bandını kaldıramadım ama altyazı inanılmaz okunaklı oldu yani daha bi beyazladı açıkçası şimdiye kadar bunu neden yapmadım diye pişman da oldum iyi ki de paylaştınız bunu benimle inan ki pıoneer dv600 dvd playerim tam bir canavar oldu tekrar tekrar teşekkür ediyorum size büyük bi sıkıntıdan kurtardınız beni ya ALLAH razı olsun sizden.umarım benimde bigün bi yardımım dokunur size.hayırlı günler dilerim maranello dostum.

• rica ederim arkadaşım yardımcı olabildiysek ne mutlu bana
  • Ben 4 Gb ligi denedim bi sorun cikarmadi ama 16 gb konusunda bisi diyemem.

quote:

Orjinalden alıntı: MUSTANG GT500

arkadaşlar bu cihaz 16 gb flaş belleyi desteklermi acaba 16 gb almayı düşünüyorum
  • merhaba arkadaşlar.
    pioner dv-610 ile samsung 1080 pk arasında kaldım açıkçası.tabiki kalite olarak pioner tartışılmaz ama bursada oturduğum için burdaki en plus bayisi yaklaşık 500 ytl pioner fiyatı verdi.samsungu ise 190 ytl ye alabiliyorum.ama samsungda divx türkçe karakter desteği için yazılım olayı filan yok tak ve çalıştır.pionerde sizlerin yazdıklarını okuduğum kadarı ile baya bi uğraştıran şey var.
    ama genel olarak artısı fazla olan pioner gibi duruyor aradaki fiyat farkını dikkate almazsak.usb ler ise iki modeldede 1.1 mi yoksa 2.0 mı o hiç bir yerde yazmıyor.
    ne yapsam bi akıl verin bana arkadaşlar hangisini alayım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: drangelman

merhaba arkadaşlar.
    pioner dv-610 ile samsung 1080 pk arasında kaldım açıkçası.tabiki kalite olarak pioner tartışılmaz ama bursada oturduğum için burdaki en plus bayisi yaklaşık 500 ytl pioner fiyatı verdi.samsungu ise 190 ytl ye alabiliyorum.ama samsungda divx türkçe karakter desteği için yazılım olayı filan yok tak ve çalıştır.pionerde sizlerin yazdıklarını okuduğum kadarı ile baya bi uğraştıran şey var.
    ama genel olarak artısı fazla olan pioner gibi duruyor aradaki fiyat farkını dikkate almazsak.usb ler ise iki modeldede 1.1 mi yoksa 2.0 mı o hiç bir yerde yazmıyor.
    ne yapsam bi akıl verin bana arkadaşlar hangisini alayım?

Drangelman dostum,tartışmasız pıoneer derim sana,ilk zamanlar bende çok kızdım bu dvd ye ama zamanla artılarını anlıyosun.öncelikle şunu söyliyim pıoneer de türkçe karakter için yazılıma gerek yok kodları var klavuzda onları girdikten sonra sorun kalmıyor.fakat eğer istersen bazı değişiklikler yapabiliyosun,mesela altyazı biraz ufaktır (tv ebatına göre tatmin etmiyosa) onu ayarlaya biliyosun yani pıoneerin resmi sitesinden basit bir yükleme ile divx altyazıda büyütme yapabiliyosun 610 modelini bilmiyorum ama bendeki dv600 modelinden çok çok memnunum şimdiye kadar hiçbir sorun yaşatmadı bana divx te özellikle,bence okadar parayı 610 modeline vericeğine 600 modelini al daha,iyi piyasada tahminen 350 ila 380 ytl arasındadır.usb den 4gb üzeri flaşbellek 8 gb kullandım ama ara ara takılmalar oldu fakat 4gb da sorun yaşamadım,oynattığı formatlar,vmv-vma-divx-resim dosyaları ve mp3,usb 2.0 olması gerek zaten bu durumda ve klavuzunda da yazdığına göre,eğer pıoneer dv600 hakkında sormak istediğin başka bişiy varsa anlatırım.görüşmek üzere iyi günler dilerim.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.