Şimdi Ara

Pioneer DV-410V 1080p HDMI Upscaling DVD Player with USB (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
91
Cevap
0
Favori
12.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    1.elemean ;dvd, hddvd de tek kelime ile muhteşem resim veriyor(ben pio 5080 xa ile denedim.)bence bu alemde rakipsiz.LG ve philips i de incelemiştim.
    2.USb den mp3 ve jpeg lerde sorunsuz.
    3.Usb den divx veya xvid te 700Mb a kadar olan dosyalarda sorunsuz takılmadan çalışıyor.(4GB usb)
    ancak filmin kapasitesi 1.7Gb ın üstüne geçince zaman zaman takılmalara rastladım.kısa süreli donmalar ve donmaya muteakip kısa süreli hızlanmalar.
    divx le riplenmiş dosyalarda.
    izin verdiği çözünürlüğe kadar gene sorunsuz.
    3.2 ve 4 gb flash belleklerde sorunsuz.fakat bendeki OCZ 8 Gb lıkta zaman zaman takılmalara rastladım.(arkadasta bahsetmiş)
    takılmalar playeri uzun süre kullandığımda dahada sıklaştı.
    belki usb ile iletişim hızı yetersiz de kalabilir USB '.2.0 olsa sorun olmayadabilirdi.

sonuç olarak çok miktarda dvd arşivim olmadığı için, bu arkadası tercih nedenim indirdiğim filmleri USB den izlemek içindi.
    fakat yukarıda da bahsettiğim gibi örneğin 4;7 Gb lık bir filmi izlemede biraz zahmetli filmi 3 e bölsek 3.part için yaklaşık 3 dakika ihtiyaç molası şart
    bu nedenle arkadası ,kısa süreli bir beraberlikten sonra evdeki abisinden(5080XA) ayırarak,Ankara daki ailesinin yanına geri dönmemek üzere yollamaya karar verdim.

sanırım nmt türü bir alete yönelmem daha mantıklı olacak tercihen(popcornhour)
    son olarak bu ürün bence ,yüksek çözünürlükteki dvd hddvd leri izlemek (master)
    slave ise USB den divx.
    dvd temininde sorun u olmayan veya geniş bir arşive sahip olanlar tercih etmelii dye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akeneton34 -- 5 Şubat 2009; 12:00:25 >

• 410 lar fabrika ayarı region free mi?
  • Merhabalar,

Konuya çok sonradan dahil olmakla birlikte bir DV-410V-S kullanıcısı olarak bende görüşlerimi belirtmek istedim.
    1 - Şu anda cihaza bağlı 160 Gb lık harici hard disk var. USB den bağlı. Ancak Fat32 dosya sisteminde 30 Gb lık bölümler halinde. Bölümlerden sadece ilkini okuyabiliyor. Ancak okuma ile ilgili bir sıkıntı yok.
    2 - Uzun süreli kullanımda (ki bu uzun süre iki tane divx filmini kapsıyor), bazen cihazı ancak elektrikten keserek kurtarabildiğim kilitlenmeler yaşanıyor.
    3 - Bir arkadaşın dediği, "büyük boyutlardaki filmlerde ani hızlanmalar" olayını normal (700 mb) boyutlu filmlerde bile yapabiliyor bazen.
    4 - İlk mesajlardan birinde vardı yanılmıyorsam, cihaz fabrika üretimi olarak alt yazılarda türkçe karakterleri desteklemiyor. Bundan dolayı altyazılı film seyretmek işkenceye dönüşüyor.
    5 - Coaxiel bağlantı ile ampli ye bağlandığı zaman 5.1 ses çıkışını sağlıyor. (tabi oynatılan medyada bu özellik var ise)

Saygılar ...

• Pioneer dv-410'da elbetteki TR karakter desteği mevcut, biraz kullanma klavuzu incelemek yeterli...

Ayrıca internette çeşitli firmwareler bulmak mümkün.. Ben dv300'teki takılma, kilitlenme vb. sorunları bu tip bi firmware ile aşmıştım..
  • Cihazin language menusunden other language secin kod olarak 2018 girin Türkçeyi secmiş olursunuz...Türkçe için firmware yüklemeye gerek yok....Ama altyazi puntosu büyütücem derseniz firmware yüklemelisiniz...Bahsedilen kilitlenmeleri yasamadim...Gerci hep optik medya kullaniyorum....Hic external bisey baglamadim.....
  • Language menüsü ile ilgili dediklerinizi ilk fırsatta deneyeceğim. Ancak belirtmek isterim ki, yaşadığım takılma optik medyadan okuma yaparken gerçekleşti. Bir değil, bir kaç kez başıma geldi. Harici bağlantıda yaşadığım sorun ise; çok canlı, hareketli, kalabalık görüntülerde (Okyanustaki balık sürüsü, bol patlamalı bir sahne gibi) yavaşlama sorunuydu. Ama onun da nedeni sanırım kullanılan ortamın veya usb bağlantı yuvasının hızının yeterli gelmemesidir.
  • Evet maalesef bu modelde usb.2.0 kullanmamis Pioneer....
  • quote:

Orjinalden alıntı: maranello

Evet maalesef bu modelde usb.2.0 kullanmamis Pioneer....

: ((
  • quote:

Orjinalden alıntı: EXcom_Zkko

Pioneer dv-410'da elbetteki TR karakter desteği mevcut, biraz kullanma klavuzu incelemek yeterli...

Ayrıca internette çeşitli firmwareler bulmak mümkün.. Ben dv300'teki takılma, kilitlenme vb. sorunları bu tip bi firmware ile aşmıştım..

EXcom_Zkko arkadaşım donma ve kilitlenmeleri firmwareylemi çözdün? ozaman bikaç sene sonra bende pıoeer dv600 dvd m deki bu sorunu belki çözebilirim.bazen yapıyo çünkü klitlenme felan,ama eğer bildiğin bi yer varsa link verirsen yararlanırım bende.ama pıoneer bi harika (bazen çok kızsamda)

• ankarada 610 modelini nerden bulur ve incelerim.
  • ben de dv 400 var.açtığımda tv bunu ototmatik algılıyor ve o kanala geçiyor bilgi ekranında(tv) 480i yazıyor.dvd izliyorum benmim bildiğim dvd ler 570p değilmi çözünürlük olarak.bunun bi ayarı var mı dvd playerde ben bulamadım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.