Şimdi Ara

Pioneer DVD Okuma Hatası ve Korsan DVD ler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun süredir gayet güzel kullandığım ve medya okuma kalitesiyle övündüğüm pioneer dvd rom'uma bir haller oldu. Ne zamanki korsan veya kopya diyelim dvd filmler izlemeye başladım arkadaşlar orjinal dvd leri okumaz oldu. Daha önceden izlemiş olduğum arşivimde yer alan orjinal dvd leri koyuyorum makina okuyor okuyor ve tekrar geri çıkarıyor. Ama piyasadan 5 milyona aldığım dvd filmleri gayet güzel okuyor. Bu arada ufak bir not düşeyim 9,90 yt lik orjinal DVD leri de okuyor. Bu yüzden bu DVD lere de kıl kapmadım dersem yalan olur.

Modeli 105S olması lazım. Hani cd yi içine direk itiyorsunuz ya kapak mapak olmayan modeller.

Sizce bu neden olabilir? Firmware güncellemesi de yaptım ama yine devam ediyor. Ha bir ara yine böyle yaptı. Prenses Mononeke dvd sini koydum zorlandı falan ama en sonunda okudu ve sonrasında diğer dvd leri de okudum. Ama sonrasında bir kaç korsan dvd izleyince aynı şey tekrar oldu ve şimdi Mononeke de olayı çözemiyor.

• Dostum DVD okuyucuların bölge kodları oluyor. seninkindede kilitlenmiş olabilir. Bunu bazı yazılımlar kırabiliyor. Bi araştır.
  • Yaptığım firmware güncellemesi bölge kodunu da kırıyordu. Ondan olduğunu zannetmiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.