Şimdi Ara

PİONEER HPM-100 EFSANESİ 1976-∞ (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
535
Cevap
1
Favori
22.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: elektürükçü

O ilanlara aldanmayın , bu gün kaldırır ilanı 6 ay sonra başka isimle başka fotoğrafla yine koyarlar . Uzun yıllar takip ederim o siteyi . Fırsat kaçmadı meraklanmayın
    Maksat piyasa oluşturmak

Hay ağzı na sağlık bence forumda bile varlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eraycelik80 E kullanıcısına yanıt

Geçen ay Marantz Receiver biri koymuş ,Cihazı çizğinden tanıyorum , her zaman yazdığı şehirden değil . başka bir şehir . dur dedim şunu bir arayayım , açtım ,ben ciddiyim fakat cihazı görmek istiyorum dedim . ama sizin bulunduğunuz şehir bana çok uzak gelmem mümkün değil dedim .
    satıcı ben yanlış yazmışım şehiri aslında x şehirdeyim dedi ( daha önceki ilanı verdiği şehir )
    Yerim senin yalanını dedim içimden ,kapattım

Şöyle oluyor aslında değeri 5 bin lira olan bir cihaz başka bir isimle ,şehir ile 7 bin lira konuyor , bir müddet bekleniyor . Tamamen algı operasyonu . İlan kaldırılıyor satıldı izlenimi veriliyor . 15 gün sonra veya 1 ay sonra çok kelepir vs vs adı altında 6 bin liraya bir E...yi ye satılıyor .

• Ben bu başlığı da samimi bulmuyorum kimse kusura bakmasın ama bu hoparlorler efsane falan değil 10binlira verenede iyi gözle bakmam tabi onun parasıdır birşey diyemem

• stakanar S kullanıcısına yanıt
    Temizi varsa 3500 lira veririm ,isterse yıllarca pammuklara yatırılmış olsun . Fiyatı budur ...
  • HPM100 var ya HePiMizi yüzecek. olay piyasa isi bencede. 10.000-12.000 TL veren cikmaZ. topikde araya girer böyle fake ler. karasizlarin aklini çeler; heecanlandirir bir an önce alayim diye. ilani buldun mu balik gibi atlar pazarlik yapmaya çalışır, saticinin arzu ettigi 5-
    6000 den temiz kitlenir. mis...

• elektürükçü kullanıcısına yanıt
    Abi madem eski hoparlör alıp para harcıyacağın var kendine la scala bak

• stakanar S kullanıcısına yanıt
    Biz 70 ler gençiyiz . HPM ile Boney M dinler zıplardık . ciğerlerimizi kıpraştıran , böbrek üstü bezimizin aşırı salgı yaptıran bir dönemdi . Mutlaka şu anda çok daha iyi hoparlörler var ,bunu asla inkar etmem . fakat biz nostalji diye kalkıp maksimum değeri 1000 doları geçmeyen kolona 12000 -15000 hatta biraz daha uğraşsalar 20000 lira verecek bu oyunbazlara pabuç bırakacak kıt zekada yok .
  • farkettimde ne kadar fiyat muhabbeti yapıldı piyasayı tekrar gözden geçirince gördüm ki temizliğine göre 3500-4000 tl ye de var 10bin-12bin tl yede var her bütçeye uygun hpm-100 var, zaten benim gibi almayı kafaya koyan aylarca araştırıp en uygun fiyata en temizini bulur ve alır orada yazan rakamlar bence birşey ifade etmiyor. burada aklı sıra fiyat yükseltmek için yazanda var bu parayı haketmez deyip fiyat düşürmek isteyende var, ha hpm100 sahibi olarak fiyatın yükselmesi benim işime gelir buna hayır demem ama objektif olmak gerekirse emin olun gerçek alıcılar forumları zerre kadar takip etmiyorlar, çünkü tanıdığım tüm hpm-100 fanatikleri 50 yaşının üzerinde insanlar sanmıyorum ki forumdan hoparlör tavsiyesi isteyeceklerini, zaten hali hazırda tanıdığı bildiği hoparlörü alır adam riske girmez çünkü kafayı takmış, ilk defa hoparlör alacak olan genç biride gidip vintage bir hoparlör almaz çünkü o dönemleri yaşamamıştır, mp3 kültürüyle büyümüştür, gider mağazadan sıfır olarak alır, buradan nereye geleceğim ; piyasa hiçbir zaman forumlarda yazılana göre oluşmaz piyasayı müşteri ve satıcı ilişkisi oluşturur.o yüzden fiyatla ilgili yorum yapmak bana boş muhabbet geliyor.

• Biz burada hoparlör alacak olanları etkilemeye çalışmıyoruz dost kardeşim . forum hergörüşten yoruma açıktır , Dünyaya sizin göznüzde fakir bakanda var , bir gecede onbinler kazananda var . mevcut piyasa fiyatlarını eleştirmemiz çok doğal . çünkü gerçeği yansıtmıyor . 3bin 5 bin aralığında olsa ,inanın bu kadar yorum yazılmaz .
    spükülatif birilerinin oynaması sonucu komik rakamlara gülüyoruz eğleniyoruz ,hepsi bu ..
  • sn.elektrükçü siz hoparlör alacak olanları etkiliyorsunuz demedin zira bu hpm-100 gibi hoparlörler için boşa kürek çekmek olur, zaten hpm-100 ü bilmeyen yoktur eskilerden, zaten her fırsatta iyi bir müzik kulağınızın olmadığını söylüyorsunuz, forumda yazılarını takip ettiğim teknik bilgisi zirvede olan mütevazi insanlardansınız.

• dost..:) kullanıcısına yanıt
    Rica ederim ,ben çok bilgili değilim . bildiklerimi yazıp yanlışlarımıda öğreniyorum arkadaşlarımdan üstadlarımdan
    HPM 100 kötülemiyorum hatta makul fiyatlı ve en önemlisi temiz kurcalanmamışı olsa almayı düşünebilirim diyorum . çünkü ben vintage aşığıyım . o dönemleri yaşadım evimde yoktu ama var olan dostlarım arkadaşlarım vardı . dönemin en iyi kolonlarından biridir diyorum .
    dediğiniz gibi bu günün müzik severlerine uygun değildir . biraz abartlıdır . tok basları vardır bence biraz fazlasıyla canlı tizlere sahiptir . günümüz flat dinlemekten hoşlanan bir müzik sever var . onlara hiç hitap etmez . uzun zamandır sesini dinlemedim . Flat dinlenen müzik sevmediğim için iyi bir kulağa sahip olmadığımı söylerim . bana hitap etmediği için bana göre cansız gelen seslerden ne zevk alındığını çözemedim .
    iyi ses bizim duymak istediğimiz tonları bize sunabilendir . kimi flat sever kimi alt frekans sever kimi üst frekansların baskın olmasından hoşlanır . bu sebepten yeni nesilin anlayışından uzak olduğum için onlara göre iyi kulağım yoktur

• quote:

Orijinalden alıntı: stakanar

Ben bu başlığı da samimi bulmuyorum kimse kusura bakmasın ama bu hoparlorler efsane falan değil 10binlira verenede iyi gözle bakmam tabi onun parasıdır birşey diyemem

Cansınız can

• quote:

Orijinalden alıntı: the_cantan

HPM100 var ya HePiMizi yüzecek. olay piyasa isi bencede. 10.000-12.000 TL veren cikmaZ. topikde araya girer böyle fake ler. karasizlarin aklini çeler; heecanlandirir bir an önce alayim diye. ilani buldun mu balik gibi atlar pazarlik yapmaya çalışır, saticinin arzu ettigi 5-
    6000 den temiz kitlenir. mis...

Super yorumlar ikinizide tebrik ediyorum

• Sn. dost sizin niyenitiniz nedir?
    forumlar sayesinde belli marka-ürünlerde acayip piyasa oluşuyor. bunun pekala farkindasiniz. Ek olarak acayip yönlendirmeler oluyor. ben şahsen sizin niyetinizi anlayamadım. evet eski bir kabine bu kadar para verilmemelidir. boş iş çünkü. gercek klasik olsa amenna jbl vintage dururken gidin JBL alın. veya jbl hpm100 hpm nin babasini yani. gecenlerde bir arkadas aldi JBL S3100. muthis bir kabin.

duygularim karşılıklı.

• Bana kalırsa Satici arkadaslar da forum da ve algı operasyon U var

Bu sayfayı okuyan tüm forumdas lar 2000 lira 3000 lira belki edecek cihazlar a gaza gelip 5000 10000 böyle sacma Mevlalar ödemeyin zira bu forum da güvenli degil

• quote:

Orijinalden alıntı: eraycelik80

Bana kalırsa Satici arkadaslar da forum da ve algı operasyon U var

Bu sayfayı okuyan tüm forumdas lar 2000 lira 3000 lira belki edecek cihazlar a gaza gelip 5000 10000 böyle sacma Mevlalar ödemeyin zira bu forum da güvenli degil

• Satılık efsane Heco Victa 701 fiyat: 15.000 (Focal Utopia serisi ile takas olur)
    Siz iyi verdiniz bence bir kuruş etmez hadi bakalım

• quote:

Orijinalden alıntı: hilhan

Satılık efsane Heco Victa 701 fiyat: 15.000 (Focal Utopia serisi ile takas olur)

Ben. Altoyu efsane Pioneer hgtndldjasdfb-100 dışında takas a girmem

Hpm 100 bile kac para bak

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.