Şimdi Ara

Pioneer Lx 90 Susano vs Denon Avc-A1xva(Denon) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
321
Cevap
1
Favori
16.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @Dr. Feelgood, oto kalibrasyondan sonra speaker db'lerini arttırdık demiştiniz ondan sordum oto kalibrasyona etkisi olmaz mı ozaman diye.
  • Burda yapılan en büyük yanlış Dr.feelgood un sistemi stereo amaclı kurulmus bütce olarak cok yukarda bır sistem kablosundan,kaynagına kolonuna o kadar cok maliyet isteyen ürünler kesınlıkle definitive ile stereoda karsılaştırılmamı.

Benim düşüncem definitive sinemada fiyat ve performans olarak kesinlikle ve kesinlikle rakipsiz aynı zamanda stereodada orta seviye buna emin olabilirsiniz.

@Asefık abi hata edersin egenın dinleti yaptığı benım definitivelerin cıkıs fiyatı 6000 tl civarı adamın evde dinledigi kolon ve amfının toplamı 40 bın tl civarı yanı demek istedigim sen bp 10 u 1000 tl ye satıcan 1000 tl ye hayatta bp-10 dan ıyı calan bır kolon bulamazsın yanı durum şu ki definitive fiyat performans olarak rakipsiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuribaras -- 18 Aralık 2010; 20:43:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuribaras

Burda yapılan en büyük yanlış Dr.feelgood un sistemi stereo amaclı kurulmus bütce olarak cok yukarda bır sistem kablosundan,kaynagına kolonuna o kadar cok maliyet isteyen ürünler kesınlıkle definitive ile stereoda karsılaştırılmamı.

Benim düşüncem definitive sinemada fiyat ve performans olarak kesinlikle ve kesinlikle rakipsiz aynı zamanda stereodada orta seviye buna emin olabilirsiniz.

@Asefık abi hata edersin egenın dinleti yaptığı benım definitivelerin cıkıs fiyatı 6000 tl civarı adamın evde dinledigi kolon ve amfının toplamı 40 bın tl civarı yanı demek istedigim sen bp 10 u 1000 tl ye satıcan 1000 tl ye hayatta bp-10 dan ıyı calan bır kolon bulamazsın yanı durum şu ki definitive fiyat performans olarak rakipsiz

Nuricim ben iki sistemi karşılaştırmadım,afalladım kelimesine vurgu yaptım...fark o kadar uçuk anlamında bir kelime...

ikincisi sende bende stereocu değiliz ve sinemada definetiveleri çok seviyoruz eline zor su dökerler ok tamamda,

misafir veya arkadaş geliyor 2 müzik çalayım diyorsun mal mal bakıyorlar bana bumudur yani diye...

BP10 ların 1 takımını satıp yerine hem stereoda iyi hemde sinemada iş görecek Dali yada MA serilerinden bir şey düşünüyorum.

Onun harici diğer Bp10 takımı çürüyene kadar vermem kimseye

• Anladım abi zaten bir kolonun hem sinemada hem stereoda iyi olması güc bizim bütcelerimiz dahilinde o yüzden ikisinden birini sinema yada stereoyu tercihe göre bir adım geride tutmak lazım bende sinemada definitiveden ne iyi olabilir diye bakıyorum sağdan soldan miller kreisel diye duyuyorum bakalım miller kreisel in sinema ve stereosu nasıl definitiveye göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuribaras -- 18 Aralık 2010; 21:46:19 >
  • Asefik sakın dinlemeden alma sonra hüsranlık diz boyu olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: eresgü

Asefik sakın dinlemeden alma sonra hüsranlık diz boyu olur

hangi hoparlör için dediniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuribaras

Anladım abi zaten bir kolonun hem sinemada hem stereoda iyi olması güc bizim bütcelerimiz dahilinde o yüzden ikisinden birini sinema yada stereoyu tercihe göre bir adım geride tutmak lazım bende sinemada definitiveden ne iyi olabilir diye bakıyorum sağdan soldan miller kreisel diye duyuyorum bakalım miller kreisel in sinema ve stereosu nasıl definitiveye göre

BP10 ları bozmadan frontların arasını açıp yine önlere amfiye B terminaline bağlı stereo bookshelf hop. alabilirim.buda bir alternatif...
  • definitiveler kendinden amfili değil mi,güçlü amfi niye istesin,ben mi yanlış biliyorum?
  • Ne olursa bence...
  • quote:

Orijinalden alıntı: feelulive

definitiveler kendinden amfili değil mi,güçlü amfi niye istesin,ben mi yanlış biliyorum?

Hepsi değil
    BP6 -BP8 -BP10 ve BP30 , surroundlar vs pasif..
  • quote:

Orijinalden alıntı: rgokdemir

quote:

Orijinalden alıntı: feelulive

definitiveler kendinden amfili değil mi,güçlü amfi niye istesin,ben mi yanlış biliyorum?

Hepsi değil
    BP6 -BP8 -BP10 ve BP30 , surroundlar vs pasif..

daha açarsak BP30 lar hem pasif hemde 500watt hemde 8 ohm balina misali..
    BP10 larda 300 watt pasif ve 8 ohm
    surrounda bpvx 400 watt pasif ve yine 8 ohm
    surround bpx 35 0watt pasif ve 8 ohm

bu durumda güç sorunu yaşamak normal dimi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asefik

quote:

Asefik sakın dinlemeden alma sonra hüsranlık diz boyu olur

hangi hoparlör için dediniz?

marka farketmez dinlemeden almak olmaz bp 10 lara fiyat performans da rakip olabilicek tek hoparlör bp 8 daha rahat sürülüyor daha iyi ses veriyor bence
  • beslermi beslemezmi uğraşmayın alın bir ikitane takviye power anfi ucurun sistemi

Pioneer Lx 90 Susano vs Denon Avc-A1xva(Denon)
  • yada benim sw gibi çok hızlı çalışan bir sw al bence
  • quote:

yada benim sw gibi çok hızlı çalışan bir sw al bence

Reklamları izlediniz......
  • quote:

quote:

refik farkındaysan tamamıza yakınımız orta ve üst sınıf cihazlar kullanıyoruz ama sistemlerine power eklemeyi düşünen yok nerdeyse adaş ım haric onuda dört gözle bekliyorum anfisinin gelmesini .belkide güclü hoparlör kulanmamalarından kaynaklanıp gereksinim duymamalarıda olabilir ve de maliyet

• Abi yok ya
    Beni katma
    Benimkiler mütevazi şeyler
    Benim kolonlara power alsam
    Power ağlar kederden
  • Susano ve Denon karşılaştırması konusunda yapılan yorumlardan sonra bir konuda Nuri'nin sisteminde dikkat edilmesi gereken ve ince ayarlanmadığında performansı etkileyebilecek bir düşüncemi paylaşmak istedim.
    Subwooferları unuttuğumuz zaman bile sistemin geri kalanı Center hariç tamamıyla BIPOLAR yapıda. Yani amfiler dinleyiciye direkt olarak ses ulaştıracak sürücülerle birlikte arka sürücüleri de besliyor. Bu da biraz abartarak çizmiş olsam bile faz farklarıyla neredeyse tüm kanallardan yansıyan arka seslerinde dinleyiciye ulaşmasına neden oluyor. Bu da sistemin 7.1 değil neredeyse 13.1 gibi çalışması gibi birşey. Yüksek Volume'lere çıkıldığında seslerin karışması konusunda özellikle tiz seslerde çiftlik hissi oluşması çok doğal. Teknika'nın sisteminde izole edilmiş bir dinleme odası sanırım bu sorunu bir nebze bertaraf etmiş olabilir ama gerçekten bu gibi sistemlerde performansı ciddi olarak etkiler diye düşünüyorum.

Pioneer Lx 90 Susano vs Denon Avc-A1xva(Denon)

• rgokdemir sen işi bitirmişin her şey tamam bp 8 in yerine 10 olsaygı gerek olurdu ama olsada fena olmaz yani
  • quote:

quote:

abi nuri nin kılasik bi lafı var ya hani fiyat performans bende idda ediyorum sw da 2500 tl alınabilicek en iyi sw bence MX 350
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.