Şimdi Ara

pioneer mj502 vs audio-technica ath-sj11 ve max 60 tl öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kulaklık konusunda biraz bilgisiz oldugumdan benim tavsiyelere ihtiyacım var.
    Ben ofiste kullanmak için ve ara ara telefonda müzik dinlemek için 60 tl'ye kadar kulak üstü kulaklık arıyorum.

İlgilendiğim ürünler
    audio-technica ath-sj11 40 tl'ye ilan var. n11 satıcı orjinal sıfır ürün oldugunu söylüyor.
    pioneer mj502 yada mj503 bimeks ve gold'da 49tl arada ne fark var bulamadım bu arada.

bu arada Sony MDR-ZX100 denedim sesi çok kısıktı. telefonda hic denemedim bile. ona taksam hele hic ses vermezdi. önceliğim yüksek ses değil ses kalitesi ama sony o kadar kısık sese sahip ki. bu sebeple ses kalitesine hic dikkat bile etmedim
    philips shl 3000 sony'ye göre yüksek sese sahip. philips shl 3060 bunun ses yüksekliği 3000 kadar olmasa da sony'den yüksek. kalite olarak 3000 ile çok fark yok gibiydi.
    sennheiser rd407 denedim bassı diğer kulaklıklardan çok üstündü. ancak tiz ses hic yok gibiydi ve dışarı çok ses veriyor. ofiste kullanım biraz zor gibi ama kalite olarak diğerlerinden üstün oldugu belli.

biraz bası dolgun olmasını istiyorum bu nedenle rd407 çok hoşuma gitmişti sadece tiz zayıflıgı beni caydırdı. sanırım 40 mm tercih etmek gerekiyor güzel bir bas için. kucuk sürücülerde baslar darbuka gibi geliyor sanki.

• konu silinebilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.