Slm arkadaşlar aracımı yeni aldım.Araç üstünde pionner marka teyp var.Bende sabah okula giderken dinlerim diye mp3 cdsi yaptım.(Neroda veri cdsi yarak dedim müzik cdsi yarat dediğimde track olarak yapıyordu 80 dk sınırlı) yaptım cdyi indir arabaya taktım error verıyor teybin ustunde wvm/mp3 yazıyor ben burdan mp3 çalıştırdgını anlıyorum ama mp3e geçiremedim köşede ufak trc yazıyo galıba track olarak calıstırmaya calısıyor. Anlayan arkadaş varsa yardım etebilirse sevinirim.
yanlısım yoksa nero ıle yazdırma baska bı program onerım burnawarefree diye track cd ye fazla yuklenme 700 mb lık cdnın ıcıne 600 650 mb lık muzık at mp3 basarsan sonuna kadar bas track olarak deıl aux ta calar dıye bılıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Nihatbey
yanlısım yoksa nero ıle yazdırma baska bı program onerım burnawarefree diye track cd ye fazla yuklenme 700 mb lık cdnın ıcıne 600 650 mb lık muzık at mp3 basarsan sonuna kadar bas track olarak deıl aux ta calar dıye bılıyorum
aynn hocamda track yazdırınca fazla muzik almıyo mp3 olarak attım teyp mp3 çalıştırmıyo ben sorun nerde onu tam çözemedim
teyp yazılımında sorun var aldgıın yere gerı vermelısın pek anlayamadıgım ıcın dusundum ama ne desem cıkıs yok
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme