Şimdi Ara

Pioneer mp3 e geçirme yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm arkadaşlar aracımı yeni aldım.Araç üstünde pionner marka teyp var.Bende sabah okula giderken dinlerim diye mp3 cdsi yaptım.(Neroda veri cdsi yarak dedim müzik cdsi yarat dediğimde track olarak yapıyordu 80 dk sınırlı) yaptım cdyi indir arabaya taktım error verıyor teybin ustunde wvm/mp3 yazıyor ben burdan mp3 çalıştırdgını anlıyorum ama mp3e geçiremedim köşede ufak trc yazıyo galıba track olarak calıstırmaya calısıyor.
    Anlayan arkadaş varsa yardım etebilirse sevinirim.

• yanlısım yoksa nero ıle yazdırma baska bı program onerım
    burnawarefree diye track cd ye fazla yuklenme 700 mb lık cdnın ıcıne 600 650 mb lık muzık at mp3 basarsan sonuna kadar bas track olarak deıl aux ta calar dıye bılıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nihatbey

yanlısım yoksa nero ıle yazdırma baska bı program onerım
    burnawarefree diye track cd ye fazla yuklenme 700 mb lık cdnın ıcıne 600 650 mb lık muzık at mp3 basarsan sonuna kadar bas track olarak deıl aux ta calar dıye bılıyorum

aynn hocamda track yazdırınca fazla muzik almıyo mp3 olarak attım teyp mp3 çalıştırmıyo ben sorun nerde onu tam çözemedim
  • teyp yazılımında sorun var aldgıın yere gerı vermelısın pek anlayamadıgım ıcın dusundum ama ne desem cıkıs yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.