Şimdi Ara

PIONEER SBX N700, 270W SOUNDBAR EV SİNEMA SİSTEMİ 898 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
4.552
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Ses kalitesi nasıldır acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: teacher30

Ses kalitesi nasıldır acaba

ses kalitesi vasat mağazada denedim. 300 tl deseler bile alınmaz. şöyle örnek vereyim samsung h450 bile bu cihazı silip süpürüyor.
  • teknoloji16 kullanıcısına yanıt
    kardeş pioneer htp 073 seti ile ilgili bilgin var mı 2 sene önce 700 küsüre almıştım sadece deneme amaçlı baktım kutuda hala kurmaya fırsatım olmadı
  • benim 10 yıldır depoda duran 30 yıllık pioneer z93 ün sesi bundan iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: zimilanga

kardeş pioneer htp 073 seti ile ilgili bilgin var mı 2 sene önce 700 küsüre almıştım sadece deneme amaçlı baktım kutuda hala kurmaya fırsatım olmadı

Aldigin set pioneerin en alt serilerinden. Bence 0 degerini koruyosa sat muadil firmalarin bence ozellikle lg nin aramid fiber olan sinema sistemlerinden al. Sadece bi tavsiye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teknoloji16 kullanıcısına yanıt
    SAĞOL KARDEŞİM AÇIKÇASI ÖYLE AHIM ŞAHIM BİR SET ARAMIYORUM. ŞÖYLE LED TV YE BAĞLANMADA PS3 E BAĞLANMADA FİLAN SORUN ÇIKARMIYORSA YETER BANA PİONEERİN BAYA TUTULAN Bİ BLURAY PLAYERİ DE VARDI ONUDA ALMIŞTIM ALT ÜST GÜZEL GÖZÜKÜYORLAR :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • PIONEER SBX N700, 270W SOUNDBAR EV SİNEMA SİSTEMİ walla yeni aldım ilk optik bağladım sony televizyona ses harika hemen gidip hdmi kabloda aldım bağladım şimdi televizyonun kumandasıyla kullanıyorum ses harika 40 tan fazla açamıyoruz bass harika ses dağıtma denen şey sıfır çok memnunum ayrıca miracast felan oturduğun yerden seni zorlamadan kapıyor televizyona gönderiyor tam bir sinema keyfi inanın hele varya film içinde kısa müzikler çalarken ses harika
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.