Bildirim
pioneer teyp evde kullanma
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Kablolar farklı farklı olmalı,, aynı renk kablo olsa bile, birisi siyah veya beyaz çizgili olmalı,,, demekki önceden soketteki sorundan dolayı, exra kablo lehimlemişler,, mutlaka resim gerekir.. -
Teybi bugun denedim tablet adaptörüyle ancak cok dusuk bi isik geldi sonraki denememde hic gelmedi teyp yanmis olabilirmi?? Yarin laptop sarj aletiyle deniyecem sanirim bu yuksek amper olmasi lazim laptop sarji yeterlimidir acaba??
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
19v aman haa, en fazla 14v Dc olması gerekir, en basit yoldan, pc power suply ile çalışır, sarı+12v, siyah eksi şase.. yeşil+siyah psu power on ...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bugun laptop adaptörüyle denedim ancak ,bi sikinti yasamadim sonradan zarari olabilirmi acaba
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Çalışıyorsa, sorun değil, ne deyim,,, iyi dinlemeler..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sizde sağolun, ancak laptop adaptörü ortalama 3A dır..
Teypten tam verim alabilmek için 12v 10A,, ortalama seste dinliyorsaniz en az 5A güç gerekir,,, çünkü sesi açınca güç çeker.. Teyp 2a ile de çalışır fakat ses çıkışı için extrA güç kullanır, bunu karşılayamaz ise ışıklar söner veya seste kesme yapar, pısar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X