Şimdi Ara

PIONEER TS-W307D2 Besleme Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle herkese selam , önümüzdeki günlerde 2 adet PIONEER TS-W307D2 modeli woofer almayı düşünüyorum , bunları 250-350 ytl arası bi amfiyle beslemeyi düşünüyorum ama hangi marka ve modeli seçmem gerektiği konusunda çıkmaza girdim.1.5 faradlık bir kapasitörde kullanabilirim.tabi gerek varsa.Comp olarakda JBL GTO-6507C 16,5CM 2 YOLLU COMPONENT HOPARLÖR almayı düşünüyorum.sizce iyi bi seçim olmuş olurmu.şimdiden herkese teşekkürler....

COmponentler ;

Subwoofer'lar

Kapasitör

• Şimdi 2 adet o wooferdan alirsan Edison 1000a rahatça beslersin ikisini ancak componetler için ayri bir anfi alakta fayda var..
  • ilgin için teşekkür ederim.bu edison markasını daha önce duymadım.acaba pişman edermi beni.ayrıca kapasitör konusunda ne diyorsunuz.gerek varmı ? birde bu wooferları 1ohm bağlayabiliyoruz sanırım.yanılıyomuyum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murti_154 -- 4 Ekim 2008; 20:52:46 >
  • sound magus C90 öneririm fıyatı 240 civarıdır. bası çok iyi çalıştırır ancak compların bağlı oldugu kanalların gainini kısman gerek aksi halde compların yanar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi audiocu -- 4 Ekim 2008; 21:11:16 >
  • ilgin için teşekkür ederim.nerden bulabiliriz bu sound magus C90'dan ?
  • istanbul yenibosnada eskidji bit pazarında mevcut.
  • Edison 1000a ve 2tane Pioneer 307d2 kullanıyorum tam anlamda beslemese bile bu wooferlar için iyi bence
  • ilgin için teşekkürler.yavaş yavaş akılmda bişiler şekkileniyo.sistemi tamamladıktan sonra resmilerini mutlaka paylaşıcam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.