Bildirim
Pioneer TS-W310S4 Bass
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
veremez. diğer konudada yazdım arkadaşım veremez.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
tamam arkadaşım sagol da sakin ol
bu konuyu farkındaysan; 1.si motorlu araçlar dunyası formunda açtım diğerini farklı bi yerde açmışım yanlışlıkla (oto sistemleri formu değildi),
2.si ise yanlış olmasın bass'ın modelini değiştim önceki açtığım yerde D yazmıştım meğersem S 'imiş.
ve tekrardan teşekkür ediyorum bilgi için
-
tsw 310s4 modelini 2ohm sürebilmek için yanına paralel bağlayacağınız 4 ohm 1 adet daha subwoofer koymanız gerekli. tek bobinli 4ohm subwoofer ancak bu şekilde 2 ohm sürülebilir. onun haricinde sadece 4ohm sürebilirsiniz. 600.1 4 ohmda 200rms verir. subwoofer çalmasına çalar ama yeterli gelmez. tekrar bişey değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecrasniann -- 10 Kasım 2023; 0:42:12 >
peki son olarak şunu soracağım
For-X XAE-1200.1 anfisi RMS değeri olarak 4ohm da istediğim verimi veriyor fakat kendisi max 1200w benım subw ise 1400w sorun olurmu ?
-
max değerlere takılmayın. önemli olan 4ohm rms değeridir. forx 1200.1 iş görür.
Tamamdir alındı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X