Şimdi Ara

pioner sa 740 amfi için en uygun hoparlör yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • pioneer sa-740 amfi aldım.1983 modeldir.Bu anfiye hoparlör almak istiyorum. Pioneer S-HM50 den 4 tane alıp ara sıra eski kaset ve pikaptan müzik dinlemek istiyorum.
    Sa 740 ile S-HM50 ile uyumlu çalışır mı.Çok bir beklentim yok.Ev ortamında güzel ses versin yeter.

pioner sa -740 ın özellikleri

Power output: 40 watts per channel into 8Ω (stereo)

Frequency response: 20Hz to 20kHz

Speaker load impedance: 6Ω to 16Ω

Dimensions: 420 x 290 x 100mm

Weight: 5.6kg

Year: 1983

pioner sa 740 amfi için en uygun hoparlör yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derbeder25 -- 27 Kasım 2013; 23:49:09 >

• derbeder25 D kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam öncelikle hayırlı olsun güle güle kullanın bendede 80 model jvc anfi eko ve pikap var onları kullanıyorum kolon olarak alman quadral bookself kullanılayorum ses kalite ve netliği bana yetiyor şimdi pio shm alıp pek randıman alacağınızı sanmıyorum 1 ohm olarak sıkıntı çıkar 2 ses olarak istediğiniz etkiyi o kolonlardan alamazsınız birde 4 tane bağlayıp ne yapacaksınız kalabalık olur onun için gene eski kolon yada bookself bakın 1 çift alıp keyfinize bakın 4 adet alacağınız paraya alacağınız hoparlör 6 ohm dan aşağı olmasın
  • ikinci el almayayım dedim.ben ohm den anlamıyorum fakat S-HM50 4 ohm görünüyor.
    yani bu hoparlörle güzel ses alamam.dediğiniz hoparlörlerden nereden alabilirim tavsiyeniz varmı
    merhaba hocam piolar 4 ohm olduğu için anfiyi yorar onun için belli bir bütçe belirtin ona göre 2.el yada sıfır kule mi raf tipi mi bakalım bir şeyler

merhaba hocam ilanlara baktım 1 ve 2 iyi görünüyor en son verdiğiniz saba olmaz 4 ohm çünkü gene bakın araştırın hangisi kafanıza yatarsa onu alın dinleyip alırsanız daha iyi olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    amfi için uygun hoparlör
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.