Şimdi Ara

Piranha 3.2 megapiksel webcam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu webcami almak istiyorum.fiyatı 28 ytl.acaba güzel webcam midir?kullanana arkadaşlar bilgi verebilir mi?

• microsoftun cıkmıs yeni bişiy yuvarlak ona iyi diyorlar
  • pahalı o microsoft
  • piranha nın 3.2 ye yukseltılmesı ıcın yazılım gereklı sanırım ama goruntulerıne bakılırsa ıyı gıbı duruyo
  • Piranha nın 3.2 Liğini Alcağına A4 ün Kini Al Sana Tek Söyliyceğim Bu O Megapixel ler Cam lerde Çok Değişik Oluyor Daha Dün Bayramın 1.Günü Orite Marka 3.0 Megapixel Cam Aldım A4 ünkisiyle Karşılastırdım A4 ünkisi 1.3 Diye Geçiyor Sanırım A4 Ünkisi Çok Daha Üstün
  • 1 haftadır piranha 3,2 mp kullanıyorum.ekonomikticaret.com dan verdim siparişi.hatta ben 2,0 mp siparişi vermiştim 3,2 geldi:) neyse,alet gayet net görüntü alıyor.bu megapixel muhabbeti abartı yalnız.. 1,3 olanda aynı bu da.. hoşuma giden en güzel yanı üzerindeki mikrofonun çok iyi ses alması. msn de kiminle konuşsam sesimin netliğinden bahsediyor.. ayrıca bir mikrofon kullanma gereği kalmıyor yani.geniş içerikli bir kurulum cd si ile geliyor ama kurana kadarda epey cebelleştim doğrusu.. harekete duyarlı objektifinin olasıda güzel bir ayrıntı,belli bir alan dahilinde yüzünü takip edebiliyor.. kısacası bu fiyat aralığındaki en iyi webcam diyebilirim..
  • ben 1 haftadır kullanıyorum görüntü kalitesi ve fotoğraf çekimini beğenmedim sanırım yorumlara inanarak gözümde fazla büyütmüşüm aleti. a4 tech tavsiye ederim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar bende mikrosoft, bigtop ve olivetti var en eskisi olivetti yani yaklaşık bir yıllık 1.3 megapiksel diye geçiyor ama en son çıkan webcam dan daha iyi hiçbir webcam onun görüntüsüne yetişemiyor tavsiyem bulabilirseniz olivetti 1300
  • a4teck pk635 tavsiye ederim fiyatıda uygun
  • fiyatına göre bence çok iyi cam

2.0 megapikselli olanı kullanıyorum gayet ne görüntü veriyor
  • Bende 3,2 piranha kullancısıyım ancak PiranhaPower Deluxe programından görüntü alamıyorum tv kartım var onu alıyor nasıl bu problemi düzeltebilirim. sadece problem PiranhaPowerdan resim çekememem tv kartından görüntü almamda sorun yok
  • İlgili programda görüntü ayarlarında source device yada aygıt ayarlarında yada settindeg den her ne ise ordan tv kartı yerine piranha webcam yada vmicro webcam bir seçenek varsa onu seçiniz olay bu kadar sorun source ttemel aygıtın tv kartı olmasından kaynaklanıyor aynı sorunu movie maker dada yaşarsın

quote:

Orjinalden alıntı: SiYaH

Bende 3,2 piranha kullancısıyım ancak PiranhaPower Deluxe programından görüntü alamıyorum tv kartım var onu alıyor nasıl bu problemi düzeltebilirim. sadece problem PiranhaPowerdan resim çekememem tv kartından görüntü almamda sorun yok
  • benim sana tevsiyem sorems webcam olur çok başarılı bir webcam gerçek 1.3 mp lik bir ürün dahili mikrefonu çok kilteli ses karşıya çko net gidiyor ve akıllı yüz takipte cabası benim testimden geçti bende 2 tane sorems webcam 1 tanesi evde 1 tanesi işte çk güzel
    http://www.hepsiburada.com/department.aspx?Categoryid=95867 burdan ulaşabilirsin .
  • evet bu 2. haftam ve bu kamera hakkında (piranha 3.2 mp) diğer yorumlarımı yazıyorum:

ARTILAR
    - ben her ne kadar görüntü kalitesini beğenmesemde cmos'lu pahalı kameralardan pek bir farkı yokmuş msn'de. fakat illa ayna gibi göstersin derseniz oldukça pahalı olan ccd'li modellerden alacaksınız (yaklaşık 200 YTL).
    - mikrofonu temiz ve iyi çalışıyor.

EKSİLER
    - yazılımında bir dandiklik var amcap'ta mirror flat kapalı olmasına rağmen msn'de görüntü yatay açıdan ters gözüküyor. amcap'tan mirror flat'ı açtığınızda bu sefer aynı sorunu amcap'ta yapıyor, msn'de düzeliyor.
    - objektifi döndürmemenize rağmen kamerayı elinize alıp lambalarına hafifçe bile dokunsanız focus ayarı bozuluyor !! bu da kameranın ne kadar dandik bir işçiliğe sahip olduğunu kanıtlıyor...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.