Şimdi Ara

PIRANHA AQUA X TYPE USB VE KART OKUYUCULU DVD/DIVX OYNATICI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
652
Cevap
2
Favori
84.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben kafaya koydum iki tane alacağım bundan. mal yaygınlaştıkça yorumlarda artıyor. buradaki arkadaşlar cevap vermesede kızağı kafaya takmayın diye bir yorum okudum.
    birini çok kişinin kalacağı bir ortama aldığım için, kızağın kırılma ihtimali daha büyük olabileceğinden dolayı sormuştum.

bu altyazı meselesi ve Wordwrap özelliği firmware ile halledilebilir zannediyorum. bence alınası bir makine.
  • Arkadaşlar,

İlk izlenimlerimi söylüyorum:

1. WAF,WIDEM... vs. release gruplarının yapmış olduğu bütün DivX filmleri oynatıyor.
    2. 2.0 Gb'ın üzerindeki dosya büyüklüğüne sahip UnSeeN ve GRT gibi release gruplarının Divx filmlerini de oynatıyor.
    3. Ayrıca qpel ve gmc codecli filmleri de mükemmel bir şekilde oynatıyor.
    4. Altyazıları filmin ismiyle aynı olmaması durumunda bile önce film dosyasını seçtikten sonra subtitle tuşuyla seçmene olanak veriyor.(Fakat video görüntüsüyle aynı klasörde olacak)
    5. Görüntü kalitesi vestele göre oldukça kaliteli sanki philips gibi bir izlenim verdi bana.
    6. DVD performansı harika. Kopya ve orjinal olmak üzere birçok dvd denedim hatta toshiba dvd recorder'da kaydedilmiş dvd formatındaki görüntüleri bile sorunsuz oynattı.
    7. Aynı video dosyasındaki farklı ses kayıtlarını audio tuşu ile sorunsuz değiştirebildim. (Dual riplerde sorun yok yani)
    8. Altyazıya border (yani kenarlık) ekleyebiliyorsunuz hatta renk seçenekleri bile var.
    Gelelim eksi özelliklere (Bunlardan ilki firmware ile kesin düzelir bence):

1. Altyazı fontu biraz küçük.
    2. Hdrip dosyalarını çözünürlük 800*600'den büyük olunca oynatmıyor. (Yani bu bir sınır değer, kitapçığında ve kutusunda da öyle yazıyor.)
    3. Ürünün malzeme kalitesi biraz düşük gibi geldi ama bence fiyatına göre mükemmel. (Halihazırda Vestel 4500 kullanıyorum, bence ona bile 5 basar.)

Diğer özellikleri olan usb ve multimedya kart okuyucularını ise yarın test edip burada belirteceğim.

Şimdi gelelim şu soruya: Bu ürün alınır mı?

Benim yanıtım çok net : Kesinlikle!...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stabilo -- 25 Mayıs 2007; 0:31:13 >

• Arkadaşlar cahilliğime verin ben bu ürünü alırsam yanına aşağıdaki ses sistemini alıp bağlamak istiyorum ama bu mümkünmü merak ediyorum. Amacım divx ve dvd lerden ac3 (dolby digital) 5+1 ses almak. Bütçem şu aralar bu iş için inanılmaz kıstlı olduğu için minimum maliyet benim için çok önemli.

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=760&productid=bd49333
  • quote:

Orjinalden alıntı: xantia

Arkadaşlar cahilliğime verin ben bu ürünü alırsam yanına aşağıdaki ses sistemini alıp bağlamak istiyorum ama bu mümkünmü merak ediyorum. Amacım divx ve dvd lerden ac3 (dolby digital) 5+1 ses almak. Bütçem şu aralar bu iş için inanılmaz kıstlı olduğu için minimum maliyet benim için çok önemli.

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=760&productid=bd49333

Mümkün hocam çok güzel olur hemde fakat bence iyi kalite ses almak istiyorsan bence vestelin şu siyah olan ve yeni lcd tv alanlara 199 ytl'ye verdikleri 5+1 sistemi al derim...

Naçizane fikrimdir.

Saygılarımla...

• inceleme yapan arkadaslara teşekkürler. peki bu ürün hepsiburada.com gibi internet mağazalarının dışında bildiğimiz, sanal olmayan vatan veya bimeks gibi yerlerde satılıyor mu acaba? bu arada alan arkadaslar 500 gb, 750 gb gibi usb hdd lerden divx oynatmayı denedi mi / deneme imkanı oldu mu hiç?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ExECaLiBuR

inceleme yapan arkadaslara teşekkürler. peki bu ürün hepsiburada.com gibi internet mağazalarının dışında bildiğimiz, sanal olmayan vatan veya bimeks gibi yerlerde satılıyor mu acaba? bu arada alan arkadaslar 500 gb, 750 gb gibi usb hdd lerden divx oynatmayı denedi mi / deneme imkanı oldu mu hiç?

Başka nerde satılıyor bilmiyorum ama ben hipernex'ten aldım ve 2 günde teslim ettiler.

Bu arada alacak arkadaşlara şimdiden söyliyeyim kutu içerisinde scart tarzı bir kablo yok. Yani almanız gerekiyor...

Bilgilerinize...

Ayrıca harici belleğim olmadığı için test yapamadım fakat yarın bir şekilde deneyeceğim.
    Deneyince de paylaşırım sizinle tabiki...

Saygılarımla...

• valla ben hepsiburadadan 78 ytl ye dört taksit artı bedava kargoyla aldım yarın elime geçecek. bu fiyatla anlatılan özellikler şahane bence.

selamlar saygılar
  • bir şey daha soracağım, VGA çıkışı yok değil mi? özelliklerde ve internette yazan bilgilerinde göremedim. ayrıca alan arkadaşlardan ricam olacak, cihazın ön ve arka tarafının (bağlantı noktaları, vb.) güzelce resmini çekim buraya koyarlarsa çok iyi olur.
  • yarın cekip eklemeye çalışırım.

selamlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: dijimagic

yarın cekip eklemeye çalışırım.

selamlar

şimdiden teşekkür ederim.
  • firmware güncelleme sitesini biliyormusunuz bunun ? ayrıca türkiye düstribitörünün adresi ne ?
  • ben de 2 senedir vocline 933 kullanıyorum ama bu aletin usb kart destegi ilgimi çekiyor. bir tane alsam mı bundan acaba
  • hepsiburadada baya bi gelişme var.bu sabah saat 9 da sipariş verdim.şimdi saat 15:16 mesaj geldi cebe siparişiniz kargoya verildi diye...way be...

ürün elime ulaştığında testlerin en kralını yapıcam inşallah...bakalım ürün nasıl,bendeki external 250gb lık hdd yi de denicem.

saygılar

• Çok sağol digimagic.
  • Ben de cihazı almayı düşünüyorum.MP4 formatındaki filmleri oynatıyor mu acaba?Görüntüyü 720p ye dönüştürdüğü doğru mu?Eğer bu iki özellik te varsa hemen alacağım.Bir de ithalatçının internet sitesi ni bilen var mı acaba?
  • !!!!!!!!!!!arkadaşlar cihaz kafayı yedi. filmleri acarken donmalar arada oluyor. sonrada menuye donuyor. biraz uğraştım hepten gittii. şimdi menu de gelmıyor kapkara ekran geliyor.

sanırım cihaz bozuldu. :(

selamlar
  • @dijimagic, resimler için çok teşekkürler. umarım cihaz ile ilgili sorular geçicidir ve tekrar cihazına kavusursun.
  • quote:

!!!!!!!!!!!arkadaşlar cihaz kafayı yedi. filmleri acarken donmalar arada oluyor. sonrada menuye donuyor. biraz uğraştım hepten gittii. şimdi menu de gelmıyor kapkara ekran geliyor.

selamlar

desene biraz daha araştırmak gerkli. almadan önce..
  • quote:

!!!!!!!!!!!arkadaşlar cihaz kafayı yedi. filmleri acarken donmalar arada oluyor. sonrada menuye donuyor. biraz uğraştım hepten gittii. şimdi menu de gelmıyor kapkara ekran geliyor.

selamlar

Sanırım senin cihaz imalat hatası olabilir. Binde bir olan şey seni bulmuş anlaşılan. Geçmiş olsun. Cihazı iade edebilirsin. Yenisini gönderirler.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.