Şimdi Ara

PIRANHA AQUA X TYPE USB VE KART OKUYUCULU DVD/DIVX OYNATICI (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
652
Cevap
2
Favori
84.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ürün elime ulaştı.cd arşivimde okumadığı divx olmadı.
    altyazı bayağı küçük kalıyor,
    kalite olarak pek güven vermiyor
    cd okurken çıkardığı sesler çok güven vermiyor.yakın zamanda cd okumama problemi kesin olur diye düşündürmüyor değil...

uzaktan kumandası iyi çalışıyor,en azından bazı shov lar gibi dibinden çalışmıyor :)

diğer yandan eve dönüş filmi mp4 idi,onu okumadı(Zaten okuduğunu sölemedi ama yinede denemiş oldum)

card reader a 512 lik sd taktım hiç tepki vermedi?ayrıca bi buton felan varmı usb ye geçmesi için?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mefairo -- 26 Mayıs 2007; 12:54:50 >
  • Demekki ucuz mal adi oluyor..
    Şimdi yapılan yorumlardan sonra almaya değermi?
  • bu fiyata 800x600 den büyük hdrip filmleri okusa tam süper olurdu.o zaman kesin alınırdı bence
  • şimdi ustadlar bu inceleme ile diğer herkez yalan söylemişmi oluyor ben anlamadaım bu işi yoksa o yorumları yapanlar satıcı firma adına mı çalışıyorlar ?
    quote:

Orjinalden alıntı: csungu

arkadaşlar ürün elime ulaştı.cd arşivimde okumadığı divx olmadı.
    cd okurken çıkardığı sesler çok güven vermiyor.yakın zamanda cd okumama problemi kesin olur diye düşündürmüyor değil...

uzaktan kumandası iyi çalışıyor,en azından bazı shov lar gibi dibinden çalışmıyor :)

diğer yandan eve dönüş filmi mp4 idi,onu okumadı(Zaten okuduğunu sölemedi ama yinede denemiş oldum)

card reader a 512 lik sd taktım hiç tepki vermedi?ayrıca bi buton felan varmı usb ye geçmesi için?

• quote:

Orjinalden alıntı: beetle26

şimdi ustadlar bu inceleme ile diğer herkez yalan söylemişmi oluyor ben anlamadaım bu işi yoksa o yorumları yapanlar satıcı firma adına mı çalışıyorlar ?

Kimseyi karalamaya hakkın yok. Herkes aldığı ürünlerin fotolarını yayınladı burada. Ayrıca özelliklerini test edip yazdı. Bu güne kadar sanırım card reader özelliğini test eden olmadı. O arkadaşın sd kartında ya da cihazın card reader soketinde bir problem vardı belki de. Akşam ben card reader özelliğini test edicem. Sonucunu yazarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selodonanımhaber -- 26 Mayıs 2007; 17:49:19 >

• hiç kimseye haksızlık etmek istemiyorum ama ustadlar sadec bu ürünü almak isteyenler için daha açıklayıcı bilgiler vermek lazım diye düşünüyorum yorum yazan herkeze ve meklerine çok teşekkür ederim.
  • arkadaşlar,kısaca özet vereyim,bunu ben kız kardeşime aldım,kız mp3 cd takar,vcd izler başkada bişi yapmaz,ben divx getirmedikçe oda bulmaz biyerden.

özetle alet divx okuma konusunda süper,elimde ne varsa okudu.bu güzel bişey.
    alt yazı ufak,gerçekten ufak abartı değil yani...buda kötü haber.

bunun dışındaki özellikleri zatn beni ilgilendirmiyor ama card reader ı deniyeyim dedim,çalışmadı,tepki yok yani...usb stick im yok,olunca onuda denicem.

saygılar

bu arada şimdi farkettim,sd card takınca alet kilitleniyor.
    ayrıca bikaç film de başıma geldi,bendede filmde donmalar oluyor.cihazı kapatıp açınca düzeliyor.
    bzen alt yazıda okumuyor,sapıtıyor,kapatıp açınca düzeliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mefairo -- 26 Mayıs 2007; 20:44:42 >
  • quote:

sd kartı ters takacaksınız. usb ve sd kart veya dvd ye geçmek için goto tuşuna bastığınızda 3 secenekten birini secerek hareket edebiliyorsunuz. ben fotoğrafa makınesinde kullandığım sd kartı denedim. fotoları sorun cıkarmadan açtı aynı şekilde de usb bellekte sorun yaşamadım.

selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dijimagic -- 27 Mayıs 2007; 1:05:31 >

• quote:

csungu
    bendede waf ripli star wars filmi oynatıyordu arada donmalr oluyordu. başka filmleri denedim donmalar arttı ve sonunda görüntü gitti bi dahada menu resmı gelmedi.

kumanda da goto tuşunu kullanarak usb sd kart ve dvd yi secebilirsin.

ve ürünü cuma geldi cumartesi gerş yolladım bakalım nasıl olcak.

selamlar

• digimagic,bilgiler için teşekkür,goto yu öğrendiğim iyi oldu fakat bende,kart takınca kilitleniyor alet.yani alet üzerinden eject tuşuna bassanda nafile.anca kartı çıkarınca kendine gelio alet.sanırsam benimki arızalı...
    bi görüşmek gerekecek...
  • Şu an ürünü alan arkadaşlarımız arasında ürün arıza oranı %50 bakalım pazartesiye bir değişiklik olacakmı
    Allahtan garanti diye bişey var...
  • quote:

Orjinalden alıntı: minnik

Şu an ürünü alan arkadaşlarımız arasında ürün arıza oranı %50 bakalım pazartesiye bir değişiklik olacakmı
    Allahtan garanti diye bişey var...

dediğin gibi zamanla bekleyip görcez :)

ama desteklediği formatlarıda yabana atmamak gerek :D

selamlar
  • evet desteklediği formatları yabana atmamak lazım,card reader hiç kullanılmıcak kardeşimin elinde ondan şimdi uğraşamıcam geri yolla et bekle diye,belki ithalatçı firma gel deiştirelim derse gider değiştiririm,ama dvd medyası olarak süper çalışıyor.

o konuda hakkını yememek lazım.
  • Valla cumadan sipariş geçtim 2 tane , parasını daha yatırmadım pazartesi yatıracaktım kararsız kaldım böyle bozuk filan olunca, tamda aradığımı buldum diye sevinmiştim.
    Birde bunun önceki modeli var oda hepsiburadada satılıyor. Merak ettiğim onu kullanan birileri varmı ? Memnunlarmı kalite olarak ?
  • arkadaşlar benden son haber,dayanamadım içini açtım-sd card readerına bakıcaktım,bide optic çıkışının çalışmadığını fark ettimi,bide çiplere bakiim dedim.

-öncelikle,optik çıkışın tek kablosu kopuktu,lehimledim düzeldi.
    -sd card readerı söktüm,baktım iç pinlerde problem yok,sonra soketi çıkarıyordumki bi baktım ekrana kartın içindekiler geldi :D soketi öyle bırakıp kapadım.ve sd card takar takmaz karşıma çıkıyor artık.goto ilede dvd varsa ister dvd ye ister sd ye geçilebiliyor.yani kısaca şuanda her özelliğiyle alet faal durumda.

burdan şunu anlıyoruz.aletin işçilik rezalet.şimdi ben bunu geri göndermeyle,yenisinin gelmesiyle uğraşsam günlerim gidecekti.

ama herşeye rağmen fiyatına göre okudukları inanılmaz.
    hatta nikonun mov videolarını bile mozaikli bişekilde izletti.çok şaşırdım.

bi diğer dikkatimi çeken yanı ise çipler,elimi değdiremicek kadar sıcaktı ki daha yeni çalıştırmıştım aleti.(standby dada değildi)

ana kartın resmi
     PIRANHA AQUA X TYPE USB VE KART OKUYUCULU DVD/DIVX OYNATICI

sd kartın kıvırılmış ve ucu hafif çıkarılmış hali
     PIRANHA AQUA X TYPE USB VE KART OKUYUCULU DVD/DIVX OYNATICI

bütün bu aksilikler düşünülmediği taktirde(yani elinize kusursuz ulaştığını düşünürsek)alet gerçekten görüntü kalitesi fevkalade,okuduğu formatlar,hızı fevkalade,kart okuyucu usb özelliğiyle mükemmel bir cihaz.

tek eksiği alt yazı ufaklığı.

saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mefairo -- 28 Mayıs 2007; 4:00:01 >

• csungu verdiğin bilgilerden dolayı teşekkürler...
    inşallah bende alıyorum.
  • arkadaşlar bir diğer faktor ise teknik servis

sorum:
    selamlar,
    bi divx playerdan aldım,genel olarak tek eksisi malum alt yazı küçüklüğü...
    neyse sorum bende 1 gb sd kart var ve yuvaya sokunca hiç tepki alamıyorum.mmc rs mmc kartlarımıda denedim,takınca hiçbi tepki yok.

kart a yada usb ye geçmek için ayrıca bi butona mı basmak gerekiyor?

cevapları:
    Merhaba,

Cihazın içerisinde hiç bir cd olmamasına dikkat edin ve kartı taktıktan sonra cihazı açıp kapatın. kartı okuyacaktır.

Saygılarımla,

Serhat ÖZDEMİR

Piranha™ Destek Merkezi ● destek@piranha.web.tr
    Yeniçeriler Caddesi No:79 34126 Eminönü – İstanbul
    Tel: 0212 516 17 17 Pbx Faks: 0212 516 79 91

sd card soketi çalışmama problemine böyle bir cevap gerçekten düşündürücü...

• Firmaya firmware çalışması hakkında bir mail attım. Cevap aynen şu şekilde;
    "Maalesef şuan için firmware çalışması yoktur. Zaten cihaz upgradable bir alet değildir. Ancak şöyle bir şey tavsiye edebilirim. Setup menüsünden tv biçimini NTSC yapınca yazı karakterlerinde büyüme gözlenmektedir. Saygılarımla, Serhat ÖZDEMİR "
  • işte küçük ama büyük eksiklikler... firmware desteği yok. altyazı nasılsa öyle...

arkadaşlar bişey rica etsem. mümkünse film seyrederken 5 metre uzaklıkta altyazılar nasıl görünüyor ?
    birde resimle beraber yorum yazabilirmisiniz ?
  • 2-3 metreden rahat okunuyor ama 5 metreden çok zor okunuyor.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.