Şimdi Ara

PIRANHA AQUA X TYPE USB VE KART OKUYUCULU DVD/DIVX OYNATICI (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
652
Cevap
2
Favori
84.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bunların arasından en kalitelisi kendini en iyi ispatlamışı Goldmaster D-909 diye biliyorum çünki onun üzerinde uğraşan çok. en son altyazı ile ilgili güncellemeyi yaptılar.
    ama piranha nın özellikleri diğerlerindn iyi , yeni teknoloji ve goldmaster a nispeten daha ucuz.
    piranhayı kullanan arkadaşlar burda mesajları baştan sona okursan daha çok bilgilenirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: minnik

bunların arasından en kalitelisi kendini en iyi ispatlamışı Goldmaster D-909 diye biliyorum çünki onun üzerinde uğraşan çok. en son altyazı ile ilgili güncellemeyi yaptılar.
    ama piranha nın özellikleri diğerlerindn iyi , yeni teknoloji ve goldmaster a nispeten daha ucuz.
    piranhayı kullanan arkadaşlar burda mesajları baştan sona okursan daha çok bilgilenirsin.

Hocam okudum baştan sona kadar ama tereddütte kaldım. Kimi arkadaşlar takıldı fln diyince tereddüte kapılıyorsunuz. Sen Goldmaster ve piranha ya bak diyorsun yani.

Diğer arkadaşlarında yorumlarını bekliyorum çünkü çoğu arkadaş bu sorunun cevabını arıyoruz. Hepimiz birlikte alıcaz. Bi sorun çıkarmasın amacındayım. Saygılar..

• bende iki tane alcağım ama ne yalan söyleyim acayip tereddütte kaldım. eğer piranha nın fontunun büyüyebileceğine kesin emin olabilsem tereddüdüm kalmaz ondan alırdım.
    evet riski var ama 2 senede garantisi var ki 2 sene kullandığın mal o saatten sonra %80 tık diye bozulmaz en az 2-3 sene daha kullanırsın. bu sürede o fiyat farkıyla kurtarır. 5 sene sonra 50 (fark) ytl ile daha iyisini alabilirsin.
    başka bir sitede bu ürünlerin yığınlarca yorum yapılmışı var google da tam adıyla tarat mutlaka çıkar.
    daha geniş bilgi sahibi olursun.
    ayrıca sunny 4004 modelini çıkartmış 4002 den fazlası var, aynı fiyat.
  • yani açıkçası bugun bi kendimce oturdum düşündüm,dedimki mefo,allah aşkına sen oturduun kanepeden tv deki alt yazıları okuyabilionmu evet,ama daha büyük olsa ii olmazmıydı evet... kanepe tv arası 3 metre.

şimdi gönül büyüğünü istior,ok ama,ben kullanacak olsam şuan için yeterli,fiyatını karşılıyor.ama kardeşime aldım,37 ekran tv si var,o zorlanacak belli...

bakın işte gözünüz iimi,büyük tv niz varmı,oturma mesafeniz ne,ona göre ok se goldmaster yerinede alabilirsiniz,goldmaster ın kötü yanı,bikaç farklı durum için farklı firmware olması....
    aqua x ise herşeyi kompakt hale toplamış...
  • 37 ekrandada bitin biti kadar altyazı olur heralde
    55-3 metre ise 73-4 metre gibi bişey olur sanırım 1 metresinide artık kanepeyi öne çekerek kurtarırım

73 ekranda atvde haber izlerken aşağıdan altyazılar geçiyorya ben onları 5 metreden okuyorum.
    alt yazıların büyüklüğü ondan çokta fazla küçük değildir heralde
  • quote:

37 ekrandada bitin biti kadar altyazı olur heralde
    55-3 metre ise 73-4 metre gibi bişey olur sanırım 1 metresinide artık kanepeyi öne çekerek kurtarırım

73 ekranda atvde haber izlerken aşağıdan altyazılar geçiyorya ben onları 5 metreden okuyorum.
    alt yazıların büyüklüğü ondan çokta fazla küçük değildir heralde

:D ya dediim gibi şöle bi duurm var mesela 17 inc pc de bsplayerda ben 28 font da izlerim çünkü hem ekranı hem yazıyı iyice takip etme olanağım oluor...

ama bu alette fontlr okadar küçükki,alt yazı okunsada,allt yazı okuduumda ekran görüntüsünden ayrı kalıorm,yazıya konsantre oluorm ve işin zevki kaçıor :D ama alt yazı okunuomu okunuo.D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mefairo -- 30 Mayıs 2007; 5:35:03 >

• en iyisi filmi tekrar cevirip gönmeli alyazı yapmak
  • ben bu cihazdan aldım ve 3 haftadır kullanıyorum her seyi iyi hiç hata vermedi teksorun az yer kapladığı için net den mp4 formatında film infdirdim onuda açmadı yetkili serviş açar diyor anlamadım bu konuyu açarmı açmazmı
  • açmaz açmaz ,yazılanları oku görürsün.
  • quote:

Sen istedinmi ?

quote:

Orjinalden alıntı: selodonanımhaber

Yine de orjinal firmware dosyasını gönderselerdi, yurdışından yeni firmware gelinceye kadar kendimiz birşeyler yapardık.

Bende istemiştim. Bana da firmware dosyasının rapid linkini göndermişler. Tahminim en geç 1 hafta içinde altyazı boyutu büyütülmüş yeni firmware dosyasını üstadlar hazırlar tahminim.
  • arkadaslar yetkilinin cevabı aşağıda bu benim bildiğim mp4 kendi basına format nedemek şimdi bu mp4 dün farklı formatları var yani

Merhaba,

Cihaz mp4 dosyalarını oynatabilmektedir. Ancak cihaın üzerinde mp4 formatlarından divx ve xvid in desteklenen formatları yazmaktadır. İnternet sitelerinde 50 ye yakın farklı format bulunmaktadır. Size tavsiyem desteklenen formatta film indirmenizdir. Cihaz sorunsuz bir şekilde çalıştıracaktır.

Sent: Tuesday, May 29, 2007 12:34 PM
    To: destek@piranha.web.tr
    Subject: piranha usb li dvd yardım

merhabalar sizden aldığım usb dvd ye dün internetten indirdiğim mp4 formatında bir filmi flash belleğimin üzerinden izlemek istedim dosya ekranda göründü ama oynatmadı acaba bu cihaz mp4 formatında film leri izlettirmiyormu ürün bilgilerinde mp 4 uygundur dendi bu cihazı estore dan aldım orasıda oynatıyor deeddi bilgi verilseniz sevinirim

• quote:

Orjinalden alıntı: doganbeyyy

arkadaslar yetkilinin cevabı aşağıda bu benim bildiğim mp4 kendi basına format nedemek şimdi bu mp4 dün farklı formatları var yani

Merhaba,

Cihaz mp4 dosyalarını oynatabilmektedir. Ancak cihaın üzerinde mp4 formatlarından divx ve xvid in desteklenen formatları yazmaktadır. İnternet sitelerinde 50 ye yakın farklı format bulunmaktadır. Size tavsiyem desteklenen formatta film indirmenizdir. Cihaz sorunsuz bir şekilde çalıştıracaktır.

Sent: Tuesday, May 29, 2007 12:34 PM
    To: destek@piranha.web.tr
    Subject: piranha usb li dvd yardım

merhabalar sizden aldığım usb dvd ye dün internetten indirdiğim mp4 formatında bir filmi flash belleğimin üzerinden izlemek istedim dosya ekranda göründü ama oynatmadı acaba bu cihaz mp4 formatında film leri izlettirmiyormu ürün bilgilerinde mp 4 uygundur dendi bu cihazı estore dan aldım orasıda oynatıyor deeddi bilgi verilseniz sevinirim

MP4 kullanılan encoder yani kodlayıcının adıdır; MP4'ün en bilinen şekli ise XviD/DivX olanlarıdır. MP4 olarak kodlanan bir video farklı "container" yani taşıyıcı dosya formatı içerisinde olabilir. Mesela AVI bir taşıyıcı formattır, aynı şekilde MOV ve MPG formaları da taşıyıcı formatlardır. MP4 olarak kodlanan bir film AVI (DivX ya da Xvid) ya da MOV formatında (Quicktime) olabilir. Bu örneklerde DivX ve XviD dosyanın kodlayıcısının adı, AVI ise taşıyıcı formatın adı oluyor. Bu tip DVD/DivX oynatıcılar MP4 derken AVI formatında DivX/XviD olarak kodlanmış filmleri kastediyorlar sadece.

• Pıranha ilk defa duydum incelemek lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: csungu

quote:

Orjinalden alıntı: legion90

Üstadlar benim pek bi bilgim yok ama cd ye veri olarak çekilen mov. dat. mpeg dosyalarını açabiliyor mu? Saygılar..

bende küçük boyutlu mov ları okudu,büyükleri okumadı.
    mpeg okumuyor.
    mp4 okumuyor.

dat okuyor(vcd formatı nihayetinde)

peki mov boyutları en fazla kac mb olanları oynatabiliyor acaba, yani oyun trailerlarını ve film fragmanlarını açabilir mi? (mov olarak)
  • bu cihazın görüntü ve ses kalitesi nasıl acaba
    yalnız çözünürlük olarak kasdetmiyorum
    yani D/A converter (bit ve Hz. cinsinden) görüntü ve ses işleme değerleri nedir acaba
    hiç bir yerde bulamadım
    klavuzunda yazıyordur özellikle kullanan arkadaşlardan rica etsem bulabilirlermi
  • ARKADASLAR MP4 H 264 CODECLİ FİLMİ CİHAZIM OYNATMADIĞIO İÇİN CONVERT LE DEĞİSTİRDİM VE DIVX AVİ FORMATINA DEĞİSTİRDİM AMA GENE OKUMADI AMA AVI FORMATLI VİDEO KLİPLERİM AVAR OYNATIYOR ACABA DEĞİSTİRME SIRASINDA EKSİK BİR SEY Mİ YAPTIK
  • total video converter kullan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi minnik -- 3 Haziran 2007; 14:07:09 >
  • Evet arkadaşlar, altyazı boyutunu büyülten yeni yazılım hazır. Buradan yazılımı hazırlayan Metepe arkadaşa çok teşekkürlerimi ve saygılarımı sunuyorum.

http://rapid_share.com/files/34921049/Piranha_Aqua_X_Type_by_MeTePe_beta2.zip.html
    Yeni yazılımı veri cd si ile (cd label bölümüne bank30 yazın) nero ile finalize ederek mümkünse 4 X hızında yazdırınız.
    Cd yi cihaza takınca ekrana Firmware Upgrade menüsü gelicek. Sonra enter yazısına select yapınız. Ekranda flash write-erase yazısı sürekli dönecek. Sonra cihaz kendiliğinden standbye durumuna düşecek. Cihazı açıp cd yi (tekrar upgrade yapmaması için) hemen çıkartınız. Artık işlem tamamdır. Güle güle kullanın arkadaşlar.

Not: linkteki "rapid_share" kısmındaki "_" altçizgiyi kaldırınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selodonanımhaber -- 3 Haziran 2007; 15:52:52 >

• quote:

Orjinalden alıntı: selodonanımhaber

Evet arkadaşlar, altyazı boyutunu büyülten yeni yazılım hazır. Buradan yazılımı hazırlayan Metepe arkadaşa çok teşekkürlerimi ve saygılarımı sunuyorum.

http://rapid_share.com/files/34921049/Piranha_Aqua_X_Type_by_MeTePe_beta2.zip.html
    Yeni yazılımı veri cd si ile (cd label bölümüne bank30 yazın) nero ile finalize ederek mümkünse 4 X hızında yazdırınız.
    Cd yi cihaza takınca ekrana Firmware Upgrade menüsü gelicek. Sonra enter yazısına select yapınız. Ekranda flash write-erase yazısı sürekli dönecek. Sonra cihaz kendiliğinden standbye durumuna düşecek. Cihazı açıp cd yi (tekrar upgrade yapmaması için) hemen çıkartınız. Artık işlem tamamdır. Güle güle kullanın arkadaşlar.

Not: linkteki "rapid_share" kısmındaki "_" altçizgiyi kaldırınız.

BU VERDİĞİN PROĞRAM MI DVD CİHAZIMA BENDEKİ DE PİRANHA USB LI NASIL AKTARACAM ANLATIRMISIN CD FALAN DEMİSSİN AMA BU PC UEMİ ATILACAK YOKSA DİREKT CİHAZAMI YAZILIM ATILACAK YARDIMCI OLURSAN SEVİNİRİM

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.