buda en yeni font fontun gölgesi var ,daha okunaklı deniyor.
cd ye yazdırmayaa gerek yok. usbye bank30 dosyasını at ve cihazı aç... gerisi sana kalmış.
bu iş bitmiştir.alt yazı böyle mükemmel,arka taraf beyaz dahi olsa izlenebiliyor :D mükemmel.foto makinamın pili bitti ondan 6630 umla çektim,37 ekranı,telefonla bile bakarmısınız nasıl çıktı :D süper süper süper
Metepe bu aleti mükemmel hale getirmiştir.
şunu belirteyim.bu firmware i yükledikten sonra arka plan rengi,font rengi gibi ayarlar iptal oluyor. ama hiç ihtiyacınız olmayacak :D
BANA BU YAZILIMIN CİHAZI ÇÖKERTTİĞİ SÖYLENDİ BU YAZILIMI ATAN ARKADASLAR ACABA YANIT VEREBİLİRLERMİ
ARKADAŞLAR NE ALT YAZI BÜYÜMESİ ARKADAŞIMIN CİHAZINDA DENEDİM CİHAZ ÇÖKTÜ HİÇ AÇILMIYOR. HANGİ CİHAZDAN ÇEKTİN O RESMİ. BİRBİRİMİZİ KANDIRMAYALIM
Bu yazılım Piranha'nın X TYPE modeline aittir. Siz Q TYPE modeline bu yazılımı attıysanız doğal olarak cihaz çökecektir tabi.
quote:
Orjinalden alıntı: doganbeyyy
BANA BU YAZILIMIN CİHAZI ÇÖKERTTİĞİ SÖYLENDİ BU YAZILIMI ATAN ARKADASLAR ACABA YANIT VEREBİLİRLERMİ
quote:
Orjinalden alıntı: epsilone
ARKADAŞLAR NE ALT YAZI BÜYÜMESİ ARKADAŞIMIN CİHAZINDA DENEDİM CİHAZ ÇÖKTÜ HİÇ AÇILMIYOR. HANGİ CİHAZDAN ÇEKTİN O RESMİ. BİRBİRİMİZİ KANDIRMAYALIM
Sen hangi modele firmware yüklemesi yaptığını biliyormusun acaba? Ben kendim sadece Piranha değil Trimax, Vestel, Voxline, Kawai cihazlarına birçok kez firmware güncellemesi yaptım. Hiçbir sorun çıkmadı. Üstteki yazılımı da yükledim X TYPE modeline hiçbir sorun çıkmadı. Siz bir yerde hata yapmışsınız ya da %99,9 yanlış modele yazılım yüklemişsiniz.
usb bellek ile nasıl yukleyecez tam olarak analatacak var mı?
selamlar
quote:
Orjinalden alıntı: epsilone
Sayın arkadaşım,
Birilerini yalancılıkla suçlamadan önce ne söylediğinizi iyi düşünün.
Bütün cihazlarda güncelleme sırasında sorun çıkma olasılığı vardır.. Bunun 3 nedeni olabilir:
1. Cihazda üretimsel hata vardır 2. Yazılım yükleme işlemi yanlış yapılmıştır 3. Yüklenen yazılım bozuktur.
Yukarıda resmi görünen yazılımı ben hazırladım ve sorun çıkarması olasılığı neredeyse hiç yoktur. Ayrıca yazılım şu ana kadar en az 4-5 kez denenmiş durumdadır.
Bu koşullar altında 2 olasılık bulunmaktadır: Ya güncellemeyi yanlış yaptınız, ya da cihazınız zaten bozuktu. Her 2 durumda da suçu başkalarında aramanızın anlamı yoktur.
Yazılım güncellemek HER ZAMAN RİSKLİDİR! Firmanın size sunduğuyla yetinebilirsiniz veya riski göze alırsınız. Kumarda kaybettiğinizde kimseyi suçlayamayacağınız gibi bunda da kimseyi itham altında bırakamazsınız.
Kanaatimce mesajın sahibi csungu arkadaşa bir özür borçlusunuz.. Bunu ödeyip ödememek size kalmış..
Sayın arkadaşım,
Birilerini yalancılıkla suçlamadan önce ne söylediğinizi iyi düşünün.
Bütün cihazlarda güncelleme sırasında sorun çıkma olasılığı vardır.. Bunun 3 nedeni olabilir:
1. Cihazda üretimsel hata vardır 2. Yazılım yükleme işlemi yanlış yapılmıştır 3. Yüklenen yazılım bozuktur.
Yukarıda resmi görünen yazılımı ben hazırladım ve sorun çıkarması olasılığı neredeyse hiç yoktur. Ayrıca yazılım şu ana kadar en az 4-5 kez denenmiş durumdadır.
Bu koşullar altında 2 olasılık bulunmaktadır: Ya güncellemeyi yanlış yaptınız, ya da cihazınız zaten bozuktu. Her 2 durumda da suçu başkalarında aramanızın anlamı yoktur.
Yazılım güncellemek HER ZAMAN RİSKLİDİR! Firmanın size sunduğuyla yetinebilirsiniz veya riski göze alırsınız. Kumarda kaybettiğinizde kimseyi suçlayamayacağınız gibi bunda da kimseyi itham altında bırakamazsınız.
Kanaatimce mesajın sahibi csungu arkadaşa bir özür borçlusunuz.. Bunu ödeyip ödememek size kalmış..
Saygılar..
Arkadaşlar tabiki firmware önemli , altyazı boyutu da öyle iyi hoş da.. nolur biri 3.5" External Hdd ile bir deneme yapıp bizi bilgilendirsin. Cihazda Gerçekten Harici 3.5" HDD desteği varsa almak istiyorum .. Saygılar.
cihazım kargoda gelince yazılım atmadan önce herşeyi deneyeceğim (buna 3,5" HDD takmakda dahil)
Arkadaşlar bu cihazın genişliği kaç cm. Rica etsem birisi ölçebilirmi.
Benimki de kargoda, gelir yarın herhalde. Şimdi bu en son firmware le alt yazı büyüyor ve sorun olmadan yükleniyor değilmi? X type olandan benimki de. Birde yüklemek için sd kart oluyormu? Mutlaka usb den yada cd den mi yüklenmeli?
arkadaşlar bir soru sormuştum ama kimse cevap vermedi hala herkes kaptırmış bir altyazıdır, güncellemedir gidiyor tamam gördüğü divxler, HDD'den okuma, benimde önem verdiğim konular ama bence görüntü ve ses kalitesi hepsinden daha önemli nedense kimse bu konuda hiçbirşey bahsetmiyor
quote:
Orjinalden alıntı: machiner.
bu cihazın görüntü ve ses kalitesi nasıl acaba yalnız çözünürlük olarak kasdetmiyorum yani D/A converter (bit ve Hz. cinsinden) görüntü ve ses işleme değerleri nedir acaba hiç bir yerde bulamadım klavuzunda yazıyordur özellikle kullanan arkadaşlardan rica etsem bulabilirlermi
Görüntü kalitesi ile ilgili 720P HD olduğu yazılı ses kalitesi ile ilgili chip özelliklerini inceleyerek bulabilirsiniz ES8380FBA
quote:
arkadaşlar bir soru sormuştum ama kimse cevap vermedi hala herkes kaptırmış bir altyazıdır, güncellemedir gidiyor tamam gördüğü divxler, HDD'den okuma, benimde önem verdiğim konular ama bence görüntü ve ses kalitesi hepsinden daha önemli nedense kimse bu konuda hiçbirşey bahsetmiyor
quote:
bu cihazın görüntü ve ses kalitesi nasıl acaba yalnız çözünürlük olarak kasdetmiyorum yani D/A converter (bit ve Hz. cinsinden) görüntü ve ses işleme değerleri nedir acaba hiç bir yerde bulamadım klavuzunda yazıyordur özellikle kullanan arkadaşlardan rica etsem bulabilirlermi
Bu 720p olayına pek takılmayın bence. x264 desteklemediği için pek bir anlamı olmaz. Ben 'normal filmlerimi çalıştırsın yeter' mantığıyla alıyorum. Bir de şansız birkaç arkadaşta ki gibi arıza çıkmazsa deymeyin keyfime.
quote:
Orjinalden alıntı: Dr.power Görüntü kalitesi ile ilgili 720P HD olduğu yazılı ses kalitesi ile ilgili chip özelliklerini inceleyerek bulabilirsiniz ES8380FBA
teşekkür ederim verdiğiniz chip numarasından pek birşey bulamadım birde sadece çözünürlük olarak değilde bit ve Hz. cinsinden görüntü ve sesin DAC değerlerini öğrenmek istiyordum