Şimdi Ara

PIRANHA AQUA X TYPE USB VE KART OKUYUCULU DVD/DIVX OYNATICI (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
652
Cevap
2
Favori
84.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 300 Gb lik harddiskinizin markasını yazarsanız sevinirim.
    Orjinalden alıntı: minnik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.power -- 14 Haziran 2007; 20:34:44 >
  • Benimde bugün elime geçti.sanırım daha önce farkedilmeyen bir problem saptadım.hdtv için 720p moduna alınca divx çalıştırmıyor dvd de problem yok ama divx 720p modda kilitleniyor.
    Birde kitapçıkta görmüşsünüzdür jepssen jx-6 hd denen bir italyan malı ürün aslında bu cihaz.bu bilgi ile daha ileri firmwarelere ulşabiliriz belki.

http://www.digital-sat.it/recensione.php?id=50
  • Bu yazılımı sağlayan arkadaşımızın mesleği doktor.. Yıllardır bizlere gece gündüz çalışıp yazılım sağlıyor. Hiçbir menfati olmadan ... Yeniden teşekkürler MeTePe
    Orjinalden alıntı: minnik

Ancak zannediyorum yazılımı(firmware) yazan mühendis kaliteli bişey yapamamış.
    Çoğu sorun yazılım hatası ve eksikliği. Cihazın ara sıra kafayı yemesi ve altyazıyı okumada zorluk çekmesi hep bunda dolayı.
  • kitapcigindan lisans sahibi bir amerikan sirketinden bahsediyor.

birde bu alt yazilari nasil buyutebiliriz

yazilimi nasil degistirebiliriz

bilgisayara baglantimi yapiyoruz

yardim edecek arkadaslara simdiden tesekkur ederim
  • Karttan film okuma konusunda nasıl takılma donma yapıyormu? DAha önce Media player lı bir alet kullandım media karttan okuyunca filmde donmalar oluyordu bende bu media karttan film izleme işine soğuk bakar oldum. Bu cihazda deneyen varmı?
  • Ulyses teşekkür ederim bilgi için. cihaz gelince artık yükleyecegim yazılımı..

bu arada herkese benden bilgi bu estore denen siteden alışveriş filan yapmayın. sipariş 7. günde geldi. gelen mal kırılmış idi. geri gönderdim.. şimdide 5 gün geçti cihaz yok ortada. aradılar yenisini veriyoruz kargoya dediler gonderdikten 1 gün sonra ama yok. benden oraya 24 saatte giden kargo nasıl oluyorsa, estoreden bana 1 haftada geliyor.. mail atıncada pişkin bir biçimde 4 iş günü içinde gönderiyoruz diyor adamlar. cinden sipariş veriyoruz 10 takvimgününde geliyor. neyse çok kızdım bu adamlara. uzak durun, forza hepsiburada
  • Cihazın Nero digital film desteği var.. Nero sitesinden film indirip görebilirsiniz... DVD veya divx lerinizi nero digital movie ye çevirip izleyebilirsniz bilginize
  • dun internetten 300 spartali yi indirim mp4 formatindan

fakat calistiramadim nasil calistirabilirim acaba bilgisayarda calidtirdim fakat bilgisayara codec indridim k-lite codec iindirdim.

acaba dvd player icindemi codec indirmemiz lazim

flash disk ten film izlerken hic donma yapmadi cok rahat izledik

bir arkadas yazilari buyutebilecegimizden bahsetmisti nasil yapiliyor acaba bilgis olan arkadaslardan rica ediyorum

simdiden tesekkurler
  • Son mod yazılımı yükleyerek yazıları büyütebilirsin (Önceki yazıları okuyun)... Filmin kodlaması Divx player daki kodeklere uygun olmayabilir.. Bu konuda yapacağınız bir şey yok...Yeni bir yazılım olmadığı sürece
    quote:

Orjinalden alıntı: nebituran

dun internetten 300 spartali yi indirim mp4 formatindan

fakat calistiramadim nasil calistirabilirim acaba bilgisayarda calidtirdim fakat bilgisayara codec indridim k-lite codec iindirdim.

acaba dvd player icindemi codec indirmemiz lazim

flash disk ten film izlerken hic donma yapmadi cok rahat izledik

bir arkadas yazilari buyutebilecegimizden bahsetmisti nasil yapiliyor acaba bilgis olan arkadaslardan rica ediyorum

simdiden tesekkurler
  • Hepsiburada da bu ürünün sayfasında şimdi aşağıdaki notu gördüm. Aynen ekliyorum:

Arıza Destek Bölümü Değerlendirmesi: Bu üründen arızalı olan 1 adet, 11 gündür ilgili tedarikçisinde değişim/onarım beklemektedir.

Dün gözümden kaçmadıysa bu yazı yoktu. Bugün eklenmiş olmalı. Demek istediğim bu yazıdan nasıl bir anlam çıkartılabilir? Neden böyle bir açıklama gereği duymuş olabilirler? Tam da satın alma aşamasındaydım. Şuan kararsız kaldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newmedia -- 17 Haziran 2007; 13:19:26 >
  • metepe sayende alt yazılar görünür bir hal aldı eline sağlık
  • şu an en ucuz nerede satılıyor acaba?
  • Pazaraktif de 67 YTL idi nakit KDV dahil kaldımı bir bakın
    quote:

Orjinalden alıntı: sarpertas

şu an en ucuz nerede satılıyor acaba?
  • DA VINCI SIFRESI NI INDIRDIM SANAL FORUM DAN DVD OLARAK PASA PASA CALISTIRDI VE GAYET GUZEL BIR ARKADAS ISE ONCEKI SAYFALARDA SORMU GORUNTU VE SES KALITESI HIS FENA DEGIL ZATEN BIRAZDA TELEVIZYONUN SESI ILE ALAKALI DEGIL MMI AMA 5+1 FELAN VARSA ONUN KALITESINE KALMIS HEPSIBURADA COM DAN 5+1 SIPARISI VERDIM KING MARKA DORT GOZLE SIMDI ONU BEKLIYORUM BAKALIM NASIL OLACAK

CIHAZDA TEL UZULDUGUM NOKTA ISE PC YE BAGLANAMAMASI

KESKE BUNA BIR COZUM OLSA

ACABA VAR MI
  • Dr.power baktımda usb sd/mmc okuyuculu kalmamış.düz model ise 70 ytl
  • bu mp4 leri okumamam meselesi ise yukarida arkadaslarin anlattigi gibi xvid dvix formatinda sikistirilmis mp4 leri okuyormus

bir video converter indirdim bunun icin ama o da cok yavas ilerliyor sanirim 2 saati felan bulur

boylelikle mp4 leri izleyebiliyormusuz
  • bende arada donma olup sonra devam ediyor. bu olay sizleerdede oluyor mu?

selamlar.
  • arkadaşlar ben de almak istiyorum kısmetse ürün uygun yorumları da okudum ben genel bir soru sormak istiyorum bu dvd playerları pc monitörüne bağlayabilirmiyiz? (eski monitör)
  • yok hocam vga dvı çıkışı fln yok bağlıyamazsın yani
  • video converter ile yeniden sıkıştırdığım filmi dvd player okudu hemde sorunsuz önce dvd formatında sıkıştırdım onuda çalıştırdı fakat sıkıştırdığı boyuç çok fazla 3 e bölmüş filmi silip dvix formatında sıkıştırdırdım sorunsuz çalıştı donma yok üsteilk srt formatındaki ses sosyasınıda çalıştırıyor problem yok sıkıştırma 15 dakika sürdü

böylelikle interntten mp4 formatında indirebilir eğer dvd çalıştırmazsa total video converter ile yeniden sıkıştırarak filmi çalıştırabilirsiniz. 500 küsür mb yer alıyor üstelik benim 1 gb usb ye sığıyor yani
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.